A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Sport Szíj - 42 mm Kék

Termékkatalógus
Apple Sport Szíj - 42 mm Kék
Szíj - Cserélhető, fluoroelasztomer, pin rögzítővel és lyukasztott nyílásokkal, 42 mm-es Apple Watch órákhoz
Kód:  JA063b2t Termékszám:  MM9D2ZM/A Gyártó honlapja:

Apple Sport Szíj - 42 mm Kék

Ha Ön tulajdonosa az egyik lenyűgöző, intelligens Apple Watch 42 mm-es órának, akkor biztonsan tudja, hogy az órák több színben is beszerezhetők. Ezen remek órák desing-ja nem ér véget az óralapnál és a kijelzőnél. A legfőbb szerepet a szíj játsza. Cserélhetőségének köszönhetően, személyre szabhatja az intelligens óráját minden alkalomra.

Legfontosabb jellemzők

  • Állítható hosszúságú
  • Rögzített kapcsolású
  • Kiváló minőségű fluoroelasztomerből készült
  • Sport Kiadás

Sport Kiadás

A sportos, cserélhető szíj számos színben kapható, illetve lehetőséget nyújt arra, hogy állítsa hosszúságát, amíg az tökéletesen nem illeszkedik csuklójára. Ez a Sport Kiadás rendkívül erős és kellemes fluoroelasztomer anyagból készült, és praktikus pin-típusú csatolással rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Sport Szíj - 42 mm Kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport 42mm Šeříkově modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Sport 42 mm Orgovánovo modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband - Flieder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband - Flieder.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ