Akvizice ApF HU Shop roku

AlzaGuard üvegvédő fólia Samsung Galaxy A31 készülékhez

Termékkatalógus
AlzaGuard üvegvédő fólia Samsung Galaxy A31 készülékhez
3,7 3 értékelés
Üvegfólia - SAMSUNG Galaxy A31 mobilhoz, 2.5D ívelés, fényes felületű, keménység 9H, üvegvastagság 0,33 mm, ragasztás az egész felületen, a csomag része törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  AETTGC0015 Termékszám:  AGD-TGC0015 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AlzaGuard üvegvédő fólia Samsung Galaxy A31 készülékhez Megszűnt

AlzaGuard üvegvédő fólia Samsung Galaxy A31 készülékhez

9H keménységű üveg

A 9H keménységű üveg a legmagasabb keménységi szabvány a védőüvegek között. Ennek segítségével biztos lehetsz abban, hogy telefonod kijelzője nem reped meg az oly gyakori balesetek során, és természetesen ellenáll mindenféle ütésnek és kellemetlen karcolásnak. 

Az AlzaGuard Protector a Samsung Galaxy A31 készüléket védi a karcolásoktól

Könnyedén megelőzheted a karcolások, valamint egyéb, felesleges, ugyanakkor gyakori sérülések megjelenését a telefon kijelzőjén. Mindössze egy apróságra van szükséged, mégpedig erre az edzett üvegből készült üvegfóliára. A telefon kijelzőjét védi, azonban a használhatóságot és a funkciókat semmilyen módon nem befolyásolja. 

Nem jelent problémát a tok számára sem

Az üvegfólia beszerzésétől elriaszthat az a rossz tapasztalat, hogy a telefon tokjával érintkezve leválik. De a Case Friendly üveget kifejezetten tokokkal való használatra tervezték, így nem zavarja egyik a másikat. 

Nem korlátozza a kijelző reagálását

Nyugodtan elfelejtheted azokat a félelmedet, hogy az üveg bármilyen negatív hatással lenne a kijelzőre. Az érintőképernyő továbbra is 100%-os pontossággal reagál minden érintésre. Előfordulhat azonban, hogy az ujjlenyomat-olvasó nem fog működni, miután felragasztottad a fóliát. Ez egyszerűen megoldható az ujjlenyomat újratöltésével. 

Megőrzi a kijelző minőségét

Biztosítunk arról, hogy a kijelző megjelenítési teljesítménye a védőfólia felhelyezése után is teljes egészében változatlan marad. A színmegjelenítés, az élesség és a fényerő továbbra is ugyanolyan tiszta és pontos lesz, mint üvegfólia nélkül. 

Erősen tapad a felületre és felhelyezhető buborékok nélkül

Üvegfóliánk csak prémium tulajdonságokkal rendelkezik. A kiváló minőségű ragasztónak köszönhetően a felhelyezése egyszerű lesz. Tökéletesen tapad a képernyőhöz, nem képződnek csúnya buborékok, és a fólia hosszú ideig szilárdan a helyén marad. 

Könnyű felhelyezés

Az edzett üvegfólia felragasztása egyáltalán nem bonyolult. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett ragasztó használata megkönnyíti a munkát. A tökéletes eredmény érdekében a csomag tartalmazza a megfelelő felhelyezéshez szükséges összes eszközt. 

Minden a csomagban van, amire szükséged lesz

Nyugodtan kezd el felrakni a védőfóliát, amint megkaptad a csomagot. Tartalmazza az összes szükséges eszközt, azaz az alkoholos törlőkendőt, tisztítókendőt, poreltávolító matricát és útmutató matricát. 

Az AlzaGuard üvegfólia növeli a Samsung Galaxy A31 tartósságát

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megvédd telefonodat a sérülésektől. Az edzett üvegfólia felhelyezése a képernyőre és a telefon strapabíró tokba történő elhelyezése igencsak egyszerű. Baleset esetén pedig sok bajtól és váratlan javítási költségtől kímél meg. 

Az AlzaGuard család termékei

Az AlzaGuard termékekkel biztonságban tudhatod elektronikus eszközeidet. Tartós japán üveg, minőségi fóliák, privát filterek és okosan tervezett tokok védik a mobiltelefonokat, tableteket vagy okosórákat a sérülésektől. Tárold fejhallgatódat stílusos tartóban, és használd az AirTags vagy MagSafe pénztárcák széles választékát praktikus kiegészítőként.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica Kész!
Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Üvegvastagság
0,33 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica Kész!

Jellemzők és kialakítás

Ívelés
2.5D Kész!
Üveg tulajdonságai
Fényes Kész!
Üvegvastagság
0,33 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Használati mód

Rögzítés módja
Teljes felületű ragasztás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaGuard üvegvédő fólia Samsung Galaxy A31 készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaGuard Glass Protector pro Samsung Galaxy A31. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaGuard Glass Protector pre Samsung Galaxy A31. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaGuard Glass Protector für Samsung Galaxy A31. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaGuard Glass Protector für Samsung Galaxy A31.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ