Amefa Laser cuisine késkészlet 12db, blokkban

Termékkatalógus
Amefa Laser cuisine késkészlet 12db, blokkban
Késkészlet - szakácskés, olló, szeletelő kés, univerzális kés és kenyérvágó kés, acél penge, fa nyél, késtartó, 12 db egy csomagban
Kód:  AMESP322 Termékszám:  37023L12

Amefa Laser cuisine késkészlet 12db, blokkban

Régóta szeretnél éles és kiváló minőségű késeket? Akkor az Amefa laser cuisine késkészlete ideális lesz számodra. A fából készült késtartó első látásra lenyűgöz, amelyet három szegecs rögzít. A kések kényelmesen illeszkednek a kézbe, és könnyű, kényelmes munkát garantálnak. Használatuk már csak rajtad múlik, és biztosan megtalálja mindegyik kés a helyét nálad. A készlethez tizenegy kés tartozik, amelyeket aprításra, szeletelésére vagy kenyérvágásra is használhatsz. Továbbá baromfi ollót, egy univerzális és egy daraboló kést is találsz a készletben. Kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék biztosítják a pontos vágást. A megfelelő tároláshoz késtartó is rendelkezésedre áll. Alkalmazás után az eszközöket egyszerűen mosd le folyó víz alatt.

Az Amefa laser cuisine 12 darabos késkészlet főbb jellemzői

  • Az Amefa laser cuisine kései sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé
  • Különböző méretű rozsdamentes acél pengék különböző főzési igényekhez
  • Az Amefa laser cuisine késkészlet daraboló-, aprító-, steak-,  konyhai-, univerzális-, és kenyérvágó kést, illetve baromfi ollót tartalmaz
  • A fa markolat kényelmesen illeszkedik a kézbe
  • Késtartó tároló a kések egy helyen történő tárolására
  • Könnyű tisztítás folyó víz alatt

Praktikus asszisztens a konyhában

Az Amefa laser cuisine szett egy daraboló kést is tartalmaz sonka, szalámi vagy egyéb kolbászok vágására, amelyet nagyobb nyers vagy főtt húsdarabokhoz is használhatsz. Továbbá hat steak kést is találsz a készletben steak, vagy más grillezett húsok vágásához. A praktikus baromfi ollóval még fagyasztott húst is felvághatsz. Az aprító kés nagy segítség zöldségek, gyümölcsök illetve fűszernövények aprításában, a kenyeret könnyedén szeletelheted a kenyérvágó késsel, az univerzális kést pedig bármilyen tevékenységhez alkalmazhatod. Az Amefa laser cuisine késkészlet megkönnyíti a munkát, így ízletes és finom ételeket készíthetsz az egész család számára.


Paraméterek

Mosogatógép
Mosogatógépben nem mosható Kész!
Kés típus
Szakácskés, Kenyérvágó kés, Olló, Szeletelő kés, Univerzális kés Kész!
Nyél anyaga
Fa Kész!
Penge anyaga
Acél Kész!
Darabszám a készletben
12 db Kész!

Típus

Mosogatógép
Mosogatógépben nem mosható Kész!
Kés típus
Szakácskés, Kenyérvágó kés, Olló, Szeletelő kés, Univerzális kés Kész!
Nyél anyaga
Fa Kész!

Penge

Penge anyaga
Acél Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
12 db Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Késtartó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amefa Laser cuisine késkészlet 12db, blokkban Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amefa Sada nožů laser cuisine 12ks v bloku. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amefa Sada nožov laser cuisine 12 ks v bloku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amefa Laser Cuisine Messerset im Messerblock 12-teilig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amefa Laser Cuisine Messerset im Messerblock 12-teilig.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ