Akvizice ApF HU Shop roku

Antibakteriális porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(64)
Porzsákos
(7)
Robot
(62)
Álló
(61)
Kézi (önálló)
(9)
Felület típusa
Minden padlótípus
(109)
Szőnyeg
(103)
Kemény padló
(98)
Puha felületek
(59)
Kárpit
(46)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(110)
Állatszőrhöz
(117)
Antibakteriális
(162)
Tisztítás típusa
Felszívás
(103)
Törlés
(76)
Nedves tisztítás
(62)
Száraz tisztítás
(110)
Tápellátás típusa
Akkus
(120)
Vezetékes
(35)
Mechanikus
(5)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(10)
Mikroszűrő
(10)
HEPA szűrő
(81)
Vízszűrő
(11)
Mosható szűrő
(46)
Teljesítmény
22 W
14000 W
-
Zajszint
55 dB
90 dB
-
Űrtartalom
0,2 l
17 l
-
Tömeg
0,85 kg
8,4 kg
-
Szín
Fehér
(53)
Bronz
(2)
Fekete
(65)
Piros
(3)
Lila
(9)
Champagne
(2)
Réz
(1)
Kék
(14)
Rozsdamentes acél
(1)
Narancssárga
(1)
Átlátszó
(1)
Ezüst
(8)
Szürke
(33)
Sötétszürke
(2)
Türkiz
(1)
Többszínű
(4)
Zöld
(4)
Arany
(4)
Sárga
(10)
Szűrés

Szükséged van egy hatékony porszívóra, ami megszabadítja otthonod a nem kívánt baktériumoktól és atkáktól? Akkor jó helyen jársz. Az antibakteriális porszívó ideális megoldást nyújt mindazoknak, akik biztonságos és egészséges otthont szeretnének. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd ki a legjobb antibakteriális porszívó készüléket.

Tovább

Antibakteriális porszívó a tökéletes segítő a szennyeződések elleni harcban

Az innovatív antibakteriális porszívó megbízható és hatékony porszívást biztosít, eltávolítva nemcsak a szokásos szennyeződéseket és port, hanem a baktériumokat és atkákat is az otthonodból. Ez egy hasznos befektetés az egész család számára. Az antibakteriális porszívó választásakor fontos figyelembe venned néhány alapvető paramétert. Nézzük meg, melyek ezek.

Találd meg a neked megfelelő típusú antibakteriális porszívó készüléket

Az antibakteriális porszívó számos különböző típusban kapható, hogy mindenki egyéni igényeinek megfeleljen. A típusok különböznek szerkezetükben, használatukban és a szennyeződések kezelésében. Választhatsz zsákos és zsák nélküli modelleket, kompakt kézi és állványos, valamint erőteljes ipari porszívókat, vagy válassz egy robotot, ami helyetted végzi a nehéz munkát. Tökéletes választás lehet egy multifunkciós szőnyegtisztító vagy egy 4 in 1 antibakteriális porszívó is.

i

Antibakteriális porszívó minden típusú felülethez

Az antibakteriális porszívó mindenféle felületre alkalmas, beleértve a szőnyegeket, a kemény padlókat és a parkettát, valamint a kényes bútorokat is. A különböző típusú fejek széles választékával biztos lehetsz benne, hogy a porszívó hatékonyan megbirkózik minden szennyeződéssel és baktériummal a különböző felületeken.

Száraz és nedves tisztítás? Az antibakteriális porszívó számára ez gyerekjáték

Ha olyan antibakteriális porszívó készüléket keresel, ami nemcsak felszívja a port, hanem fel is törli a padlót, válassz egy víztartállyal rendelkező modellt. Az effektív száraz tisztításhoz magas szívóteljesítményű porszívók ajánlottak.

A teljesítmény azt mutatja, hogy mennyi elektromos energiát fogyaszt az antibakteriális porszívó a működése során. Az ideális porszívónak alacsony a fogyasztása, ugyanakkor magas a teljesítménye.

A szűrés típusára is érdemes odafigyelni

Az antibakteriális porszívó rendelkezhet nagyon hatékony HEPA szűrővel, amely kiszűri a finom részecskéket. Ilyen típusú szűrés praktikus megoldást nyújt a porra, állati szőrre és az atkákra allergiás emberek számára. A szűrők széles választékban érhetőek el, lehetnek cserélhetők vagy moshatók, ami hosszú élettartamot biztosít a porszívónak.


Antibakteriális porszívó UV lámpával

Az UV lámpás antibakteriális porszívó professzionális tisztítást és sterilizálást biztosít ultraibolya sugárzással.

Akkumulátor vagy kábel? Melyik tápellátási módot választod?

Alapvetően két lehetőség közül választhatsz. A kínálatban megtalálható az akkumulátoros antibakteriális porszívó és a hagyományos, kábellel működő modell. Nézzük meg mindkét változat előnyeit és hátrányait.

  1. A kábellel működő antibakteriális porszívó erősebbek és stabilabb teljesítményt nyújt, és mindig használatra kész.
  2. A vezeték nélküli porszívózás kényelmet és rugalmasságot kínál, azonban szükséges a töltés és korlátozott a működési idő.

i

Szentelj figyelmet a porszívó akkumulátorának is

Az akkumulátoros modelleket rendszeresen tölteni kell. A töltési idő a kapacitástól függően változik, 1-től 7 óráig terjedhet, míg a működési idő elérheti akár a 250 percet egyetlen töltéssel. Két típusú akkumulátor van: Ni-Mh és Li-ion, ahol a Li-ion akkumulátor magasabb teljesítményt, hosszabb élettartamot, alacsony tömeget és gyorsabb töltést kínál.

Az antibakteriális porszívó súlya és méretei is lényegesek

Szintén fontos figyelembe venni a porszívó méretét és súlyát. Nem ideális, ha a porszívó túl nehéz. Az ilyen típusok nehezen kezelhetők, mozgathatók és tárolhatók. Másrészt a kompakt modellek alacsonyabb teljesítményűek lehetnek, és valószínűleg több időbe telik velük nagy területek porszívózása.


UV porszívó atkákhoz

Fedezd fel az összes lehetséges kezelési típust. A klasszikus modellek kapcsolóval rendelkeznek, mások távirányítóval működnek, valamint a modern intelligens változatokat összekötheted mobilalkalmazással, és kényelmesen irányíthatod a telefonodról.

Nagy területek porszívózásához jobban megfelel az elektromos kábellel működő antibakteriális porszívó, amely gyakran nagyobb teljesítményt és hatékonyabb porszívózást kínál.

Néhány hasznos extra kiegészítő is kapható

Az antibakteriális porszívó nem csak különböző típusú fejekkel rendelkezhet, hanem például különféle kefékkel és extra szűrőkkel is. További felszerelések lehetnek a víztartályok, a falra szerelhető tartók, tisztító állomások és oldatok.

i

Az erős motorral és szűréssel rendelkező antibakteriális porszívók gyakran nagyon hangosak, ami problémát jelenthet, ha lakásban élsz. Válassz csendesebb porszívókat alacsonyabb zajszinttel, ami nagyjából 58 dB-től kezdődik.

Az antibakteriális porszívó dizájnja és színe

Végül, de nem utolsó sorban, ügyelj a designra is. Az antibakteriális porszívó funkcionális tulajdonságain túl stílusos kiegészítője is lehetnek otthonodnak. A megjelenés különösen akkor fontos, ha a készüléket szem előtt tárolod.

Keress megfizethető antibakteriális porszívókat az Outlet részlegünkön.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dyson V8 Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,54 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 126 × 25 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fali tartó a csomag része, lila és szürke kivitel
148 490 Ft

2.
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023 Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
269 290 Ft

3.
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+ Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
56 990 Ft

Még több
162 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4
Siguro VH-Q610B TurboVac Wet&Dry Pro
Morzsaporszívó - vezeték nélküli, minden típusú padlóhoz, száraz és nedves felületek porszívózásához és háziállatok szőrének eltávolításához, HEPA H12 szűrő, allergiásoknak is alkalmas, 2200 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, üzemidő 20 perc, töltési idő 4,5 óra, szívóteljesítmény 45 AW, teljesítmény 150 W, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l, töltésjelző, LED világítás, tartozékokban gazdag tartozék és töltőállvány, méretek 12 × 13 × 42 cm, súly 1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_VH_Q610B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5
Philips FC9555/09 PowerPro Active
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, mosható szűrő és HEPA H13 szűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 76 dB, műanyag gyűjtőtartály 1,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítmény szabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 28 × 28 × 41,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,5 kg, szürke és zöld kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIBV570HU
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 32×
Dyson V8
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,54 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 126 × 25 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,5 kg, fali tartó a csomag része, lila és szürke kivitel
148 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV839
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 14×
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,35 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 124 × 25 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,37 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
269 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV180
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+ - Robotporszívó
Típusok
4,4 17×
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRV957
SENCOR SRV 3150OR EasyClean - Robotporszívó
Típusok
4,4 17×
SENCOR SRV 3150OR EasyClean
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
56 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrob86
Dyson V15s Detect Submarine - Álló porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 23×
Dyson V15s Detect Submarine
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző és teljesítmény szabályozás, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV073
4,9
Dyson V11
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 127 × 25 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fali tartó a csomag része, lila és szürke kivitel
263 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV03
4,3 15×
ETA 3447 90010 Dasty AquaPlus - fehér/kék
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas kemény padló, puha felületek, linóleum, fapadlók és úszó padló tisztítására, antibakteriális, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 45 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, 95 W teljesítmény, zajszint 80 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, töltöttségjelző, LED világítás, teljesítmény szabályozás, lehajtható markolat és gumírozott fogantyú, mérete 121,5 × 27 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,27 kg, felmosó textil a csomag része, fehér kivitel
53 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV630
5,0
Philips FC8243/09 PowerGO
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás, habszűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teleszkópos cső, mérete 22 × 26,3 × 40,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,3 kg, piros kivitel
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIVY105
3,0
Dyson V10 Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, teljesítmény szabályozás, mérete 125 × 26 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,67 kg, fali tartó a csomag része, lila, szürke és arany kivitel
231 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV8081
SENCOR SRV 6485BK - Robotporszívó
Típusok
4,7
SENCOR SRV 6485BK
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 26 W teljesítmény, mérete 7,5 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
122 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrbv28
Dyson Gen5detect Absolute - Álló porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 20×
Dyson Gen5detect Absolute
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 70 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA szűrő, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,77 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED kijelző és LED beállított teljesítményszint jelző, mérete 128 × 28 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,5 kg, lila és szürke kivitel
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYStv23
Dyson V15 Detect Absolute Gold - Álló porszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dyson V15 Detect Absolute Gold
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA H13 szűrő, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, LED kijelző és LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, mérete 12,6 × 2,5 cm (Ma×Mé), tömege 3,1 kg, fali tartó a csomag része, kék és szürke kivitel
329 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYStvy61
4,7 56×
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution
Álló porszívó 2 az 1-ben porszívó gőzmoppal, teljesítmény 1500 W, ciklon technológia, DUAL CLEAN and STEAM szívófej egyidejű porszívózáshoz és gőztisztításhoz, kivehető víztartály 0,47 l térfogattal, 0,4 l térfogatú portartály, bemelegedési idő 30 másodperc, zajszint 82 dB (A), eltávolítja a csírák és baktériumok 99,9% -át vegyi tisztítószerek használata nélkül, por- és szageltávolítás, minden típusú padlóhoz, beleértve a padlószőnyeget is, tartalmazza az Ultra Glider szőnyegfelszerelést, 4x felmosórongyot, 3x vízkőmentesítő patront, 20x illóolaj diffúzor tablettát, 15 év javítási garancia
+Ajándék Kiegészítő Rowenta melynek értéke 6 090 Ft
84 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROWTV408
5,0
Bissell CrossWave® HydroSteam™ Pet Pro 3528N
Álló porszívó - felmosóval, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, nedves tisztítás, felszívás, mosható szűrő, 1100 W teljesítmény, zajszint 76 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,82 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, LED világítás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, szélessége 27 cm, tömege 5,67 kg, szürke kivitel
220 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BISStvs28
SENCOR SRV 9185BK - Robotporszívó Típusok
4,0
SENCOR SRV 9185BK
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mikroszűrő, HEPA szűrő és mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás, csehül beszélő és szlovákul beszélő, távirányító, töltöttségjelző, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,3 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres, giroszkópos és LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás B
Leárazás -5 %
152 990 Ft 160 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENCrb004
4,7 43×
HOOVER UltraVortex MBC500UV
Morzsaporszívó - vezetékes, használható kárpit tisztítására, antibakteriális, tisztítási mód felszívás és száraz tisztítás, mikroszűrő, 500 W teljesítmény, 89 dB zajszint, műanyag gyűjtőtartály 0,3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, mérete 26,5 × 26,5 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, portartály a csomag része, fehér kivitel
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CANVY0014
4,2
Niceboy ION Hurricane F5
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 50 perc, töltési idő 4,5 óra, mosható szűrő, zajszint 78 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,6 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED világítás és lehajtható markolat, mérete 114,5 × 22,1 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fehér kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NICtvs18
4,0
ETA 5521 90000 Diego
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás és száraz tisztítás, HEPA szűrő, 800 W teljesítmény, zajszint 73 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, kábel hossza 5 m, hatósugár 8 m, puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 25 × 44 cm (Ma×Mé), tömege 6,5 kg, szűrő a csomag része, fehér kivitel
39 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETASV385
4,9
Polti VAPORETTO SV450 DOUBLE
Gőzölős felmosó - padlómosás és ablaktisztítás, felhasználási terület: kemény padló, szőnyeg és ablaktisztítás, a víztartály kapacitása: 0,3 l, súlya: 2,4 kg, egyéb funkciók: eltvolítható víztartály és gőz készenlét jelzés
49 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: POLVA450
Concept VP8291 4A PERFECT CLEAN 700 W - Porzsákos porszívó Típusok
4,6 48×
Concept VP8291 4A PERFECT CLEAN 700 W
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 700 W teljesítmény, zajszint 67 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 11 m, automatikus kábel visszatekerés és teljesítmény szabályozás, teleszkópos cső, mérete 25,5 × 47 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,7 kg, fehér kivitel
46 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONVS894
3,0
Roidmi X30
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz és antibakteriális, Li-ion akkumulátor, működési idő 65 perc, töltési idő 1,5 óra, HEPA szűrő és mosható szűrő, 435 W teljesítmény, zajszint 75 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, LED világítás, mérete 119,1 × 25,9 × 15,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, szűrő a csomag része, fehér kivitel
90 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROITV750
5,0 32×
Dyson V15 Detect Absolute 2023
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA szűrő, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED kijelző és LED beállított teljesítményszint jelző, mérete 126 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, lila, szürke és arany kivitel
293 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DYSTV754
DysonA Dyson új termékekkel járul hozzá a még tisztább otthonhoz A Dyson most vezeti be lézer technológiával ellátott vezeték nélküli porszívóját, amelyek láthatóvá teszik a láthatatlan port. Ismerd meg tagadhatatlan előnyeit és tegyél meg mindent otthonod tisztaságáért.
Hogyan működik a porszívó és hogyan kell megfelelő módon karbantartani, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgáljon minket? Ha benned is felmerült már ez a kérdés, akkor olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan kell kezelni a porszívók bizonyos típusait annak...

Antibakteriális porszívók

A Antibakteriális porszívók kategóriában összesen 162 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó antibakteriális porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb antibakteriális porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: antibakteriális porszívók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ