Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

AMD AM4 processzorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(20)
Processzor sorozat
AMD Ryzen 3
(3)
AMD Ryzen 5
(9)
AMD Ryzen 7
(6)
AMD Ryzen 9
(2)
Processzormagok száma
4 ×
(3)
6 ×
(9)
8 ×
(6)
12 ×
(1)
16 ×
(1)
Processzor frekvencia
3 GHz
3,9 GHz
- 3 GHz 3,9 GHz
Szűrés

Az AM4 processzorok új szintet jelentenek a számítógépes teljesítmény és megbízhatóság terén. Az AM4 foglalatba integrált legújabb technológiák lehetővé teszik ezeknek a processzoroknak, hogy kiemelkedő hatékonysággal és sebességgel teljesítsenek, legyen szó akár játékokról, multimédiás tartalom létrehozásáról vagy komoly munkavégzésről. Az AM4 processzorok a sokoldalúság és a teljesítmény tökéletes ötvözetét kínálják, biztosítva a zökkenőmentes multitasking élményét és az erőteljes teljesítményt minden felhasználó számára. Fedezd fel, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a számítógépedből az AM4 processzorok segítségével, és élvezd a hatékonyabb és gyorsabb számítógépes élményt! Olvass tovább!

Tovább

Mi a AM4 processzor?

Az AM4 egy foglalat típusa, amelyet az AMD fejlesztett ki a saját processzoraihoz, például a Ryzen sorozathoz. Ez a foglalat lehetővé teszi a kompatibilis processzorok beillesztését az alaplapokba. Az AM4 processzorok nagy teljesítményt és sokoldalú felhasználási lehetőséget kínálnak, így ideálisak lehetnek játékokhoz, multimédiás tartalmak létrehozásához és egyéb számítógépes feladatokhoz is. Az AM4 processzor a legújabb technológiákat és fejlesztéseket alkalmazza annak érdekében, hogy a optimális teljesítményt és megbízhatóságot biztosítson számodra.

Mely felhasználók számára alkalmas AMD AM4 processzor?

Az AMD AM4 processzor sokféle felhasználói igényt kielégít. Gamerek számára magas szintű játékteljesítményt biztosít, miközben a multimédiás szerkesztők hatékonyan dolgozhatnak vele, például videóvágás vagy grafikai tervezés közben. Emellett a professzionális felhasználók is megbízhatnak benne, ha adatfeldolgozásra vagy CAD munkákra van szükségük. Az általános felhasználók sem maradnak ki, mivel az AM4 processzorok széles körű feladatokra alkalmasak, mint az internetezés vagy az irodai munka.

Az AM4 processzor erőteljes és megbízható teljesítményt kínál számítógépes tevékenységeidhez. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, az AM4 processzor biztosítja a zökkenőmentes élményt és a lenyűgöző sebességet, hogy mindig hatékonyan végezhesd feladataidat.

AM4 processzor, avagy a zökkenőmentes játékélmény

Az AM4 processzor alkalmas a legújabb játékok futtatására magas képkockasebességgel és zökkenőmentesen. Az AM4 processzor sokféle modellje közül választhatsz, amely mind különböző teljesítményt és ár kategóriát kínál, így megtalálhatod az igényeidhez leginkább megfelelőt. Az erős többmagos feldolgozás és a magas órajel révén az AM4 processzor kiválóan alkalmas a játékhoz, és segít abban, hogy teljes mértékben kiélvezhesd a legújabb játékokat a számítógépeden.

Az AM4 processzorok a tartalom gyártóknak is megfelelő választást jelentenek

Az AM4 processzorok kiváló választást jelentenek a tartalomgyártók számára. Képesek hatékonyan kezelni a videószerkesztést, képszerkesztést és 3D modellezést, biztosítva a zavartalan munkafolyamatot. A sokmagos feldolgozásnak és magas órajelnek köszönhetően gyors és hatékony teljesítményt nyújtanak, így ideálisak a kreatív munkákhoz.

AM4 Processzor: profi munkákhoz ideális teljesítmény

Az AM4 processzorok alkalmasak egyéb profi munkákhoz is. Például adatfeldolgozásra, szoftverfejlesztésre és CAD munkákhoz is ideálisak lehetnek. A sokmagos feldolgozás és magas órajelük révén hatékonyan képesek kezelni ezeket a feladatokat, biztosítva a gyors és megbízható teljesítményt a szakemberek számára. Ezáltal az AM4 processzorok széles körű felhasználási lehetőségeket kínálnak a különféle profi munkákhoz, és megfelelnek azoknak a magas színvonalú elvárásoknak, amelyeket ezek a feladatok támasztanak.

AMD AM4 processzor
AM4 processzor

Miért az AM4 processzorok mellett dönts?

Az AM4 processzorok kiváló teljesítményt nyújtanak sokféle felhasználási területen, legyen szó akár játékokról, multimédiás tartalmakról vagy szakmai feladatokról. Könnyen fejleszthetők és jövőbiztosak, valamint széles választékban elérhetők a különböző igényekhez. Az előnyök és hátrányok áttekintése segíthet neked a megfelelő döntés meghozatalában.

  • Erős teljesítmény sokféle felhasználási területen.
  • Sokoldalú felhasználási terület és széles választék.
  • Jövőbiztos kompatibilitás és fejlesztési lehetőségek.
  • Magasabb hőtermelés, szükség lehet hatékony hűtésre.
  • Magasabb ár kategória bizonyos modelljeinél.
  • Néhány modell teljesítményben elmarad az Intel processzortól.

i

Ha saját magad szeretnéd összerakni a PC-t

Készítettünk számodra egy részletes oktatóanyagot, melynek segítségével könnyedén összerakhatod a saját számítógépedet. A folyamat meglepően egyszerű tud lenni, ha követed az utasításokat lépésről lépésre. A cikket itt találod: Hogyan építs PC-t?

Mire figyelj az AM4 processzorok választása során?

Fontos szempontok az AM4 processzor kiválasztásakor:

  • Felhasználási cél: Figyelj arra, hogy milyen célra használható az AM4 processzor, és válaszd azt, amelyik a legjobban illeszkedik a célodhoz, legyen szó játékokról, munkáról vagy multimédiás tartalom létrehozásáról.
  • Teljesítmény: Az AMD AM4 processzor teljesítménye szintén fontos, figyelembe véve a magok és szálak számát, valamint a boost órajelet, hogy hatékonyan kezeld a feladatokat.
  • strong>Kompatibilitás: Ügyelj rá, hogy az AM4 processzor kompatibilis legyen az általad választott alaplap és egyéb hardverrel.
  • Hűtés: Biztosíts megfelelő hűtést a processzornak, különösen a nagy teljesítményű modellek esetén.
  • Ár és érték arány: Keresd meg a legmegfelelőbb ár-érték arányt, hogy megfeleljen a szükségleteidnek és költségvetésednek.

i

Ha érdekel a processzorok világa

Ha szeretnél többet megtudni a processzorokról, akkor olvasd el az alábbi cikkünket - "Mi az a processzor?" címmel, amely számos hasznos információval szolgálhat erről az elengedhetetlen PC komponensről.

Az AM4 processzorok egyéb tulajdonságai

Az AM4 processzor más, kiemelkedő paraméterekkel is büszkélkedhet:

  1. Kompatibilitás: Az AM4 foglalat egy általános platform, amely támogatja az AMD Ryzen processzorokat, beleértve a Ryzen 3, Ryzen 5, Ryzen 7 és Ryzen 9 modelleket is. Ez lehetővé teszi a számodra, hogy választhass a különböző teljesítményű és ár kategóriájú processzorok közül.
  2. Többmagos feldolgozás: Az AM4 processzorok általában többmagos kialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan kezeljék a többfeladatos munkafolyamatokat és nagy teljesítményű alkalmazásokat.
  3. Alacsony energiafogyasztás: Az AM4 processzorok jellemzően hatékony energiafelhasználást biztosítanak, ami hozzájárul a rendszer energiatakarékosságához és hűvösebb működéséhez.
  4. Fejleszthetőség: Az AM4 foglalat kompatibilis a legfrissebb AMD Ryzen processzorokkal, így lehetőséget biztosít a későbbi fejlesztésekre és frissítésekre anélkül, hogy az alaplapot cserélned kellene. Ez hosszú távú tartósságot és teljesítményt biztosít számodra.

Ha továbbra is biztos, hogy egy AM4 processzor lesz a választottad és spórolni is szeretnél egy kicsit, akkor nézd meg az olcsó AM4 processzor kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AMD Ryzen 5 5600X Szállításra kész > 5 db
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,6 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra, Wraith Stealth
63 690 Ft

2.
AMD Ryzen 7 5800X3D Szállításra kész > 5 db
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
127 390 Ft

3.
AMD Ryzen 5 5500 Szállításra kész > 5 db
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,6 GHz, Boost technológiával akár 4,2 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, Cezanne, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra, AMD Wraith Stealth
38 990 Ft

Még több
20 termék
4,9 164×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5800X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
127 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j16
4,9 182×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5600X
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,6 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra, Wraith Stealth
63 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740h23
4,9 102×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 5900X
Processzor - 12 magos, 24-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,8 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
120 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j23
4,8 36×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 5950X
Processzor - 16 magos, 32-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,9 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
158 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j33
4,9 205×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5600
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,5 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra, AMD Wraith Stealth
57 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740h22b
4,9 172×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5700X
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,6 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
76 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740j13
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5700X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3 GHz, Boost technológiával akár 4,1 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
108 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740j13x
4,9 45×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5700G
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,8 GHz, Boost technológiával akár 4,6 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, 2000 MHz, Cezanne, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra, Wraith Stealth
77 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740j12
4,8 167×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5800X
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,8 GHz, Boost technológiával akár 4,7 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
84 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j13
4,9 131×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5600G
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,9 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, 1900 MHz, Cezanne, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra, Wraith Stealth
52 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740h24a
4,9 297×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 3600
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,6 GHz, Boost technológiával akár 4,2 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 65 W, Matisse, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 2 architektúra, Wraith Stealth
33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740h11
4,8 45×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 4500
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,6 GHz, Boost technológiával akár 4,1 GHz, 8 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 2 architektúra, AMD Wraith Stealth
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740f3
4,8 42×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 4600G
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,2 GHz, 8 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, 1900 MHz, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 2 architektúra
40 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740f4
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5700
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,6 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, 2000 MHz, Cezanne, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
65 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740j11
4,9 109×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5500
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,6 GHz, Boost technológiával akár 4,2 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, Cezanne, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra, AMD Wraith Stealth
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740h13
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5600GT
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,6 GHz, Boost technológiával akár 4,6 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, Cezanne, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
61 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740h24b
4,5 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 3 4100
Processzor - 4 magos, 8-szálas, 3,8 GHz, Boost technológiával akár 4 GHz, 4 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 2 architektúra, AMD Wraith Stealth
27 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD716a3
4,2 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 3 4300G
Processzor - 4 magos, 8-szálas, 3,8 GHz, Boost technológiával akár 4 GHz, 4 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, 1700 MHz, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 2 architektúra, Wraith Stealth
35 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740f2
4,5 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 3 4100
Processzor - 4 magos, 8-szálas, 3,8 GHz, Boost technológiával akár 4 GHz, 4 MB L3 cache, TDP 65 W, beépített grafikus chip nélkül, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 2 architektúra, AMD Wraith Stealth
25 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BD716a3
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5500GT
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,6 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, Cezanne, hűtő, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD740h13a
Michal MikleHogyan cseréljünk processzort? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire...
A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...
A processzor kétségkívül bármely számítógép legfontosabb része. De vajon melyik a legjobb processzor? Hány maggal kell rendelkeznie? Mekkora órajelet kell elérnie? Milyen erős grafikus kártyát kell táplálnia? Mekkora legyen a legjobb processzor energiafelhasználása és...
értékelésIntel Comet Lake i5-10600K és i9-10900K (ÁTTEKINTÉS ÉS TESZTEK) Az Intel a processzorok 10. generációjával ismét tovább feszegeti a határokat. Ma a hatmagos Intel Core i5-10600K gaming processzorra és a tízmagos Intel Core i9-10900K-ra fókuszálunk. Hogyan hasonlíthatók ezek az újítások közvetlenül az ADM konkurens,...
Az AMD egy évet adott arra, hogy kiörömködjük magunkat az új Ryzen processzoron, és máris tálalja a második generációt. Pinnacle Ridge kódjelzés alatt kerültek kezeink közé a hatmagos AMD Ryzen 5 2600 és 2600X, valamint a nyolcmagos AMD Ryzen 7 2700 és 2700X procik....
Képes-e a processzoron integrált grafikákon zökkenőmentesen lejátszani? Ahogy a véleményünk is mutatja, igen. A Raven Ridge APU az AMD-től a Vega grafikus maggal éppen megérkezett. Tehát az AMD Ryzen olyan érdekes interakciókat csábít, amelyek elegáns, olcsóbb...
További cikkek Összes cikk

AMD AM4 processzorok

A AMD AM4 processzorok kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

AMD AM4 processzorok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó AMD AM4 processzorok
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ