Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Akai Pro EIE PRO Hangkártya

Termékkatalógus
Akai Pro EIE PRO Hangkártya
5 1 értékelés
Hangkártya - USB audio interfész akár 24 bites felbontással felvétel támogatja az összes szabványos mintavételi frekvencia (44,1 / 48 kHz / 88.2kHz / 96 kHz), 4x XLR / 6,3 mm-es jack combo fantomtáppal és átveheti az irányítást, 4x aranyozott 6,3 mm-es kimenet 2x klasszikus VU VU, három USB port más eszközök számítógéphez (HUB), 5-pólusú DIN MIDI interfész, fejhallgató kimenet kapcsolható forrás és a közvetlen megfigyelés - 44 547,24 Ft/db
Kód:  AKI010 Termékszám:  EIE PRO

Akai Pro EIE PRO Hangkártya

Az Akai EIE Pro Sound Interface egy nagyszerű megoldás az összes hangeszköz csatlakoztatására. Ez egy tökéletesen testre szabott rendszer, nem csak professzionális hordozható stúdió készletként. Négy bemenettel és négy kimenettel (4x4) a Mac és a Windows számítógépek 16 vagy 24 bites felbontásban képesek bármilyen DAW (házimozi rendszer) felvételre, felvételi vagy gyártási stoftverekkel. A fő USB port mellett az EIE Pro három klasszikus USB-hubot is kínál, amelyek lehetővé teszik a meghajtó, a merevlemez vagy egyéb perifériák csatlakoztatását, miközben limitálja a beépített portok számát a számítógépen. A kompakt felvételi felület kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz, köztük nikkelezett bemeneti csatlakozókat és analóg VU mérőket. Robusztus alumínium házzal is büszkélkedhet az erős, professzionális és hordozható audio megoldásokhoz.

 
Mindegyik Akai EIE Pro csatorna egy 6,3 mm-es kombinált jack XLR csatlakozót biztosít, így csatlakoztathat egy mikrofont, egy vezetéket vagy egy gitárt, és kiválaszthatja a megfelelő bemeneti típust a kapcsolóval. Az EIE Pro négy különálló előerősítőt kínál 48V fantomtáplálással gyakorlatilag bármely mikrofonhoz. Különálló, nikkelezett 6,3 mm-es csatlakozók biztosítják a külső hangfeldolgozáshoz szükséges bemeneti csatornákat. A kimenetet több stúdió monitorhoz irányíthatja négy 6.3 mm-es szimmetrikus jack kimenetnek köszönhetően, amelyek nikkelezettek. Mindkét pólus kimeneti szintje vizuálisan ellenőrizhető a kiváló minőségű analóg VU mérők használatával. Rendelkezésre áll egy fejhallgató kimenet is, amely egy 6.3 mm-es csatlakozó formájában van jelen, a fejhallgatóhoz az első/második kimeneti pólusú jelet továbbíthatja, vagy egyesítheti mindkettőt. A kiváló minőségű A/D és D/A konverterek biztosítják, hogy a felvétel vagy a gyártás minden részletét rögzítsék és valóban hűen játsszák le.
 
Az EIE Pro egyetlen audio kábelen keresztül továbbít és fogad négy audiocsatornát, így egyszerűen csatlakozik a számítógéphez. A három másik USB port lehetővé teszi az EIE Pro számára, hogy USB hubként működjön, valamint hídként a MIDI vezérlők és a számítógép között. Az USB interfész Mac OS X és Windows XP, Vista és 7 rendszereken való használatra készült, anélkül, hogy telepíteni kellene az illesztőprogramokat. Az EIE Pro hagyományos MIDI I/O csatlakozókkal rendelkezik billentyűzetes vezérlés, billentyűzet munkaállomás-illesztőprogramok és egyéb MIDI kompatibilis eszközök számára.
 
Legfontosabb jellemzői:

  • USB audio interfész max. 24 bit / 96 kHz mintavételezéssel (DVD minőség)
  • Négy 6,3 mm-es XLR kombinált jack-aljzat fantomtáplálással és erősítéssel
  • Négy nikkelezett 6,3 mm-es kimenet két külön monitorozási útvonalon
  • Két klasszikus, magas minőségű VU méter, kapcsolható forrással
  • Három másik USB port az egyéb eszközök számítógéphez való csatlakoztatásához (USB hub)
  • Interfész 5pin DIN MIDI
  • Fejhallgató kimenet kapcsolható forrással és közvetlen jelvezérléssel.
  • A tökéletes dizájn nagyszerű megjelenést, klasszikus külsőt biztosít.
  • Professzionális felhasználás a lehető legmagasabb minőséggel.

Műszaki adatok:

Mintavétel (USB):
16/24bit / 44,1/48/88,2/96 kHz-es (DVD minőség)
 
Csatlakozók:
4 x 6,3 mm-es nikkelezett XLR bemenet
4 x 6,3 mm-es audio bemenet
4 x 6,3 mm-es audio kimenet
1x 6,3 mm-es fejhallgató kimenet közvetlen jelvezérléssel
3 portos USB hub
5pin MIDI I/O
USB B v2.0 PC csatlakozáshoz
 
Támogatott operációs rendszerek (driver telepítése nélkül)
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X
 
Standard tartozékok:
Hálózati és USB kábel
Használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Akai Pro EIE PRO Hangkártya
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro EIE PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI EIE PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKAI Pro EIE PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKAI Pro EIE PRO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ