Shop roku Akvizice ApF HU

AMICA OWS 952 T

Termékkatalógus
AMICA OWS 952 T
Páraelszívó - sziget páraelszívó, 529 m3/h, 5 teljesítmény fokozat, zajszint 65dB, érzékelővel vezérelt, automatikus kikapcsolás, halogén világítás, méretek: 98.3x89.8x66.2cm
Kód:  AMI017a Termékszám:  OWS952T Gyártó honlapja:

AMICA OWS 952 T

Ez a rozsdamentes acélból készült, 90 cm széles, sziget páraelszívó egy modern és nagyon hatékony berendezés. Szívó kapacitásának köszönhetően akár 800 köbméter levegőt is képes elszívni egy óra alatt, így hatékonyan birkózik meg a nagyobb konyhákkal is. Biztosítja a konyha friss levegőjét és minimalizálja a penész kialakulását is.

A sziget páraelszívókat, olyan konyhákba tervezték, ahol a tűzhely a konyhasziget része. Mivel szabadon állóként szereljük össze, így a konyha domináns részévé válik. Ezért is olyan fontos, hogy jól nézzen ki. Ezt a feltételt az Amica páraelszívója hibátlanul teljesíti. A vezérlés érzékelős gombokkal vagy távirányító segítségével történik. A kijelző segítségével kommunikál, és amikor elhagyjuk a házat, beállíthatjuk az időzítőt, hogy a páraelszívó automatikusan kikapcsoljon. Összesen öt teljesítmény fokozat áll rendelkezésünkre.

 

Az Amica OWS 952 T páraelszívó alsó részén négy darab halogén izzót talál, amelyek tökéletesen világítják meg a munkafelületet. A világítás teljesen független a páraelszívó működésétől. A levegő tökéletes szűrését egy alumínium zsírszűrő biztosítja, amely felfogja a zsírral átitatott gőzt. Kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a korróziónak, és lehetővé teszi a többszörös tisztítást. Ezáltal megakadályozva, hogy zsírréteg rakódjon le a szűrő falaira. 

A páraelszívó visszakeringetés funkcióval is rendelkezik, ami akkor hasznos, ha háza vagy lakása nem rendelkezik kéménnyel. Ebben az esetben a beszívott levegő egy szénszűrőn halad keresztül (nem része a csomagolásnak), majd megtisztítva kerül vissza a helyiségbe.

 

 

 

Műszaki adatok:

Szín:
Rozsdamentes acél

Teljesítmény:
Maximális teljesítmény: 529 m3/h
5 teljesítmény fokozat

Jellemzők:
Érzékelővel vezérelt
Távirányító
Elektronikus kijelző
Alumínium zsírszűrő
Elektronikus szűrő telítettség jelző
Visszakeringetés funkció
Időzítő - Automatikus kikapcsolás
I-Touch Free
Halogén világítás: 4 x 20 W

Méretek:
Magasság: 520-975 mm
Szélesség: 900 mm
Mélység: 600 mm

Távolság elektromos tűzhelytől: 650 mm
Távolság gáztűzhelytől: 700 mm
Légelvezető cső átmérője: 120 mm

Zajszint:
Zajszint minimális teljesítmény mellett: 46 db
Zajszint maximális teljesítmény mellett: 65 db

Egyéb:
Energiahatékonysági osztály: D
Éves energiafogyasztás: 149 kWh
Folyadékáramlási hatásfok: 15,1
Világítás hatékonysága: 4,1 lux / W
Zsírszűrés hatékonysága: 76%

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AMICA OWS 952 T
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OWS 952 T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA OWS 952 T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMICA OWS 952 T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMICA OWS 952 T.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ