A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

AMD A6-5400K fekete Edition

Termékkatalógus
AMD A6-5400K fekete Edition
4,4 29 értékelés
Processzor - Dual Core, 3.60GHz (65W), Turboboost 3.80GHz, AMD Radeon HD 7540D (192core / 760MHz), 1MB cache, BOX, FM2 aljzat (Trinity)
Kód:  BD581b Termékszám:  AD540KOKHJBOX

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMD A6-5400K fekete Edition

Az AMD processzorok legújabb generációjának képviselője, amely az adatfeldolgozás optimalizálásával kiváló teljesítményt nyújt. Az SMP alkalmazásokhoz napjainkban a több mag integrálása egyetlen chipbe a legmegfelelőbb, mivel lehetővé teszi több fizikai rendszermag felhasználását a processzorok számának köszönhetően. Nem hiányozhat a különböző rendszerek támogatása sem, különös tekintettel a multimédiára vagy oktatásra.

Az "APU" (Accelerated Processing Unit) újabb kiegészítése. Az innovatív multiprocesszoros rendszermag csatlakozási architektúrán, a Microsoft DirectX 11 grafikus magon, a DDR3 memóriavezérlőn és az északi híd PCI Express 2.0 felületen alapul. Ez az architektúra lényegesen alacsonyabb energiafogyasztást nyújt, mint az önálló komponensek, és tökéletes megoldás az alacsony költségű középkategóriás számítógépek számára.

A DDR3 gyors memória támogatása nagyon kényelmes, mivel az integrált grafikus magnak nincs saját memóriája, ezért a rendszermemória-allokációra kell támaszkodnia. Az iGPU memóriaelosztás elsőbbséget élvez a CPU-nál, így elvileg elérheti a 30 GB / s-os sávszélességet 1866 MHz DDR3-mal. A processzorral felszerelt számítógép sokoldalú eszköz lehet multimédiás használathoz, alkalmi játékhoz, internetes szörfözéshez és rendszeres irodai műveletekhez. A házimozi HTPC-hez is ajánlható. A processzor csak az új FM2 foglalattal rendelkező alaplemezekkel kompatibilis.

Paraméterek

Processzor sorozat
AMD A6 Kész!
Foglalat
AMD FM2 Kész!
Modellmegjelölés
AMD A6-5400K Kész!
Processzor frekvencia
3,6 GHz (3,6 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,8 GHz (3 800 MHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
AMD A6 Kész!
Foglalat
AMD FM2 Kész!
Modellmegjelölés
AMD A6-5400K Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
3,6 GHz (3,6 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
3,8 GHz (3 800 MHz) Kész!

Integrált videókártya

Integrált videókártya típusa
AMD Radeon HD 7540D Kész!
Frekvencia
760 MHz Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Virtualizáció, Integrált GPU, Hűtővel Kész!
TDP fogyasztás
65 W Kész!
Gyártási technológia
32 nm Kész!
L2 cache
1 MB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMD A6-5400K fekete Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD A6-5400K Black Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMD A6-5400K Black Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD A6-5400K Black Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD A6-5400K Black Edition.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ