Shop roku ApF HU

Munkás rádiók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendszer típusa
Különálló hangszóró
(1)
4.0
(1)
Bemenetek
3,5 mm Jack
(2)
USB
(2)
Kimenetek
3.5 mm Jack
(1)
USB
(1)
Egyéb
(1)

A munkás rádió (kültéri építőipari rádió) létjogosultságát elsősorban a mechanikai sérülésekkel szembeni fokozott ellenállóképességének köszönheti. Ezenfelül az építőipari rádió tartós, vízálló és porálló kialakítással rendelkezik, hasonlóan a fúrók, légkalapácsok és egyéb építkezési eszközök védőelemeihez. Mi mindent tud még egy ipari rádió? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

A munkás rádió kialakítása és funkciói

Az építőipari rádió kimondottan zajos és kihívást jelentő környezetben történő használatra lett tervezve, pontosan ezt tükrözi a felszereltsége is. Amennyiben az ipari rádió a műhelyben vagy esetleg építkezéseken lesz használva, elengedhetetlen, hogy az tartós szerkezettel, erős hangszóróval és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezzen. Lássuk, melyek azok a tulajdonságok és funkciók, amelyek egy minőségi kültéri rádió legfőbb jellemzői:

  • A tartós felépítés és a gumírozott borítás minden munkás rádió alapfelszereltsége.
  • A munkás rádió nagyteljesítményű sztereó hangszórói elegendő hangerőt biztosítanak az egész építkezési terület lefedéséhez.
  • A munkás rádió akkumulátorról történő működtetése leginkább akkor jön jól, ha nincs a közelben elektromos hálózati csatlakozó.
  • A Bluetooth technológia a munkás rádió és valamilyen külső zeneforrás, például okostelefon vagy táblagép, vezeték nélküli csatlakoztatását teszi lehetővé.
Makita építőipari rádió - munkás rádió

Építőipari rádió kettős tápellátással

A munkás rádió újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mely egyetlen töltéssel több tíz órás lejátszást tesz lehetővé. Ha azonban az építkezésen mégis lemerülne, egyszerűen csak csatlakoztasd az ipari rádiót az elektromos hálózatra a hálózati adapter segítségével, mely általában a csomag részét képezi.

Kültéri rádió IP tanúsítvánnyal

Az építőipari rádió tartósságát legjobban az IP szabványnak megfelelő védettség szemlélteti. Az IP védettséget számadattal jelölik, mely a munkás rádió szennyeződés és folyadékok bejutása elleni védelmi szintjét jelzi. Manapság egy átlagos elektromos berendezés legmagasabb fokú védelme az IP68.

i

Az IP védettségi szint első számjegye a kültéri rádió burkolatának védelmi szintjét jelzi - az érzékeny alkatrészekhez való hozzáférés, és a por, szennyeződések, szilárd anyagok bejutása ellen. A második számjegy a kültéri rádió vízállóságának a szintjét jelzi.

A munkás rádió további hasznos funkciói

A legfontosabbak tulajdonságokon túl egy építőipari rádió számos egyéb funkcióval is rendelkezhet, amelyek rendkívül hasznosnak tudnak bizonyulni egy építkezésen vagy a műhelyben. Lássuk, melyek ezek:

  • Az építőipari rádió nagy fényerejű kijelzője minden körülmények között jól olvasható formában jeleníti meg az információt.
  • Némelyik munkás rádió USB és AUX csatlakozókkal is rendelkezik, mely lehetővé teszi a külső forrásokról történő lejátszást.
  • Az automatikus hangolás rengeteg rádióállomást biztosít, függetlenül attól, hogy a munkás rádiót éppen egy épületben, a műhelyben vagy egy munkaterületen állítod szolgálatba.
  • A DAB és DAB+ tunerrel ellátott munkás rádió az analóg csatornákon túl digitális rádióadások befogására is képes, mely technológia zajmentes átvitelt és lényegesen jobb hangminőséget kínál.

Munkás rádió ár

Mivel az ipari rádiók terén szűkös a kínálat, az árak tekintetében sincs túl nagy mozgástér. A munkás rádió árak körülbelül 28 és 42 ezer forint között mozognak. Ha munka közben a zene mellé jólesne egy finom, forró kávé is, az építőipari rádió mellé vásárolhatsz akkus munkás kávéfőzőt is, mely kínálatunkban alig több, mint 37 ezer forintos áron érhető el.

Mégsem egy építőipari rádió az, amit keresel? A nyaralásokra és a sátrazós túrákra ajánljuk figyelmedbe a hordozható rádiókat, vagy ha inkább egy konyhai-, retró- vagy internetes rádiót szeretnél, tekintsd meg a teljes rádió kínálatunkat, ahol meglepően színes választékkal találod magad szemben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Einhell Aku TC-RA 18 Li BT - Solo Szállításra kész 1 db
Akkus rádió - vezeték nélküli, praktikus és robusztus társ a műhelybe, pincébe, építkezéshez vagy garázsba
22 990 Ft

6 termék
Einhell Aku TC-RA 18 Li BT - Solo
Akkus rádió - vezeték nélküli, praktikus és robusztus társ a műhelybe, pincébe, építkezéshez vagy garázsba
22 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOFE056
3,0
Einhell Aku TC-SR 18 Li BT - Solo
Bluetooth hangszóró - Aku TC-SR 18 Li BT rádió - Solo
12 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF232
5,0
Bosch GPB 18V-5 SC
Akkus rádió - tekerd fel a hangerőt: erőteljes és hatékony megoldás digitális rádiólejátszáshoz zord munkaterületeken
110 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0481
Bosch GPB 18V-2 SC
Akkus rádió - nagyszerű, hordozható hang: rugalmas és hordozható digitális munkahelyi rádió
63 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCh0482
POWDP8060 - Vezeték nélküli rádió 20V plusz 220V (AKU nélkül)
Akkus rádió Vezeték nélküli rádió 20V plusz 220V (AKU nélkül) Szeret zenét hallgatni kertészkedés vagy felújítás közben? Lehetséges! Vigye magával a POWDP8060 Powerplus Dual Power vezeték nélküli rádiót, és élvezze még jobban a tevékenységeit. A rádió memóriájában 20 kedvenc állomást tárolhat, vagy csatlakoztathatja okostelefonját Bluetooth-on vagy USB-csatlakozón keresztül, és kiválaszthatja saját zenéit. A rádió USB-portja hasznos az okostelefon töltéséhez is. A vezeték nélküli rádiót egy 20V és 40V feszültségű Dual Power akkumulátorral lehet csatlakoztatni, vagy egy el-hez is csatlakoztathatja. Net. MŰSZAKI LEÍRÁS: Feszültség - 20 V/ 220 V Hangforrás - AM/FM - Bluetooth(TM) - AUX bemenet USB csatlakozás - 5V/2A Súly - 1,1 kg JELLEMZŐK: Szállítási fogantyú Akkumulátor vagy hálózati csatlakozás USB csatlakozás Bluetooth(TM) AUX bemenet 20 állomás memória Telefon töltési lehetőség 2 hangszóró a jobb hangzásért Dual Power 20 vagy 40V-os akkumulátor opció Csomagtartalom: 1x Accu rádió AKKUMULÁTOR A CSOMAGBAN NEM LÉTEZIK A
23 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LCx926
Metabo R 12-18 BT
Akkus rádió építés, akkumulátor és Bluetooth nélkül, 522-1620 kHz, 87,5-108 MHz, tömeg 1,85 kg
39 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOG026a
BoschA Bosch 18V POWER FOR ALL akkumulátor a Bosch szerszámok széles köréhez használható Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.

Munkás rádiók

A Munkás rádiók kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó munkás rádiók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább munkás rádiók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb munkás rádiók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: munkás rádiók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ