Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Alaplap

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake
(196)
Intel 1151
(72)
AMD AM4
(135)
Intel 2066
(16)
Intel 775
(1)
Lapkakészlet
Intel Z390
(44)
Intel Z370
(64)
Intel B360
(54)
Intel Z270
(18)
AMD X470
(25)
Alaplap formátum
ATX
(259)
MATX (Micro ATX)
(148)
MITX (Mini ITX)
(37)
EATX (Extended ATX)
(7)
MATX
(2)
RAM slotok száma
-
ezelőtt 42 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Csömör
 
MSI Z370-A PRO Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
35 490 Ftezelőtt 2 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Máriapócs
 
ASROCK AB450M Pro4 Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 590 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Debrecen-Bánk
 
GIGABYTE AORUS Z390 MASTER Szállításra kész > 5 db
102 590 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
MSI B450 TOMAHAWK Szállításra kész > 5 db
35 390 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
MSI B450I GAMING PLUS AC Szállításra kész > 5 db
41 090 Ftezelőtt 4 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Szombathely
 
GIGABYTE B450 AORUS M Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
30 290 Ftezelőtt 5 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Makó
 
ASUS PRIME A320M-A Szállításra kész > 5 db
22 190 Ftezelőtt 5 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapes
 
MSI GAMING Z370 M5 Szállításra kész 2 db
70 290 Ftezelőtt 5 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
GIGABYTE 970A-DS3P Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
22 590 Ftezelőtt 7 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Balatonmagyaród
ezelőtt 9 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Békéscsaba
 
MSI B450M MORTAR Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
30 690 Ftezelőtt 9 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
MSI B450 TOMAHAWK Szállításra kész > 5 db
35 390 Ft0

Az alaplap biztosítja az egyes számítógép komponensek közötti együttműködést. Eszközei fontosak, tekintettel a jövőbeni PC-bővítések lehetőségeire. Az alaplap, vagy inkább a számítógép alapvető szolgáltatásait az alaplapra szerelt lapkakészlet határozza meg.

Tovább

Az alaplap CPU foglalata

A CPU foglalat (socket) segítségével kapcsolódik a processzor az alaplaphoz. Ahhoz, hogy egy processzor egy bizonyos alaplappal használható legyen, mindkettőn meg kell egyeznie a CPU foglalat megjelölésének.

Először válassz processzort, utána már csak azok közül az alaplapok közül kell választanod, amelyek az adott processzort támogatják.

Az alaplapok formátuma

eATXATXmATXmITX
eATXATXmATXmITX

eATX (Extended ATX)

Ritka és nagyon drága gamer alaplapok, amelyek különösen akkor hasznosak, ha három vagy négy grafikus kártyát kívánsz telepíteni CrossFireX vagy SLI módban. Más jellemzőiben hasonlítanak az ATX formátum legdrágább modelljeire. Az eATX kártyák telepítéséhez nagyon méretes számítógép házra lesz szükség (Big Tower).

ATX (Standard ATX)

A szabványos ATX alaplapok nagyon jól felszerelt számítógépekhez (gamer vagy munkaállomás) alkalmasak, amelyekbe több bővítőkártya is telepíthető, köztük több CrossFireX / SLI grafikus kártya is. A hátlapon a külső eszközök számára a csatlakozók széles kínálata található. A csatlakozók számára elegendő teret biztosít, így könnyen telepítheted az egyes komponenseket, és a számítógép hűtése jó minőségű ház használata esetén problémamentes lesz.

mATX (Micro ATX).

Ha nem akarsz sok pénzt költeni az alaplapra, és ha csak egy grafikus kártyát (a legdrágább mATX modellek képesek két vagy hármat is), és egy vagy két bővítőkártyát tervezel használni, akkor egyszerűen válaszd a Micro ATX formátumot, ami ideális választás az irodai és multimédiás számítógépekhez. Emellett a mATX kártyák túlnyomórészt elegendő helyet biztosítanak nagyobb teljesítményű CPU hűtők telepítésére, miközben kisebb, Mini Tower házban is elférnek.

mITX (Mini ITX)

Ez a formátum nagyon kompakt irodai és multimédiás (asztali) számítógépekhez alkalmas. A hely amivel rendelkezel a telepítéshez nagyon kevés, és elfelejtheted a nagy processzor toronyhűtőket, valamint az összes bővítőhelyet, kivéve az egyetlent, amibe a grafikus kártyát helyezheted. Annak ellenére, hogy ezek között a modellek között játékra tervezett modelleket is találhatsz, nagyon ügyelned kell arra, hogy gondosan válaszd ki a számítógép házát, hogy a nagy teljesítményű komponenseknek megfelelő hűtésük lehessen. (Mi mindenesetre nem javasoljuk a Mini ITX alaplapokat munkaállomás vagy gamer gép építéséhez).

Melyik lapkakészletet (chipset) válasszam?

A lapkakészlet különösen azt határozza meg, hogy mennyi és milyen bővítőkártyákat és perifériákat lehet az alaplaphoz kapcsolni, de jelentős hatással van a gép teljesítményre is. Eldöntheti például azt, hogy túl lehet-e hajtani a processzort (ha az támogatja a túlhajtást).

Ha időnként fel szeretnéd újítani a számítógépedet, akkor fizess rá egy kis pénzt és válassz egy modellt modernebb csatlakozókkal és bővítőhelyekkel (drágább lapkakészlet). Ha viszont a teljes számítógépet minden új generációs processzorral lecseréled, vagy az átlagos felhasználó (BFU) közé tartozol, akkor nem kell ilyen hangsúlyt fektetned a megfelelő alaplap kiválasztására.

Intel lapkakészletek

 • H110 (socket 1151) – irodai munkához és multimédiákhoz, legtöbbször a processzorba integrált grafikus kártyával használva.
 • B150/B250 és H170/H270 (socket 1151)  – játékok, otthoni videószerkesztés és 3D grafika túlhajtás nélkül.
 • Z170/Z270 (socket 1151) – játékok, VR, otthoni videószerkesztés és 3D grafika túlhajtással
 • X299 (socket 2066) – munkaállomások és szerverek, profi játékosoknak, VR, profi videószerkesztés és 3D grafika, túlhajtással.
 • C612 (2× socket 2011-3) – speciális szerver alaplapok, amelyek akár két Intel Xeon processzor elhelyezését is támogatják.

Az egyes Intel lapkakészletek részletesebb összehasonlítását megtalálod a szótárunkban.

AMD lapkakészletek

 • A320 (socket AM4), AM1 (socket AM1) –  irodai munkához és multimédiákhoz, legtöbbször a processzorba integrált grafikus kártyával használva.
 • B350, X370 (socket AM4) – játékok, VR, videószerkesztés és 3D grafika túlhajtással. A CrossFire mindkét lapkakészlettel működik, az SLI használata csak az X370 készleten támogatott.
 • X399 (socket TR4) –  munkaállomások és szerverek, VR, profi videószerkesztés és 3D grafika, túlhajtással.

Az egyes AMD lapkakészletek részletesebb összehasonlítását megtalálod a szótárunkban.

Rendszermemória (RAM)

Az alaplapok esetében általában a túlhúzással (OC) elérhető maximális frekvenciákat adják meg. Ha maximalizálni szeretnéd a számítógép teljesítményét, akkor a processzor memóriavezérlőjének frekvenciájánál magasabb frekvenciájú memóriamodulokat vásárolj, hogy elegendő tered legyen az időzítés változtatásához. A modulokat a gyártó által megadott frekvenciánál kisebb frekvencián biztonságosan üzemeltetheted. Az Intel processzorok automatikus túlhajtásához XMP technológiát támogató modulokat használhatsz.

 • Dual/Triple/Quad Channel – ha a memóriamodulok telepítésekor a többcsatornás működéshez javasolt (2/3/4) számú modult fogod használni, vagy megduplázod a számukat, növelheted a számítógép teljesítményét, különösen számításokra igényes alkalmazásokban és a játékokban. A megfelelő működéshez szükség lesz arra, hogy minden memóriafoglalatba azonos memóriamodulokat telepíts.
 • Memóriamodulok száma – megfelel az alaplapon található memória foglalatok számának.
 • A memória típusa (DDR3/DDR4 stb.) – a telepíthető memória típusát mindig az alaplap vagy a processzor specifikációja határozza meg. 
 • Tápfeszültség – a memóriamodulok tápfeszültsége mindig azonos vagy kisebb, mint az alaplap által megengedett maximális érték.
 • Kapacitás – a RAM modulok telepítésekor nem szabad átlépni az egyes memória foglalatok által biztosított maximális értéket vagy az alaplap által támogatott összkapacitást.

Egyes Mini ITX alaplapok a notebookokban használt SO-DIMM memóriákat használják, ezekhez az alaplapokhoz a notebook memóriák kategóriából válassz modulokat.

Az alaplap bővítőhelyei

 • PCI-Express ×16 – a grafikus kártyák telepítésére szolgál. Ha több grafikus kkártya telepítését tervezed, ellenőrizd, hogy a választott alaplap PCI-Express foglalatai rendelkezinek-e megfelelő számú sávval.
 • PCI-Express ×8/×4 – olyan kártyákkal való bővítéshez, amelyeknek nagyon gyors adatátvitelte van szükségük. Tipikusan a hálózati kártyák és a lemezvezérlők ilyenek.
 • PCI-Express ×1 – a legigénytelenebb bővítőkártyák, pl. hangkártyáktelevíziós kártyák, videószekesztő kártyák telepítéséhez.
 • PCI – kifutó típus. Ha nem tervezel régebbi bövítőkártyákat használni, valószínűleg sose lesz rá szükséged.
 • M.2 és U.2 – ezek a nagyon gyors és nagyon kompakt bővítőhelyek az NVMe vagy SATA III felületű SSD memóriák (lemezek) csatlakoztatására alkalmasak.

A sávok száma (az × utáni szám) adja meg a bővítőhely maximális adatáteresztő képességének értékét. A PCI-Express ×1 kártyákat gond nélkül lehet telepíteni a PCI-Express ×4/x8/x16 stb. bővítőhelyekbe, de fordítva ez már nem érvényes (mindig csak magasabb, vagy azonos számú sávot biztosító bővítőhelybe helyezhető be a kártya), ellenkező esetben a kártya képességeit a bővítőhely limitálná.

Külső csatlakozók (I/O portok - hátsó panel)

 • Video (kép) – DVI, HDMI, DisplayPort, miniDisplayPort (ezt használja a Thunderbolt 1/2), USB-C (ezt használja a  Thunderbolt 3).
 • Audio (hang) – 3,5mm jack (hangszórók és fejhallgatók), optika (TosLink - külső DAC, A/V receiver számára).
 • Adat – USB 2.0/3.0/3.1, USB-C, PS/2, RJ-45, eSATA, COM/LPT, WiFi antenna/ák .
I/O porty na zadním panelu
Külső csatlakozók - I/O portok - az alaplap hátsó paneljén

Abban az esetben, ha a torzítatlan hang szerelmese vagy és nagyon jó minőségű hangszórókat használsz (Hi-Fi vagy stúdió hangszórókat), esetleg audiofil fejhallgatóval rendelkezel, akkor az alaplapot ki kéne bővítened egy igazán minőségi hangkártyával, vagy egy külső D/A átalakítóval (DAC).

Belső csatlakozók (I/O portok)

 • Serial ATA (SATA III, SATA Express) – a klasszikus merevlemezek, SSHD lemezek vagy a 2,5“ SSD lemezek csatlakoztatására.
 • USB – az USB csatlakozó kivezetésére a számítógép házának elő/felső/oldalsó peneljére (minden alaplap rendelkezik ilyen kivezetésekkel).
 • Front panel audio – a hangkártya fejhallgató kimenet és a mikrofon bemenet kivezetéséhez a számítógép házának elő/felső/oldalsó paneljére (minden alaplap rendelkezik ilyen kivezetésekkel).

I/O az angol bemenet (input) és kimenet (output) szavak rövidítése. Az I/O csatlakozók kétirányú kommunikációt biztosítanak a csatlakoztatott komponensek és az alaplap között.

A számítógép tápellátása és hűtése

Azok az alaplapok, amelyek nagyobb számú ventilátor csatlakozóval rendelkeznek, biztosítani tudják akár a nagyon nagy teljesítményű számítógépek hűtését is. Az egyes ventilátorok forgási sebessége beállítható a BIOS-ban, de a nagyobb teljesítményű alaplapokhoz a gyártók mellékelni szoktak egy speciális vezérlőprogramot, amivel a beállítások sokkal egyszerűbbek. A ventilátorok számára is több féle csatlakozót használnak:

 • CPU FAN – a processzor ventilátorának csatlakoztatására. Az alaplapok túlnyomó többsége két ilyen csatlakozót tartalmaz. A másodikat sokszor „CPU OPT FAN“, „CPU FAN2“ vagy hasonló jelzéssel látják el. Ezek a másodlagos hűtőventilátor számára vannak előkészítve, amelyeket a nagy teljesítményű toronyhűtőkön találhatsz.
 • Chassis FAN – a számítógépház szellőzését biztosító ventilátor számára.
 • High AMP FAN – Nagy teljesítményű, jelentős áramot igénylő ventilátorok csatlakoztatásához.
 • Hybrid FAN, W PUMP FAN stb. – ide csatlakoztathatóak a vízpumpák vagy a nagy sebességű nagy áramfelvételű ventilátorok. 
 • 3 tűs csatlakozó – ezeknél a csatlakozóknál a ventilátor sebessége csak a feszültség módosításával szabályozható (ha az alaplap ezt támogatja), ez a módszer szűkebb fordulatszám tartományban tud szabályozni mint a PWM szabályozás.
 • 4 tűs csatlakozó – PWM (impulzusszélesség-moduláció) szabályozású ventilátorokhoz, ezekkel a szabályzókkal a fordulatszám nagyon alacsony (alig hallható) értékig csökkenthető.
 • Termikus érzékelők – egyszerűsítik a ventilátorok és vízpumpák teljesítményének szabályozását az aktuális hőmérsékletének megfelelő fordulatszámok beállításával.

A 4 tűs és a 3 tűs  csatlakozók kölcsönösen kompatibilisek egymással. (A 4 tűs ventilátort lehet szabályozni PWM és feszültségszabályozásos módszerrel is. A 3 tűs, csak feszültségszabályozást tesz lehetővé, hiányzik ugyanis a PWM vezérlő érintkező).

Alaplapi BIOS

A BIOS elsősorban az alaplap hardverének indítására és konfigurálására, majd az operációs rendszer indítására szolgál. A BIOS frissítésének csak akkor van értelme, ha "valami nem működik a számodra", például olyan új processzort kell telepítened, amelyet a régi BIOS nem ismerne fel. Az egyes BIOS fájloknál az alaplap gyártója mindig közzé teszi, hogy milyen új funkciókkal bővültek.

 • UEFI/EFI BIOS – gyorsítja a rendszerindítást, grafikus felületet használ, támogatja a GPT boot partíciókat és még több előnnyel is rendelkezik.
 • Dual BIOS – az alaplap két BIOS-t tartalmaz, ha az egyik tartalma megsérül, akkor automatikusan a tartalékból indul. Főleg túlhajtásnál hasznos.

Az alaplapok további felszereltsége 

 • Bluetooth – vezeték nélküli kapcsolat kiépítése billentyűzettel, egérrel, telefonnal, tablettel és más Bluetooth  technológiát használó berendezésekkel.
 • WiFi – vezeték nélküli csatlakozás az otthoni vagy munkahelyi számítógépes hálózathoz. Azoknál a számítógépeknél, amelyek egy helyben működnek, esetleg erős elektromágneses zavarású térben vannak elhelyezve, vagy csak nagyon gyors adatkapcsolatra van szükségük, biztosabb a kábeles ethernet csatlakozás kiépítése (LAN, RJ-45). A kompakt számítógép házaknál, amelyeket időnként át szoktál helyezni, a WiFi jobb megoldás.
 • HW nyomógombok – többnyire a bekapcsolás, a reset vagy a BIOS alapértékek beállításának funkcióját látják el az alaplapon (ideális az alaplap házon kívüli túlhajtásánál).
 • SW nyomógombok (automatikus túlhajtás) – olyan software, amely az alaplaphoz van csomagolva, hogy biztosítsa a processzor vagy a memória automatikus túlhajtását.
 • NVIDIA SLi / AMD CrossFire – több grafikus kártya kooperatív módban való bekötéséhez.
 • AMD Dual Graphics – lehetővé teszi a teljesítmény növelése érdekében a processzorba integrált grafikus mag használatát egyes dedikált Radeon grafikus kártyákkal.
 • Állapotjelző – egyszerűsíti a hibakeresést. A megjelenített kódot a kézikönyvben megkeresve megtalálhatod a jelzett hiba megnevezését.
 • RAID vezérlő – lehetővé teszi több merevlemez lemeztömbbe való kapcsolását a teljesítmény vagy az adatbiztonság növelése értekében. (Esetleg mindkettő is biztosítható)

Ha WiFi vagy Bluetooth csatlakozást szeretnél használni, nem kell az alaplap kiválasztásánál csak azokra a modellekre koncentrálnod, amelyek ezeket a funkciókat tartalmazzák. Mindkét típusú adapter ugyanis csatlakoztatható bármely alaplaphoz. Ehhez elég egy Bluetooth vagy WiFi USB dongle beszerzése.

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
MSI B450 TOMAHAWK Szállításra kész > 5 db
Alaplap - AMD B450, DDR4, 2x PCIe x16, 4x SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 2, GLAN, DVI-D, HDMI, 8 csatornás audió, ATX, scAM4, Ryzen
-4%
36 690 Ft
35 390 Ft

2.
GIGABYTE AORUS Z390 MASTER Szállításra kész > 5 db
Alaplap - Intel Z390, 3x PCIe 16x, DDR4, 6x SATA III, 3x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, WiFi AC, HDMI, TPM, 8ch audio, ATX, RGB Fusion, sc1151 (kizárólag Coffee Lake-hez) + Az AJÁNDÉK PC játék FAR CRY 5 értéke 17 190 Ft
102 590 Ft

3.
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Alaplap - AMD B450, DDR4, 3x PCIe x16, 6x SATA III RAID, M.2, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, HDMI, DisplayPort, 8 csatornás hang, ATX, AM4, Ryzen
45 490 Ft

Még több
454 tétel
Foglalat
Intel
775 (1)
2066 (16)
1151 (72)
1151 Coffee Lake (196)
AMD
AM3+ (6)
FM2+ (5)
TR4 (10)
AM4 (135)
Egyéb
Integrált CPU (10)
Lapkakészlet
Intel
B250M (2)
X299 (17)
X99 (1)
Q270 (1)
J1900 (1)
H270 (5)
H110 (14)
G41 (1)
H310 (21)
H370 (15)
Z170 (5)
B250 (23)
Z270 (18)
B360 (54)
Z370 (64)
Z390 (44)
AMD
A320 (13)
A68H (5)
970 (3)
760G (3)
X399 (10)
B450 (38)
B350 (37)
X370 (22)
X470 (25)
Egyéb
SoC (9)
Alaplap formátum
ATX (259)
mATX (Micro ATX) (148)
mITX (Mini ITX) (37)
eATX (Extended ATX) (7)
mATX (2)
Alapvető funkciók
Integrált hangkártya (438)
Integrált hálózati kártya (433)
Serial ATA III (430)
USB 3.0 (407)
PCI Express 3.0 (369)
UEFI BIOS (342)
Intel Optane támogatás (208)
Könnyű túlpörgetés (168)
Wi-Fi (93)
Integrált videókártya (39)
Integrált processzor (10)
ATA III sorozat (7)
Külső
Jack (406)
USB 3.0 (3.1 gen1) (405)
RJ-45 (LAN) (401)
USB 2.0 (368)
PS/2 (365)
HDMI (339)
USB 3.1 (3.1 gen2) (262)
DVI (245)
USB-C (234)
VGA (D-Sub) (160)
Optikai kimenet (144)
DisplayPort (104)
Wifi csatlakozó (65)
RJ-45 (32)
COM (20)
USB 3.0 (17)
LPT (9)
Thunderbolt (3)
Thunderbolt 3 (2)
VGA (2)
FireWire (1)
Belső
Serial-ATA-III (424)
M2 foglalat (373)
USB 2.0 bracket (369)
USB 3.0 (3.1 gen1) bracket (347)
Elülső panel audiocsatlakozója (306)
TPM (244)
COM bracket (185)
S/PDIF bracket (173)
USB 3.1 (3.1 gen2) bracket (87)
LPT csatlakozó (43)
Thunderbolt (34)
U.2 port (20)
SATA Express port (10)
Serial ATA II (6)
USB 3.0 bracket (5)
FDD (3)
IR Header (2)
mini PCI Express x1 (1)
PCI Express x16

PCI express x8

PCI express x4

PCI express x1
18×

USB 2.0
12×

Az USB 2.0 interfész számos eszköz csatlakoztatását lehetővé teszi. Hasznos lehet a billentyűzet és az egér csatlakoztatásához, de printerek, külső meghajtók, flash meghajtók és más perifériák esetében is használatos. A mobilkészülékeknél segíti az adatátvitelt, illetve az akkumulátor töltését. 

USB 3.0 (3.1 gen1)
12×

Az USB 3.0 interfész 10× gyorsabb, mint az elődje (amellyel visszafele kompatibilis). A maximális adatátviteli sebesség azokkal a flash meghajtókkal, hordozható meghajtókkal és külső meghajtókkal használható ki, amelyek támogatják az USB 3.0 szabványt.

USB 3.1 (3.1 gen2)
0 ×
8 ×

Serial ATA II

Serial ATA III
10×

PCI

Kivitelezés
DIMM (431)
SO-DIMM (8)
Memória típusa
DDR3 (13)
DDR4 (428)
DDR3L (1)
RAM slotok száma

Csatlakozás mód
Dual-channel (386)
Quad-channel (25)
Max. frekvencia (OC)
1 333 MHz
4 600 MHz

Fejlett funkciók
HW gombok (37)
AMD CrossFireX (252)
NVIDIA SLI (121)
RAID kontroller (178)
DUAL BIOS (52)
Állapotjelző (31)
MOSFET hűtő (129)
AMD Dual Graphics (41)
Hangkártya-csatornák száma
5.1 (7)
7.1 (373)
7.1 + 2.0 (2)
8 (25)
Termékek megjelenítése
Classic Kategória
MSI B450 TOMAHAWK
Alaplap - AMD B450, DDR4, 2x PCIe x16, 4x SATA III, M.2, USB 3.1 Gen 2, GLAN, DVI-D, HDMI, 8 csatornás audió, ATX, scAM4, Ryzen

MSI B450 TOMAHAWK - Alaplap
-4%
35 390 Ft

-4% 36 690 Ft
áfa nélkül 27 870 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AA393e4
Arany középút
MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
Alaplap - Intel Z390, 3x PCIe x16, 3x PCIe x1, DDR4 4400MHz (OC), 6x SATA III, 2x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, HDMI, DP, 8 csatornás hang, Mystic Light, ATX, 1151 foglalat (csak Coffee Lake)

+ INGYEN SSD meghajtó Kingston

MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON - Alaplap
Új
66 390 Ft
áfa nélkül 52 280 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AA392w2f
Premium Kategória
GIGABYTE AORUS Z390 MASTER
Alaplap - Intel Z390, 3x PCIe 16x, DDR4, 6x SATA III, 3x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, WiFi AC, HDMI, TPM, 8ch audio, ATX, RGB Fusion, sc1151 (kizárólag Coffee Lake-hez)

+ INGYEN PC játék FAR CRY 5

Jelenleg 46 ügyfél érdeklődik a termék iránt
GIGABYTE AORUS Z390 MASTER - Alaplap
Új
102 590 Ft
áfa nélkül 80 780 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AGZ390a2
ASUS PRIME H270-PLUS/CSM/C/SI bulk
Alaplap - Intel H270, DDR4, PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás hang, CSM, HDMI, DVI, ATX, 1151-es foglalat

ASUS PRIME H270-PLUS/CSM/C/SI bulk - Alaplap
-32%
12 990 Ft
-32% 19 190 Ft
áfa nélkül 10 230 Ft

Black Friday
Utolsó 36 db
Termék kód: AC272e1CSM
MSI H310-F PRO
Alaplap - Intel H310, PCIe x16, 12x PCIe x1, DDR4 2666MHz, 4x SATA III, USB 3.1 Gen 1, GLAN, DVI-D, HDMI, 8ch audio, ATX, sc1151, csak Coffee Lake processzorokhoz

MSI H310-F PRO - Alaplap
-57%
12 490 Ft
-57% 28 890 Ft
áfa nélkül 9 830 Ft

Különleges ajánlat
Utolsó 145 db
Termék kód: AA394c7e
MSI B450M MORTAR
Alaplap - AMD B450, DDR4, 2x PCIe x16, 4x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 2, GLAN, HDMI, DisplayPort, 8ch audio, mATX, scAM4, Ryzen

A héten 13 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
MSI B450M MORTAR - Alaplap
Több, mint98%Megbízhatóság
-14%
30 690 Ft

-14% 35 890 Ft
áfa nélkül 24 170 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AA393e5
ASUS PRIME B450M-K
Alaplap - AMD B450, DDR4, 1x PCIe x16, 4x SATA III RAID, M.2, USB 3.1 Gen 2, GLAN, DVI-D, VGA, 8 csatornás hang, mATX, AM4, Ryzen

+ INGYEN SSD meghajtó ADATA

ASUS PRIME B450M-K - Alaplap
-10%
24 690 Ft

-10% 27 290 Ft
áfa nélkül 19 440 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: ACB45g
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
Alaplap - AMD B450, DDR4, 3x PCIe x16, 6x SATA III RAID, M.2, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, HDMI, DisplayPort, 8 csatornás hang, ATX, AM4, Ryzen

Jelenleg 54 ügyfél érdeklődik a termék iránt
45 490 Ft

áfa nélkül 35 820 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: ACB45b
ASROCK AB450M Pro4
Alaplap - AMD B450, DDR4, 2x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, 8 csatornás hang, TPM header, HDMI, RGB, mATX, Ryzen, scAM4

ASROCK AB450M Pro4 - Alaplap
-8%
24 590 Ft

-8% 26 790 Ft
áfa nélkül 19 360 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AS258b1
ASROCK 970 Pro3 R2.0
Alaplap - AMD 970/ SB950, 2x PCIe x16, DDR3 2100, SATA III RAID, USB 3.0, GLAN, HDMI, 8ch audio, ATX, scAM3+

22 390 Ft

áfa nélkül 17 630 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AS104o1
ASUS ROG STRIX B250G GAMING
Alaplap - Intel B250, DDR4, PCIe x16, SATA III, M.2, USB 3.1, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás audio, HDMI, DVI, mATX, sc1151

26 990 Ft

áfa nélkül 21 250 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AC262i1
GIGABYTE 970A-DS3P
Alaplap - AMD 970/SB950, 2x PCIe x16, DDR3 2000, SATA III RAID, USB 3.1 Gen 1, GLAN, ATX, 8 csatornás audio, scAM3 +

A héten 29 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
GIGABYTE 970A-DS3P - Alaplap
-15%
22 590 Ft

-15% 26 730 Ft
áfa nélkül 17 790 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AG530j12
MSI X370 GAMING PRO CARBON
Alaplap - AMD X370, DDR4 3200MHz (OC), M.2, 6x SATA 6Gb/s, GLAN, USB-C, DVI, HDMI, ATX, RYZEN, AM4

Jelenleg 84 ügyfél érdeklődik a termék iránt
38 590 Ft

áfa nélkül 30 390 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AA685d2
ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac
Alaplap - AMD AB350, DDR4, PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, GLAN, 8 csatornás audio Creative Sound Blaster Cinema 3, 2x HDMI, Aura RGB, mITX, Ryzen, scAM4

ASROCK Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac - Alaplap
-3%
38 090 Ft

-3% 39 090 Ft
áfa nélkül 29 990 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AS253c1
ASROCK 970m PRO3
Alaplap - AMD 970/ SB950, 2x PCIe x16, DDR3 2400, SATA III RAID, USB 3.0, TPM, 7.1 csatornás audio, mATX, scAM3 +

ASROCK 970m PRO3 - Alaplap
-5%
22 290 Ft

-5% 23 480 Ft
áfa nélkül 17 550 Ft

Szállításra kész 3 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AS104o4
MSI MEG Z390 ACE
Alaplap - Intel Z390, 3x PCIe x16, 3x PCIe x1, DDR4 4500MHz (OC), 6x SATA III, 3x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, Killer GLAN, WiFi AC, 8 csatornás hang, Mystic Light, ATX, 1151 foglalat (csak Coffee Lake)

+ INGYEN SSD meghajtó Kingston

Jelenleg 45 ügyfél érdeklődik a termék iránt
MSI MEG Z390 ACE - Alaplap
Új
94 190 Ft
áfa nélkül 74 170 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AA392w2b
GIGABYTE AORUS Z390 PRO
Alaplap - Intel Z390, 3x PCIe x16, DDR4, 4x SATA III, 3x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, HDMI, TPM, 8 csatornás hang, ATX, RGB Fusion, 1151-es foglalat (kizárólag Coffee Lake-hez)

+ INGYEN PC játék FAR CRY 5

GIGABYTE AORUS Z390 PRO - Alaplap
Új
69 390 Ft
áfa nélkül 54 640 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AGZ390a5
GIGABYTE AORUS X470 Gaming 5 WIFI
Alaplap - AMD X470, PCIe 16x, DDR4 2933 (OC), 2x M.2, SATA III RAID, GLAN, WIFI AC, BT 5.0, USB-C 3.1 Gen 2, HDMI, 8 csatornás hang, ATX, RGB LED, RYZEN, AM4

GIGABYTE AORUS X470 Gaming 5 WIFI - Alaplap
-15%
65 890 Ft
-15% 77 490 Ft
áfa nélkül 51 880 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AG532g2b
GIGABYTE AORUS X470 Ultra Gaming
Alaplap - AMD X470, PCIe 16x, DDR4 2933 (OC), 2x M.2, SATA III RAID, GLAN, USB-C 3.1 Gen 2, HDMI, 8 csatornás hang, ATX, RGB LED, RYZEN, AM4

Jelenleg 72 ügyfél érdeklődik a termék iránt
51 390 Ft

áfa nélkül 40 460 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AG532g1a
MSI Z370 GAMING PLUS
Alaplap - Intel Z370, 2x PCIe x16, 4x PCIe x1, DDR4 4000+(OC), 6x SATA III, 1x M.2, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, DVI, DisplayPort, audio ALC892, Red Led, ATX, sc1151, Coffee Lake

MSI Z370 GAMING PLUS - Alaplap
-7%
41 490 Ft

-7% 44 590 Ft
áfa nélkül 32 670 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AA392v6
GIGABYTE B450 AORUS PRO
Alaplap - AMD B450, 3x PCIe x16, DDR4 3200MHz (OC), 2x M.2, 6x SATA 6Gb/s, Intel GLAN, USB 3.1, DVI, HDMI, 8 csatornás ALC1220 HD hang, ATX, RGB FUSION, RYZEN, AM4

39 790 Ft

áfa nélkül 31 330 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AG450a1
ASROCK X370 Killer SLI
Alaplap - AMD X370, DDR4, 2x PCIe x16, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, Intel GLAN, 8ch audio, Aura RGB, ATX, Ryzen, scAM4

ASROCK X370 Killer SLI - Alaplap
-36%
34 390 Ft

-36% 53 690 Ft
áfa nélkül 27 080 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: AS276a1
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING
Alaplap - AMD B450, DDR4, 2x PCIe x16, 6x SATA III RAID, M.2, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, HDMI, DVI-D, 8 csatornás hang, mATX, AM4, Ryzen

+ INGYEN SSD meghajtó ADATA

ASUS TUF B450M-PLUS GAMING - Alaplap
-1%
32 790 Ft

-1% 33 190 Ft
áfa nélkül 25 820 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: ACB45c
MSI Z270 TOMAHAWK
Alaplap - Intel Z270, 3x PCIe x16 DDR4, 6x SATA III M.2 2x USB 3.1, Intel GLAN, DVI, HDMI, audio, ATX, sc1151

A héten 15 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
MSI Z270 TOMAHAWK - Alaplap
-22%
29 890 Ft

-22% 38 400 Ft
áfa nélkül 23 540 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: AA392v4b

Alaplap

Hogyan rakd össze számítógéped 8 lépésben (RÉSZLETES ÚTMUTATÓ) Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...
Mini-ITX tábla az AMD Ryzen számára? Nagyon nehéz megtalálni. Szerencsére a Gigabyte AB350N-Gaming WiFi új...
Az új X299 Basin Falls kettős platform számos Intel processzorhoz vezetett, beleértve az új Intel Core i9-...
AMDASUS PRIME B350M-A, az elérhető Ryzen 5 kompatibilis alaplap tesztje Az AMD Ryzen sorozat képviselői nagyszerű processzorok, különösen a Ryzen 5 kínál sokat kevés pénzért. Ha...
Elégedett vagy az Intel Core i7-7700K processzor teljesítményével? Ha nem, van egy megoldásunk, és ez az...
Az AMD Ryzen itt van. Rendben van a motor, de mi a helyzet az alvázzal? A mai felülvizsgálat során...
További cikkek Összes cikk

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó alaplap A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb alaplap A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod alaplap vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB0

Miért vásárolj nálunk? Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink visszajelzése alapján Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon