Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD FX-9590

Termékkatalógus
AMD FX-9590
4,5 8 értékelés
Processzor - 8-Core, 4.7GHz (220W), Turbo Boost 5.0GHz, 8MB cache, socket AM3 + (Vishera)
Kód:  BD495z1 Termékszám:  FD9590FHHKWOF

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AMD FX-9590

Az AMD FX-9590 FX szériájú processzor segítségével az asztali számítógépből egy erős multimédiás készüléket hozhatunk létre. A fejlett 32 nanométeres gyártási folyamatnak köszönhetően, sikerült javítani a feldolgozás hatékonyságát, fokozni a teljesítményt és csökkenteni a hősugárzást. A processzort  a népszerű AM3+ foglalathoz tervezték, ahová beágyazva nagyon jól szuperál a négyzet alakú szilikon alkatrész.

  • Igényes 3D-s játékok
  • Komplex 3D modellezés
  • nagyfelbontású videó szerkesztése

Akár 5 GHz  az AMD-től

Az AMD FX-9590 az új  FX szériás processzorok egyik igen jelentős képviselője. A Turbo CORE technológia biztosítja a maximális teljesítményt  a széles körű alkalmazások során. Ha nem használja az összes processzormagot, akkor az aktív magoknál automatikusan megnő a  működési frekvencia. Ezzel érhető el a kiváló teljesítmény azoknál az alkalmazásoknál is, amelyek nem használják ki a processzor teljes számítási potenciálját. A processzor ezenkívül dupla turbo frekvenciát alkalmaz, amelyeket úgy képes váltogatni , hogy azok mindig illeszkedjenek egy rögzített felső határhoz (TDP thermal design power).

ÚJ utasítások

Az AMD FX-9590 lehetőséget nyújt új utasítások feldolgozására is. Az AVX (Advanced Vector Extensions) parancs javítja a párhuzamosságot, amit a tudományos, és a 3D-s alkalmazásoknál értékelhetünk igazán, melyek az összetett lebegőpontos számítási módban működnek. Az AES (Advanced Encryption Standard) parancs pedig jelentősen javítja a legújabb titkosítási alkalmazások teljesítményét, ilyenek például a TrueCrypt, vagy a PCMark kiértékelő aplikáció.

Egyszerű tuningolás

A processzor a DDR3 memóriát támogatja. Kiválóan együttműködik az alacsony feszültségű modulokkal is. Ennél a modellnél  intelligens memória-vezérlőt használtak, mely optimalizálja a processzormagok  kommunikációját a memóriával. Ha szívesen tuningolja rendszerét, akkor biztosan értékelni fogja a nyitott alapfrekvencia- sokszorozót. Ezért egy jó minőségű hűtő használatával teljes mértékben kihasználhatja a processzor teljesítményét.

 

Paraméterek

Processzor sorozat
AMD FX Kész!
Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Modellmegjelölés
AMD FX-9590 Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!
Processzor frekvencia
4,7 GHz (4,7 GHz) Kész!

Sorozat

Processzor sorozat
AMD FX Kész!
Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Modellmegjelölés
AMD FX-9590 Kész!
Processzor kódnév
Piledriver Kész!

Frekvencia

Processzor frekvencia
4,7 GHz (4,7 GHz) Kész!
Max. frekvencia (OC)
5 GHz (5 000 MHz) Kész!

További paraméterek

Jellemzők
Automatikus túlpörgetés, Nyitott szorzó, Virtualizáció Kész!
TDP fogyasztás
220 W Kész!
Gyártási technológia
32 nm Kész!
L2 cache
8 MB Kész!
L3 cache
8 MB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termék önmagában nem működőképes és esetenként szakemberre lehet szükség a beszerelésre.

» További CPU-Processzorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMD FX-9590 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD FX-9590. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMD FX-9590. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD FX-9590. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD FX-9590.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ