AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350 ml benzin felirattal

Termékkatalógus
ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350 ml benzin felirattal
Kulacs kötet 350 ml tömege 270 g, magasság 195 mm, átmérő 60 mm, szigetelés típusú tartalom nincs termikus állóképesség meleg óráApproxan, anyagi Eastman Tritan ™ kopoliészter, BPA-mentes, színét benzin, alkalmatlan szénsavas italok, garancia áthúzott tartalom, termékgarancia hónapoApproxan 24
Kód:  ALAD001 Termékszám:  10-01101-067
ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350 ml benzin felirattal Megszűnt

ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350 ml benzin felirattal

Baba vizes palackot Aladdin Aveo térfogat 350 ml készült minőségű anyagból Eastman Tritan kopoliészter, így ellenáll a foltok és szagok, hanem fizikai károsodás. Sőt, nem tartalmaz káros biszfenol A (BPA). Széles kifolyócső könnyen iható és megbízható csavaros kupak biztosítja, hogy a tartalom nem folyik. Ugyancsak hasznos, szíj, így képes lesz arra, hogy egy üveg fiúk és a lányok gyakorlatilag bárhol. Azt hozzátenném, hogy meg lehet tisztítani a mosogatógépet, és nem alkalmas a szénsavas italokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Cumisüveg vízminőségre Eastman Tritan kopoliészter
  • Ellenáll a szagokat, foltokat és fizikai károsodás
  • Nem tartalmaz biszfenol A (BPA)
  • Megbízható csavaros kupakkal
  • praktikus kábel

Paraméterek

Űrtartalom
0,35 l Kész!
Anyag
Tritan Kész!
Magasság
19,5 cm Kész!
Szín
Kék, Zöld, Sárga Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,35 l Kész!

Anyag

Anyag
Tritan Kész!

Méretek

Magasság
19,5 cm Kész!

Szín

Szín
Kék, Zöld, Sárga Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350 ml benzin felirattal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aladdin Dětská láhev na vodu AVEO 350ml petrol s potiskem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALADDIN Detská fľaša na vodu AVEO 350 ml petrol s potlačou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALADDIN Kinder-Wasserflasche AVEO 350ml grünblau mit Aufdruck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALADDIN Kinder-Wasserflasche AVEO 350ml grünblau mit Aufdruck.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ