A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Sport Nike 38 mm Antracit/fekete

Termékkatalógus
Apple Sport Nike 38 mm Antracit/fekete
Szíj - cserélhető, fluoroelasztomer anyagból kapcsos rögzítővel, 38 mm-es, Apple Watch-hoz, állítható hosszal: S / M vagy M / L
Kód:  JA061z3g Termékszám:  MQ2K2ZM/A Gyártó honlapja:
Apple Sport Nike 38 mm Antracit/fekete Megszűnt

Apple Sport Nike 38 mm Antracit/fekete

A lenyűgöző Apple Watch órák minden tulajdonosa tudja, hogy különféle színvariációkban kaphatóak. Ennek a nagyszerű órának a designja nem csak tokból és számlapból áll. A legfőbb szerepe az óraszíjnak van. Éppen a cserélhetőségének köszönhetően tudod hozzáigazítani az okosórádat bármilyen alkalomhoz.

Főbb tulajdonságok

  • Állítható hossz - S/M vagy M/L
  • 130–200 mm-es csuklókerülethez
  • Kapcsos rögzítés
  • Minőségi fluoroelasztomerből
  • Préselt nyílások a jobb szellőzésért
  • Nike sportos kiadás

Apple Sport Nike

A Nike sportos óraszíj speciális anyagból készült - erősen funkcionális fluoroelasztomerből préselt nyílásokkal, amelyek biztosítják a jobb szellőzést. Ráadásul nagyon tartós, rendkívül ellenálló, valamint meglepően puha. A puha, tömör anyag körbeveszi a csuklódat, kíméletes a bőrhöz, szinte észrevehetetlen a viselése. Az innovatív kapcsos rögzítés csak hozzájárul a kényelmes viselethez. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Sport Nike 38 mm Antracit/fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport Nike 38mm Antracitový/černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Šport Nike 38mm Antracitový/čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sport Nike - Anthrazit/Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 38mm Sport Nike - Anthrazit/Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ