Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Amazon Echo Plus 2. generációs Sandstone

Termékkatalógus
Amazon Echo Plus 2. generációs Sandstone
4,0 3 értékelés
Hangsegéd - Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 3"-os mélysugárzó és 0,8"-os magassugárzó, 7 darab mikrofon, spotify támogatás és 3,5mm audio kimenet, disztribúció (elosztás): EU, angol és német nyelvű alkalmazás.
Kód:  AME1018j

Amazon Echo Plus 2. generációs Sandstone

Az Amazon bemutatja az Alexa hangsegéddel működő Echo Plus okos otthoni asszisztens második generációját. Az Amazon Echo Plus Sandstone egy Zigbee hub-bal felszerelt, 360°-os hangsugárzó, amely lehetővé teszi a kompatibilis SmartHome eszközök egyszerű beállítását és vezérlését. Az előző generációhoz képest továbbfejlesztett formatervezéssel és hangszóróval (3" neodímium mélysugárzó és 0,8" magassugárzó) rendelkezik Dolby funkcióval, amely tisztább és világosabb hangzást biztosít élénk énekkel és dinamikus basszussal. A hangutasításokkal a hangszínszabályzót is beállíthatod. A második generációs Amazon Echo Plus-nak, az Alexa mesterséges intelligenciának és a hangutasításoknak köszönhetően hallgathatsz zenét, irányíthatod az okos otthoni készülékeket, a telefonhívásokat, olvashatsz hangoskönyveket és így tovább. Az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és más hasonló szolgáltatások segítségével is élvezheted a zenehallgatást. 

A 2. generációs Amazon Echo Plus Sandstone okos otthoni asszisztens fő jellemzői

  • 360°-os hangszóró Zigbee hub-bal
  • Hangsegéd Alexa mesterséges intelligenciával
  • Kompatibilis több mint 60.000 eszközzel
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat a 2,4 GHz és 5 GHz sávokban
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audio jack
  • Hangvezérléssel irányítható
  • Könnyen beállítható egy mobilalkalmazás segítségével
  • Intuitív működés
  • Méret 148 × 99 × 99 mm

A 2. generációs Amazon Echo Plus megkönnyíti az életet

Mindemellett az Alexa egyre intelligensebb és új funkciókkal bővül - most már a napi tevékenységedet is figyelemmel kíséri, lehetővé teszi, hogy játszál és így tovább. Összességében több mint 50 000 funkciót és parancsot képes kezelni. Emellett a kínálat folyamatosan bővül és frissül, ezeket a funkciókat az Alexa applikációban is megtalálhatod. A 2. generációs Amazon Echo Plus Sandstone segítségével mesterséges intelligencia kerülhet az otthonod minden helyiségébe. Az Echo Plus készülékek párosíthatók egymással. Természetesen a hangszóró mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban támogatja a WiFi-t, valamint 3,5 mm-es jack csatlakozóval is rendelkezik.

Az Alexa hangsegéd teljesíti a kívánságaidat

A 2. generációs Amazon Echo Plus Sandstone és az Alexa mesterséges intelligencia segítségével egyszerűbbé teheted a mindennapi életedet - állítsd be az ébresztőórát, a riasztásokat, hozz létre új naptárbejegyzéseket és emlékeztetőket. Egyszerű utasításokkal megtudhatod az aktuális előrejelzést vagy híreket is. Alexa lehetőségei szinte végtelenek és minden kívánságot teljesít. Az Amazon Echo Plus Sandstone több mint 60.000 SmartHome eszközzel kompatibilis, beleértve a világítást, a termosztátot, a televíziót és még sok mást.


Paraméterek

Protokol
ZigBee Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Ablak, ajtó, és kapu, Időjárás figyelés, Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fejhallgató kimenet Kész!
Disztribúció (elosztás)
EU Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
7 Kész!
Hangszóró típusa
Basszus, Magas Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Ügyintéző! Szeretnék érdeklődni, hogy mi a lényegi különbség az Amazon Echo 2 generáció, az Amazon Echo 3. generáció és az Amazon echo Plus 2 generáció modellek között? Látom, hogy az árak eltérnek az Alzán és már oldalakon is, de nem pontosan derül ki a leírásokból, hogy mik a fő különbségek. Válaszát előre is köszönöm, Moira

Kérdések és válaszok: Amazon Echo Plus 2. generációs Sandstone
Kiegészítők: Amazon Echo Plus 2. generációs Sandstone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Echo Plus 2.generace Sandstone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazon Echo Plus 2. generácie Sandstone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Echo Plus der 2. Generation Sandstone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Echo Plus der 2. Generation Sandstone.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ