Shop roku 30 dnů na vrácení

ALPINE CDE-193BT

Termékkatalógus
ALPINE CDE-193BT
Autórádió - CD / MP3, FM tuner, RDS, modern Bluetooth funkciókkal, előlapi USB (1000 mA) töltéshez és lejátszáshoz, előlapi AUX, levehető előlap, állítható háttérvilágítás, 4x50W
Kód:  JZ124d1 Termékszám:  CDE-193BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALPINE CDE-193BT

Autóvezetés közben szereted a zenét, vagy inkább kedvenc rádióadódat hallgatnád? Az ALPINE autórádiójával páratlan minőségben élvezheted a zenei hangzást. Kedvenceidet hallgasd a legjobb minőségben. A CD lejátszóval Bluetooth-tal ellátott kiváló készülék csúcsmodern technológiát, innovatív funkciókat és részletes hangszerkesztő rendszert kapott. Kifinomult megjelenése és a modern fekete szín minden bizonnyal elvarázsol majd. Válassz a több mint 150 ezer különféle színű gomb- és háttérvilágítás közül. A fényerőt öt fokozatban állíthatod. A rádió megjelenését aktuális hangulatod szerint állíthatod, ez a háttérvilágítással mindenképpen stílusos lesz.

Legfontosabb jellemzők

  • A legtöbb autóba könnyedén beszerelhető
  • Testre szabható nyitóüzenet - legfeljebb 10 karakter adható meg
  • Akár 150 000 színben választható háttérvilágítás
  • Háromutas crossover
  • USB, AUX csatlakozó és modern Bluetooth funkciók
  • Lejátszható lemez formátumok CD, CD-R / RW
  • Lejátszható zenei formátumok: CDDA, MP3, WMA, AAC

Egy rádió, ami ért a telefonod nyelvén

A rádiót kényelmesen a kormánykerékről vezérelheted. Ha az autód start/stop technológiával felszerelt, akkor a rádiót olyankor is hallgathatod, amikor a motort leállítod egy kereszteződésben, vagy a dugóban. Az intelligens Alpine TuneIt App alkalmazás segítségével a rádiót az okostelefonoddal is vezérelheted. Csatlakoztasd az iPhone-t USB-n, vagy az Androidos telefont Bluetooth-on keresztül, és állítsd be a neked megfelelő audio felületet. Ha van Facebook fiókod, akkor a rádióból értesülhetsz a friss hírekről és az eseményekről.

A beépített Bluetooth számos előnnyel jár

A modern Bluetooth funkció lehetővé teszi azt, hogy az autórádiót kihangosítónak is használd. A bejövő hívásokat kiteheted hívástartásba, válthatsz két hívás között, frissítheted a listát, és kereshetsz a zeneszámok között, valamint lejátszhatod a kiválasztott zeneszámokat. A telefon hangvezérlése révén kiválaszthatod a lejátszandó számokat, és hívást indíthatsz. Az App Direct segítségével több internetes rádió és egyéb műsorszolgáltató funkció közül választhatsz.

Maximálizálja a zenei élményt

Az autórádió BassEngine technológiája segítségével veheted igénybe a fejlett basszus beállításokat. Válaszd ki a hat szint egyikét, a cut-off frekvenciát, a Q-faktort, és a mélynyomót állítsd be úgy, hogy a hangminőség és az egyensúly a maximális legyen. Az autórádió egyik előnye az, hogy USB meghajtót, illetve a 3,5 mm-es jack segítségével MP3 lejátszót is csatlakoztathatsz hozzá.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALPINE CDE-193BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINE CDE-193BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ALPINE CDE-193BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALPINE CDE-193BT.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ