A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Alza TopOffice Mini i3

Termékkatalógus
Alza TopOffice Mini i3
Számítógép - Intel Core i3-7100U 2.4GHz Kaba Lake, Intel HD Graphics 620, BT 4.2, Wi-Fi + választható RAM és SSD, a választott operációs rendszer
Kód:  NADALZM2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice Mini i3

MIÉRT VÁLASSZ ALZA PC-T ALZA PC

  • 3 év garancia
  • Garantált javítás 10 munkanap alatt
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kiállunk számítógépeink minősége mellett, ezért nem félünk 3 év garanciát adni, és ha számítógéped javítása meghaladja a 10 munkanapot, kicseréljük egy újra.

Az Alza TopOffice Mini számítógép Alza alkatrészekből került megalkotásra. Korlátolt képességei ellenére számos alkalmazáshoz kitűnően használható. Otthonában kis helyet foglal, és remek társa lehet a nappaliban, az internet böngészésben, multimédiás felhasználásban és a kisebb igényű játékok során is. A VESA falikarok segítségével a számítógépét a monitorához tudja csatlakoztatni, így elrejtheti a nem kívánatos kábelek látványát.

Az Alza TopOffice Mini számítógép főbb jellemzői

  • Intel Core i3 processzor
  • Elegendő mennyiségű és gyors portok
  • Vonzó megjelenésű ház
  • Kiváló ár / teljesítmény arány
  • Wi-Fi modul
  • Bluetooth 4.2-es verzió

A minimalista számítógép teljesítménye az üzleti és multimédiás tartalmakat tekintve 

A szerelvény egy nagyon erős Intel Core i3 processzorral van felszerelve. A alapfrekvencia, a TurboBoost II technológiának köszönhetően meghaladhatja a 2,4 GHz-es maximális frekvenciát is, így több alkalmazás zökkenőmentes és kényelmes futtatását garantálja egyszerre. Mozgóképek lejátszása, fényképek megtekintése vagy rendszeres tevékenységek végzése, minden teljesen problémamentes. A grafika minőségéért az Intel HD Graphics 620 felel.

A jól bevált SSD meghajtó gyorsan reagál

Egy jó processzor önmagában még nem elég a számítógép kitűnő teljesítményéhez. A beépített SSD meghajtó biztosítja a rendszer hatékony működését és egyben felgyorsítja a futó alkalmazásokat is. Az erőteljes DDR4 RAM memória gondoskodik a rendszer zavartalan működéséről és biztosítja a rendszer gyors válaszát.

Lehetőség számos további eszköz csatlakoztatására

Lehetősége van a monitorhoz miniHDMI és Mini DisplayPort eszközöket csatlakoztatni. Beépített hálózati kártyával rendelkezik, amelynek sebessége akár 1 Gbps is lehet. A csatlakozási funkciók közé tartozik a négy 3.0  USB csatlakozó is. Wi-Fi és a Bluetooth csatlakozás is elérhető a világ felfedezésére.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza TopOffice Mini i3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza TopOffice Mini i3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza TopOffice Mini i3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza TopOffice Mini i3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ