A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Amazfit GTS 2 mini Midnight Black

Termékkatalógus
Amazfit GTS 2 mini Midnight Black
4,6 73 értékelés
Okosóra - uniszex,, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód és egyedi számlapok, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 504 óra, tok anyaga alumínium
Kód:  XI300i21a Termékszám:  6972596103073 Gyártó honlapja:

Amazfit GTS 2 mini Midnight Black


Amazfit GTS 2 Mini - Az Amazfit GTS 2 óra kistestvére

Az Amazfit GTS 2 Mini egy kompakt okosóra, amely kis mérete ellenére számos funkciót és támogatást kínál a sporttevékenységek széles skálájához.  Az óra nagyon vékony kivitelével, kis súlyú, Always on Display funkcióval ellátott AMOLED kijelzőjével bűvöl el. Kétségtelen, hogy az Amazfit GTS 2 Mini okosóra fontos jellemzői közé tartozik a vér oxigéntelítettségének mérése - SpO2 és a több mint 70 sporttevékenység mérésének képessége.

Egy igazán kicsi és könnyű okosóra

Az Amazfit GTS 2 alapverziójához képest főként méreteiben és súlyában különbözik. Az Amazfit GTS 2 Mini mindössze 8,95 mm vékony és szíj nélkül, súlya mindössze 19,5 gramm, ami kiváló előfeltétele a maximális kényelemnek - egész napos viselés után sem fogod érezni az Amazfit órát. A puha szilikon szíj, amely kíméli a bőrt, szintén hozzájárul a kényelemhez.

Az Amazfit GTS 2 Mini tökéletes AMOLED kijelzővel van felszerelve 

Az Amazfit GTS 2 Mini okosóra meghatározó jellemzője az 1,55 hüvelykes AMOLED kijelző, amelynek maximális fényereje 450 nit,  ami kiváló olvashatóságot és tökéletesen élénk színeket (100% NTSC) garantál közvetlen napsütésben is. Az Amazfit GTS 2 Mini óra kijelzőjét ívelt 2,5D-s üveg is védi. Grafikus számlapok széles választéka közül választhatsz, amelyek tökéletesen megfelelnek a stílusodnak. Minden számlap Always-on képernyős, így bármikor, bárhol láthatod kedvenc kezelőfelületedet. Ezen felül személyre szabhatod az Amazfit GTS 2 Mini karóra megjelenését saját képeid feltöltésével is.

Az Amazfit GTS 2 Mini Midnight Black okosóra főbb jellemzői

  • Kis méret és alacsony súly
  • 1,55" AMOLED kijelző 2,5D ívelt üveggel (felbontás 354 × 306 px)
  • Optikai pulzusmérő BioTracker 2 PPG
  • SpO2 mérés, PAI pontszám, stressz monitorozás, alvás monitorozás és menstruációs naptár
  • Az Amazfit GTS 2 Mini óra több mint 70 előre beállított sportmódot kínál
  • Képes irányítani a zenét a telefonon és a kamerát
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész
  • Értesítések fogadása okostelefonról (Android, iOS)
  • Az Amazfit GTS 2 Mini okosóra 50 méterig vízálló (5 ATM)
  • Az akkumulátor 14 napig bírja egyetlen töltéssel - az újratöltés körülbelül 2 órát vesz igénybe
  • Kényelmes szilikon szíj


Az Amazfit GTS 2 Mini vízálló és tartós

Az Amazfit GTS 2 Mini 220 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely normál használat esetén akár 14 napig is üzemképes (ez akár 21 nap is lehet óra üzemmódban bekapcsolt Bluetooth nélkül). Élvezd a kéthetes aktivitást anélkül, hogy folyamatosan töltőt kellene magaddal vinni. Az Amazfit GTS 2 Mini okosóra töltési ideje a mágneses állványon körülbelül két óra. A vízálló konstrukció 50 méter mélységig védi az Amazfit GTS 2Mini fitneszórát - így biztonságosan hordhatod uszodában vagy zuhanyozhatsz is vele.

Valós idejű monitorozás és elemzés

Az Amazfit GTS 2 Mini fitneszóra több mint 70 sportmódot kínál, köztük a legnépszerűbbeket, mint pl futás, séta, kerékpározás, úszás, síelés, elliptikus tréner és még sok más. Mindegyik mód professzionális nyilvántartást nyújt az aktivitásról, beleértve az edzés idejét, a távolságot, a tempót és az elégetett kalóriákat. Az edzés befejezése után a Zepp mobilalkalmazásban (Android és iOS rendszerhez) létrehoz egy részletes elemzést, amely segít tovább javítani az edzéstervet.

Az Amazfit GTS 2 Mini sokoldalú egészségügyi monitor

Az Amazfit GTS 2 Mini egy fejlett BioTracker 2 PPG optikai érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a pulzus pontos ellenőrzését a hét minden napján. Ezenkívül az Amazfit GTS 2 Mini óra figyelmeztet, ha a pulzus szokatlanul magas.

SpO2 vértelítettség mérés

Amazfit GTS 2 Mini lehetővé teszi a vér oxigéntelítettségének mérését SpO2-vel, ami fontos a túrázással, hegymászással, maratonnal vagy egyéb szabadtéri tevékenységekkel foglalkozó sportolók számára. Tesztelheted SpO2 szintedet abban a pillanatban, amikor kezdesz rosszul lenni. Ennek köszönhetően jobban meg fogod érteni fizikai állapotodat, és az Amazfit GTS 2 Mini karórával ellenőrzésed alatt tudod tartani egészségedet.



PAI állapotfelmérési rendszer

A PAI érték kiszámítása a pulzus, az edzésidő és egyéb összetett egészségügyi információk elemzésével történik egy speciális algoritmus segítségével. Az eredmény az ún. PAI pontszám, amely egyértelmű értékelést ad a jelenlegi fizikai állapotról, így az Amazfit GTS 2 Mini karórának köszönhetően azonnal megtudhatod, hogyan állsz ezen a téren.

Az Amazfit GTS 2 Mini órák figyelik az alvást és a stresszt

Az Amazfit GTS 2 Mini fitneszóra képes alaposan nyomon követni alvásodat és elemezni az egyes fázisokat (könnyű alvás, mély alvás, REM). Az Amazfit GTS 2 Mini órák folyamatosan figyelik a légzés állapotát, és minőségi elemzést és javaslatokat nyújtanak az alvás javításához. Az Amazfit GTS 2 Mini napközben figyeli a stressz szintjét, és jól átlátható grafikon formájában jeleníti meg annak ingadozásait. Ha stresszt érzékel, az Amazfit GTS 2 Mini karórának értesítést küld, és javaslatot tesz a kikapcsolódásra. 

Praktikus funkciók a mindennapi élet megkönnyítésére

Miután párosítottad az Amazfit GTS 2 Mini okosórát az okostelefonnal a vezeték nélküli Bluetooth interfészen keresztül, közvetlenül a csuklódon fogadhatod az értesítéseket a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről, ütemezett eseményekről, közösségi hálózatokról stb. Rendelkezik olyan kényelmi funkciókkal is, mint például a stopper, az időzítő, az ébresztőóra vagy a fizikai inaktivitás riasztások - mindez a csuklódon elérhető az Amazfit GTS 2 Mini karórával.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga, Mászás, Outdoor, Úszás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
40 mm Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Fekete, Szürke Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Érintőképernyő Kész!
Tömeg
19,5 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga, Mászás, Outdoor, Úszás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!
Hangsegéd
Alexa (magyar nyelv nem támogatott) Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Amazfit OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
15,5 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hello! A kérdésem az lenne hogy a Xiaomi Amazfit GTS2 mini többet tud mint a sima Amazfit GTS?

Tiszteletem, Amazfit GTS 2 mini használtnak, mi volt a problémája? Üdv.: Zsolt

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy 13 éves fiú gyermek számára az óraszíj hossza miatt jó lehet e az Amazfit GTS 2 mini. Válaszukat előre is köszönöm. Szép napot.

Kedves Alza, az ora rendelkezik beepitett gps-szel? Elore is koszonom a valaszukat!

Kérdések és válaszok: Amazfit GTS 2 mini Midnight Black
Kiegészítők: Amazfit GTS 2 mini Midnight Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit GTS 2 mini Midnight Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit GTS 2 mini Midnight Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2 Mini - Midnight Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit GTS 2 Mini - Midnight Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ