A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Sport 42 mm-es fehér

Termékkatalógus
Apple Sport 42 mm-es fehér
5 1 értékelés
Szíj - cserélhető, fluoroelasztomer anyagból csatos rögzítővel, 42 mm-es Apple Watch-hoz
Kód:  JA063b2q Termékszám:  MJ4M2ZM/A Gyártó honlapja:

Apple Sport 42 mm-es fehér

Minden Apple Watch tulajdonos tudja, hogy az órák különböző színekben elérhetők. Ezeknek a nagyszerű daraboknak azonban nem a számlap a legkiemelkedőbb része. A legfontosabb szerepet a szíjak játsszák. A szíjak cserélhetőségének köszönhetően az okosórádat bármilyen alkalomra kedved szerint alakíthatod. 

Legfontosabb jellemzői

  • állítható hosszúság
  • csatos rögzítés
  • minőségi fluoroelasztomer anyagból készült
  • Sport változat
  • fehér színű

Sport változat

Ez a szíj számos színben áll rendelkezésre, emellett állítható hossza lehetővé teszi, hogy méretét a csukló kerületéhez igazítsd.Sport változat rendkívül erős és kellemes fluoroelasztomer anyagból készült és csatos rögzítéssel kapcsolható.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Sport 42 mm-es fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport 42mm Bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Sport 42 mm Biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband - Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ