Shop roku Akvizice ApF HU

AMD Radeon R3 480GB

Termékkatalógus
AMD Radeon R3 480GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, Maximális olvasási sebesség: 520 MB/s, Maximális írási sebesség: 470 MB/s, Magasság: 7 mm
Kód:  EL810c3 Termékszám:  R3SL480G

AMD Radeon R3 480GB

Távolítsuk el a laptop leggyengébb pontját, és megkapjuk azt a teljesítményt, amit az SSD meghajtóra való átállás képes nyújtani. Kompromisszumok nélküli sebesség, feloldja a féket minden egyes adatot átviteli műveletben, így érezhető lesz a különbség már az operációs rendszerének indításakor, illetve növeli a gyorsaságát az alkalmazásokban, mint például az igen igényes munkafolyamatú szoftverekben és játékokban. Minden töltési idő az eredetinek csupán töredéke lesz.

Legfontosabb jellemzők

  • Új áramforrás a notebookhoz
  • Nagyon csökkenti a rendszer indulási idejét és biztosítja a szoftverek zökkenőmentes működését
  • Akár 10-szer gyorsabb, mint egy hagyományos meghajtó
  • Nagy kapacitás, teljesítmény és remek ár-érték arány
  • 2,5" formátumú meghajtó, 7 mm-es magassággal, kompakt noteszgépekhez

Modern tároló

Összehasonlítva a hagyományos merevlemezek forgó lemezeivel, a legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészeket. Így az SSD-knek minimális a hozzáférési ideje, kevesebb hőt termelnek és legfőképpen - teljesen zajtalan üzemre képesek - nem is fogja tudni megmondani, hogy van benne merevlemez. Így gyakorlatilag nem számít, hogy ütődés vagy rázkódás éri, és éppen ezért lesz ez tökéletes megoldás egy notebook vagy más hordozható elektronikai cikk számára.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMD Radeon R3 480GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD Radeon R3 480GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMD Radeon R3 480GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD Radeon R3 480GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD Radeon R3 480GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ