Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

APOGEE MIC96K Mikrofon

Termékkatalógus
APOGEE MIC96K Mikrofon
Mikrofon - USB mikrofon iPad, iPod, iPhone és Mac készülékekhez, GarageBand-hez, Pro Tools (9-es verziótól) Logikai és Standby Core Audio alkalmazás, 24bit/96kHz, USB kábel, 30 pólusú iOS kábel, Lighting iOS kábel, állvány, tartó
Kód:  APG010d Termékszám:  805676301235 Gyártó honlapja:

APOGEE MIC96K Mikrofon

Az APOGEE MIC96K mikrofon lehetővé teszi a hangok felvételét hihetetlen stúdióminőségben, bárhol is jársz. Bárhová magaddal viheted, mert ugyanakkora, mint az iPhone. Ezzel a mikrofonnal az eredeti zenét rögzítheted és létrehozhatod a GarageBand segítségével, közvetlenül az iPaden. A készülék három fontos részegységből tevődik össze: integrált mikrofon, mikrofon előerősítő és A/D átalakító.


Minden felvételt a lehető legmagasabb minőségben készít el a digitális mikrofon, a lehető legkisebb nem kívánt környezeti zajjal. A mikrofon a legújabb eszközökre, tehát iPad, iPod Touch, iPhone és Mac készülékekre lett optimalizálva. A mikrofon lehetővé teszi a 24 bit/96 kHz tetőponton történő felvételt is. Ez az eszköz a vokál, a kimondott szó és az akusztikus hangszerek rögzítésére szolgál. Az egyszerűen megoldható hangerőszabályozást a hangerőszabályzó, illetve a hangerőszint jelző biztosítja, így nincs szükség előre történő beállításra.
 

Az Apogee olyan elismert technológiákat fejlesztett ki, amelyeket több mint 30 éve használnak a világ legelismertebb stúdiói. Termékeik számtalan díjhot segítették hozzá a művészeket.
  

 

Specifikáció:

  • PureDIGITAL csatlakozás a tiszta és kiváló minőségű hangért
  • Felvételi minőség akár 24 bit/96 kHz tetőponton
  • A készülékhez Lighting iOS kábél, 30 pólusú kábel és USB kábel tartozik
  • Mac esetében kompatibilis GarageBand, Logic Pro, MainStage vagy bármely Core Audio alkalmazással
  • Az iOS operációs rendszeren a GarageBand számára iPod touch, iPhone, iPad vagy bármely Core Audio alkalmazással működőképes
  • Alacsony zajszintű digitális csatlakozás és erőteljes stúdió minőségű előerősítő
  • Kompatibilis az OS X 10.6.4 (vagy újabb) és az iOS 4.3 (vagy újabb) verziókkal
  • Az Amerikai Egyesült Államokban készült (Made in USA)

Méret:

  • Magasság - 11,58 cm
  • Szélesség - 3,86 cm

 
Tömeg:

  • 181,4 g

 

Paraméterek

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
18 000 Hz Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
18 000 Hz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: APOGEE MIC96K Mikrofon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APOGEE MIC96K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si APOGEE MIC96K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APOGEE MIC96K Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APOGEE MIC96K Mikrofon.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ