AlzaBoxy Q1 Guzzanti

Antibakteriális porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(70)
Porzsákos
(7)
Robot
(69)
Álló
(68)
Kézi (önálló)
(12)
Felület típusa
Minden padlótípus
(125)
Szőnyeg
(115)
Kemény padló
(104)
Puha felületek
(68)
Kárpit
(54)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(125)
Állatszőrhöz
(129)
Antibakteriális
(182)
Tisztítás típusa
Felszívás
(123)
Törlés
(87)
Nedves tisztítás
(63)
Száraz tisztítás
(125)
Tápellátás típusa
Akkus
(131)
Vezetékes
(43)
Mechanikus
(6)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(6)
Mikroszűrő
(12)
HEPA szűrő
(98)
Vízszűrő
(13)
Mosható szűrő
(53)
Teljesítmény
22 W
14000 W
-
Zajszint
55 dB
90 dB
-
Űrtartalom
0,2 l
17 l
-
Tömeg
0,6 kg
9 kg
-
Szín
Fehér
(64)
Bronz
(2)
Fekete
(72)
Piros
(4)
Lila
(12)
Champagne
(2)
Kék
(15)
Rozsdamentes acél
(1)
Narancssárga
(1)
Átlátszó
(1)
Ezüst
(7)
Szürke
(40)
Sötétszürke
(2)
Türkiz
(1)
Többszínű
(4)
Zöld
(4)
Arany
(6)
Sárga
(10)
Szűrés

Szükséged van egy hatékony porszívóra, ami megszabadítja otthonod a nem kívánt baktériumoktól és atkáktól? Akkor jó helyen jársz. Az antibakteriális porszívó ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik biztonságos és egészséges otthont szeretnének. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd ki a legjobb antibakteriális porszívó készüléket.

Tovább

Antibakteriális porszívó a tökéletes segítő a szennyeződések elleni harcban

Az innovatív antibakteriális porszívó megbízható és hatékony porszívást biztosít, eltávolítva nemcsak a szokásos szennyeződéseket és port, hanem a baktériumokat és atkákat is az otthonodból. Ez egy hasznos befektetés az egész család számára. Az antibakteriális porszívó választásakor fontos figyelembe venned néhány alapvető paramétert. Nézzük meg, melyek ezek.

Találd meg a neked megfelelő típusú antibakteriális porszívó készüléket

Az antibakteriális porszívó számos különböző típusban kapható, hogy mindenki egyéni igényeinek megfeleljen. A típusok különböznek szerkezetükben, használatukban és a szennyeződések kezelésében. Választhatsz zsákos és zsák nélküli modelleket, kompakt kézi és állványos, valamint erőteljes ipari porszívókat, vagy válassz egy robotot, ami helyetted végzi a nehéz munkát. Tökéletes választás lehet egy multifunkciós szőnyegtisztító vagy egy 4 in 1 antibakteriális porszívó is.

i

Antibakteriális porszívó minden típusú felülethez

Az antibakteriális porszívó mindenféle felületre alkalmas, beleértve a szőnyegeket, a kemény padlókat és a parkettát, valamint a kényes bútorokat is. A különböző típusú fejek széles választékával biztos lehetsz benne, hogy a porszívó hatékonyan megbirkózik minden szennyeződéssel és baktériummal a különböző felületeken.

Száraz és nedves tisztítás? Az antibakteriális porszívó számára ez gyerekjáték

Ha olyan antibakteriális porszívó készüléket keresel, ami nemcsak felszívja a port, hanem fel is törli a padlót, válassz egy víztartállyal rendelkező modellt. Az effektív száraz tisztításhoz magas szívóteljesítményű porszívók ajánlottak.

A teljesítmény azt mutatja, hogy mennyi elektromos energiát fogyaszt az antibakteriális porszívó a működése során. Az ideális porszívónak alacsony a fogyasztása, ugyanakkor magas a teljesítménye.

A szűrés típusára is érdemes odafigyelni

Az antibakteriális porszívó rendelkezhet nagyon hatékony HEPA szűrővel, amely kiszűri a finom részecskéket. Ilyen típusú szűrés praktikus megoldást nyújt a porra, állati szőrre és az atkákra allergiás emberek számára. A szűrők széles választékban érhetőek el, lehetnek cserélhetők vagy moshatók, ami hosszú élettartamot biztosít a porszívónak.


Antibakteriális porszívó UV lámpával

Az UV lámpás antibakteriális porszívó professzionális tisztítást és sterilizálást biztosít ultraibolya sugárzással.

Akkumulátor vagy kábel? Melyik tápellátási módot választod?

Alapvetően két lehetőség közül választhatsz. A kínálatban megtalálható az akkumulátoros antibakteriális porszívó és a hagyományos, kábellel működő modell. Nézzük meg mindkét változat előnyeit és hátrányait.

  1. A kábellel működő antibakteriális porszívó erősebbek és stabilabb teljesítményt nyújt, és mindig használatra kész.
  2. A vezeték nélküli porszívózás kényelmet és rugalmasságot kínál, azonban szükséges a töltés és korlátozott a működési idő.

i

Szentelj figyelmet a porszívó akkumulátorának is

Az akkumulátoros modelleket rendszeresen tölteni kell. A töltési idő a kapacitástól függően változik, 1-től 7 óráig terjedhet, míg a működési idő elérheti akár a 250 percet egyetlen töltéssel. Két típusú akkumulátor van: Ni-Mh és Li-ion, ahol a Li-ion akkumulátor magasabb teljesítményt, hosszabb élettartamot, alacsony tömeget és gyorsabb töltést kínál.

Az antibakteriális porszívó súlya és méretei is lényegesek

Szintén fontos figyelembe venni a porszívó méretét és súlyát. Nem ideális, ha a porszívó túl nehéz. Az ilyen típusok nehezen kezelhetők, mozgathatók és tárolhatók. Másrészt a kompakt modellek alacsonyabb teljesítményűek lehetnek, és valószínűleg több időbe telik velük nagy területek porszívózása.


UV porszívó atkákhoz

Fedezd fel az összes lehetséges kezelési típust. A klasszikus modellek kapcsolóval rendelkeznek, mások távirányítóval működnek, valamint a modern intelligens változatokat összekötheted mobilalkalmazással, és kényelmesen irányíthatod a telefonodról.

Nagy területek porszívózásához jobban megfelel az elektromos kábellel működő antibakteriális porszívó, amely gyakran nagyobb teljesítményt és hatékonyabb porszívózást kínál.

Néhány hasznos extra kiegészítő is kapható

Az antibakteriális porszívó nem csak különböző típusú fejekkel rendelkezhet, hanem például különféle kefékkel és extra szűrőkkel is. További felszerelések lehetnek a víztartályok, a falra szerelhető tartók, tisztító állomások és oldatok.

i

Az erős motorral és szűréssel rendelkező antibakteriális porszívók gyakran nagyon hangosak, ami problémát jelenthet, ha lakásban élsz. Válassz csendesebb porszívókat alacsonyabb zajszinttel, ami nagyjából 58 dB-től kezdődik.

Az antibakteriális porszívó dizájnja és színe

Végül, de nem utolsó sorban, ügyelj a designra is. Az antibakteriális porszívó funkcionális tulajdonságain túl stílusos kiegészítője is lehetnek otthonodnak. A megjelenés különösen akkor fontos, ha a készüléket szem előtt tárolod.

Keress megfizethető antibakteriális porszívókat az Outlet részlegünkön.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
182 termék
4,0
SENCOR SRV 4550WH
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, mikroszűrő, HEPA szűrő és mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
72 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNCrbv31
4,7 43×
HOOVER UltraVortex MBC500UV
Morzsaporszívó - vezetékes, használható kárpit tisztítására, antibakteriális, tisztítási mód felszívás és száraz tisztítás, mikroszűrő, 500 W teljesítmény, 89 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, mérete 26,5 × 26,5 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, portartály a csomag része, fehér kivitel
38 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANVY0014
5,0
Salente CleanPro
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, antibakteriális, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 4 óra, mikroszűrő, HEPA szűrő és mosható szűrő, zajszint 78 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, LED kijelző és LED világítás, teleszkópos cső, mérete 106 × 23 × 21,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, fali tartó a csomag része, fekete kivitel
78 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SALTV640
Concept VP8291 4A PERFECT CLEAN 700 W - Porzsákos porszívó Típusok
4,6 48×
Concept VP8291 4A PERFECT CLEAN 700 W
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 67 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 11 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítmény szabályozás, teleszkópos cső, mérete 25,5 × 47 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,7 kg, fehér kivitel
46 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONVS894
4,0
ETA 5521 90000 Diego
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 73 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 25 × 44 cm (Ma×Mé), tömege 6,5 kg, szűrő a csomag része, fehér kivitel
39 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASV385
4,9
Polti VAPORETTO SV450 DOUBLE
Gőzölős felmosó - padlómosás és ablaktisztítás, felhasználási terület: kemény padló, szőnyeg és ablaktisztítás, a víztartály kapacitása: 0,3 l, súlya: 2,4 kg, egyéb funkciók: eltvolítható víztartály és gőz készenlét jelzés
49 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: POLVA450
4,0
SENCOR SVC 5001YL
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, allergiásoknak és antibakteriális, tisztítás módja nedves tisztítás, porzsák nélküli és vizes, HEPA szűrő és mosható szűrő, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, zajszint 90 dB, fekete és sárga kivitel
92 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENCV649
4,1 35×
Concept VR3520 3in1 Real Force Laser Complete Clean Care UVC
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 250 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Concept Home, Google Home, Wi-Fi, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
202 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV092
Dyson V15 Detect Absolute Gold - Álló porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dyson V15 Detect Absolute Gold
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA H13 szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző és LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, mérete 12,6 × 2,5 cm (Ma×Mé), tömege 3,1 kg, fali tartó a csomag része, kék és szürke kivitel
329 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYStvy61
3,1
ETA 7236 90000 Magic AquaPlus+
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 35 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő és AirClean szűrő, zajszint 83 dB, műanyag gyűjtőtartály, töltöttségjelző, LED világítás és teljesítmény szabályozás, gégecsővel, mérete 110 × 26 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg, víztartály és uv lámpa a csomag része, fekete kivitel
116 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV618
3,9 72×
Concept VR2020 3in1 Perfect Clean Gyro Defender UVC
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Concept Home, Wi-Fi, mérete 8 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV256
4,7 10×
Electrolux EP81HB25SH 800 Hygienic
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, antibakteriális, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 35 perc, töltési idő 2,5 óra, EPA E12 szűrő, zajszint 79 dB, gégecsővel, mérete 115 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,88 kg, fehér kivitel
183 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV263
Rowenta RO6189EA Green Force Effitech® Total Clean ECO 400W - Porzsákos porszívó Típusok
4,9 40×
Rowenta RO6189EA Green Force Effitech® Total Clean ECO 400W
Porzsákos porszívó - minden típusú padlóra, szőnyegre, szennyeződésekre, háziállatok szőrére és autóra, nagy teljesítményű Effitech® motor a maximális hatékonyságért alacsony fogyasztás mellett, akár 70%-ban újrahasznosított műanyagból készült, HEPA minőségű szűrés a por és az allergének 99,98%-át felfogja, Hygiene+ porzsák, porzsák térfogata 4,5 l, zajszint 64 dB, cső anyaga fém, kábel hossza 8,4 m, hatósugár 12 m, padlószívófej, parketta szívófej, forgó mini-turbókefe, résszívófej, hosszú résszívófej, kárpitszívófej, pótzsák, szélesség 28,5 cm, magasság 44,4 cm, mélység 25,5 cm, fekete szín, alkalmas allergiásoknak és légzési problémákkal küzdőknek, 15 év javíthatósági garancia
85 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWSV565
Concept VP8290 4A REAL FORCE 700W - Porzsákos porszívó Típusok
4,6 48×
Concept VP8290 4A REAL FORCE 700W
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 67 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 10 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítmény szabályozás, teleszkópos cső, mérete 46 × 31,5 × 25,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg, fekete kivitel
53 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CONSV347
iRobot Roomba j7+ - Robotporszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 12×
iRobot Roomba j7+
Robotporszívó - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, kábelek gubancolása elleni funkció, szennyeződés felismerés, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás és csehül beszélő, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, LED kijelző, LED világítás, akadály észlelése, három fokozatú tisztítórendszer, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,4 l, 1 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, kamerás navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 75 perc, töltési idő 3 óra, zajszint 59 dB, mérete 8,7 × 33,8 × 33,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IRORV200
2,0
Xiaomi Robot Vacuum E10C EU - fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 18,33 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 35 W teljesítmény, tömege 3,2 kg, fekete kivitel
61 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIARV940
5,0
Bosch BCH86HYG2
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, antibakteriális, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, zajszint 81 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,9 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, megtelt tartály kijelzés, LED kijelző, LED világítás és teljesítmény szabályozás, mérete 116 × 28,5 × 18,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,3 kg, fehér kivitel
100 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOSTV898
4,6
Kärcher CVH 2 Premium
Morzsaporszívó - akkus, használható puha felületek, kárpit és linóleum tisztítására, allergiásoknak és antibakteriális, tisztítási mód száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 20 perc, töltési idő 4 óra, HEPA 12 szűrő, 78 dB zajszint, mérete 33 × 7,6 × 7,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,6 kg, fehér kivitel
41 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: KARRV794
4,6
Niceboy ION Charles Q10
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, töltöttségjelző, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 200 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, mérete 9,7 × 34,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,8 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Leárazás -4 %
199 990 Ft 209 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NICrbv25
4,1
Niceboy ION Hurricane F5
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 50 perc, töltési idő 4,5 óra, mosható szűrő, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED világítás és lehajtható markolat, mérete 114,5 × 22,1 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fehér kivitel
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NICtvs18
4,6
CONCEPT VR3125 2in1 Perfect Clean Laser
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 4 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 250 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 70 dB, kompatibilitás Concept Home, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
150 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONRV869
Niceboy ION Charles i10 White - Robotporszívó Típusok
4,9
Niceboy ION Charles i10 White
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, töltöttségjelző, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 200 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, mérete 9,7 × 34,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
162 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NICrbv01
SENCOR SRV 9350WH - Robotporszívó Típusok
4,4
SENCOR SRV 9350WH
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 200 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 62 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 50 W teljesítmény, mére
164 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRV613
3,0
ETA Master 2 PRO 6229 90000 állomással
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, linóleum, fapadlók és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és késleltetett tisztítás funkció, távirányító és töltöttségjelző, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, portartály térfogata 3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 230 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 39,5 × 48,5 cm (Ma×Mé), tömege 7,41 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
179 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETArbv351

Antibakteriális porszívók

A Antibakteriális porszívók kategóriában összesen 182 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó antibakteriális porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb antibakteriális porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: antibakteriális porszívók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ