Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350ml lila mintás

Termékkatalógus
ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350ml lila mintás
5 1 értékelés
Kulacs - Űrtartalma 350 ml, tömege 270 g, magassága 195 mm, átmérője 60 mm, nem szigetelt, Eastman Tritan ™ kopoliészter anyagból, BPA mentes, lila színű, garanciával szivárgás ellen, alkalmatlan szénsavas italok tárolására, 24 hónap garanciával
Kód:  ALAD002 Termékszám:  10-01101-068

ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350ml lila mintás

Baba vizes palackot Aladdin Aveo térfogat 350 ml készült minőségű anyagból Eastman Tritan kopoliészter, így ellenáll a foltok és szagok, hanem fizikai károsodás. Sőt, nem tartalmaz káros biszfenol A (BPA). Széles kifolyócső könnyen iható és megbízható csavaros kupak biztosítja, hogy a tartalom nem folyik. Ugyancsak hasznos, szíj, így képes lesz arra, hogy egy üveg fiúk és a lányok gyakorlatilag bárhol. Azt hozzátenném, hogy meg lehet tisztítani a mosogatógépet, és nem alkalmas a szénsavas italokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Cumisüveg vízminőségre Eastman Tritan kopoliészter
  • Ellenáll a szagokat, foltokat és fizikai károsodás
  • Nem tartalmaz biszfenol A (BPA)
  • Megbízható csavaros kupakkal
  • praktikus kábel

Paraméterek

Űrtartalom
0,35 l Kész!
Anyag
Tritan Kész!
Magasság
19,5 cm Kész!
Szín
Lila Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
0,35 l Kész!

Anyag

Anyag
Tritan Kész!

Méretek

Magasság
19,5 cm Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALADDIN Gyermek kulacs AVEO 350ml lila mintás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aladdin Dětská láhev na vodu AVEO 350ml fialová s potiskem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALADDIN Detská fľaša na vodu AVEO 350 ml fialová s potlačou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALADDIN Kinder AVEO Wasserflasche 350 ml lila gedruckt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALADDIN Kinder AVEO Wasserflasche 350 ml lila gedruckt.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ