Rapture Shop roku

Alza TopOffice Mini i5 Optane

Termékkatalógus
Alza TopOffice Mini i5 Optane
Számítógép - Intel Core i5-7260U 3,4 GHz Kaby Lake, Intel HD Graphic 640, WiFi, BT 4.2, 4 GB RAM +16 GB Intel Optane, választható kapacitású HDD, szabadon kiválasztható operációs rendszer
Kód:  NADALZM3A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alza TopOffice Mini i5 Optane

MIÉRT VÁLASSZ ALZA PC-T ALZA PC

  • 3 év garancia
  • Garantált javítás 10 munkanap alatt
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kiállunk számítógépeink minősége mellett, ezért nem félünk 3 év garanciát adni, és ha számítógéped javítása meghaladja a 10 munkanapot, kicseréljük egy újra.

Elkészítettük számodra a lehető legkisebb számítógépet a saját műhelyünkből. Az Alza TopOffice Mini teljesíti az irodai számítógép minden igényét, miközben szinte semmi helyet nem foglal, és ideális esetben elég csupán a monitorod hátsó oldalára felerősíteni. A kompakt és tetszetős ház méretei: 115 x 111 mm.

Az Alza TopOffice Mini i5 mini számítógép főbb jellemzői:

  • Teljesen miniatűr méretek
  • Nagyteljesítményű, de közben energiatakarékos Intel Core i5 Kaby Lake processzor
  • Intelligens Intel Optane cache
  • Beépített WiFi 802.11ac és Bluetooth 4.2 modul
  • Grafikai kimenetek: mini displayPort és mini HDMI
  • Választhatsz a Windows 10 Home és a Windows 10 Pro közül

A kis házban hatalmas teljesítmény rejtőzik

Az Intel NUC (The Next Unit Of Computing) platform ezen számítógép esetében a Kaby Lake architektúrájú Intel Core i5 7260U processzoron alapszik. A 2,2 GHz-es alapfrekvenciája a TurboBoost technológiának hála képes az akár 3,4 GHz-es maximális frekvencia elérésére, amellyel lehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot és számos alkalmazás egyidejű kényelmes futtatását. A filmek lejátszása, a fotók böngészése vagy akár az egyszerű irodai tevékenység mind-mind problémamentes lesz.

Az Intel Optane felgyorsítja a számítógépes munkát

Az Intel Optane technológia egy igazi újdonság, amely úgy viselkedik, mint egy cache tárhely. A nagykapacitású merevlemezzel együtt érezhetően felgyorsítja a számítógép és mindenféle alkalmazás futtatását. A tesztek egész sorában csupán néhány százalékkal maradt el az SSD-k mögött.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alza TopOffice Mini i5 Optane Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza TopOffice Mini i5 Optane. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza TopOffice Mini i5 Optane. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza TopOffice Mini i5 Optane.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ