Apple Sport Szíj Nike - 42 mm Fekete / Volt

Termékkatalógus
Apple Sport Szíj Nike - 42 mm Fekete / Volt
4,7 3 értékelés
Szíj - Cserélhető, fluoroelasztomer pin rögzítővel és lyukasztott nyílásokkal, 42 mm-es Apple Watch órákhoz, állítható hossz: S / M vagy M / L méretekben
Kód:  JA063b3d Termékszám:  MQ2Q2ZM/A Gyártó honlapja:
Apple Sport Szíj Nike - 42 mm Fekete / Volt Megszűnt

Apple Sport Szíj Nike - 42 mm Fekete / Volt

Ha Ön tulajdonosa az egyik lenyűgöző, intelligens Apple Watch 42 mm-es órának, akkor biztonsan tudja, hogy az órák több színben is beszerezhetők. Ezen remek órák desing-ja nem ér véget az óralapnál és a kijelzőnél. A legfőbb szerepet a szíj játsza. Cserélhetőségének köszönhetően, személyre szabhatja az intelligens óráját minden alkalomra.

Legfontosabb jellemzők

  • Állítható hosszúságú - S / M vagy M / L
  • 140-210 mm kerületű csuklókhoz ideális
  • Rögzített kapcsoló
  • Kiváló minőségi fluoroelasztomerből készült
  • Nyitott lyukak a jobb szellőzés érdekében
  • Nike Sport Edition

Apple Nike Sport

A Nike sport szíj különleges anyagból készült - rendkívül funkcionális fluoroelasztomerből, öntött lyukakkal, amelyek könnyedséget, szellőzést kölcsönöznek. Továbbá, az anyag rendkívül ellenálló, erős és meglepően könnyed. A sima, sűrű anyag átöleli a csuklóját, és olyannyira kellemes bőrének, hogy szinte észre sem fogja venni, hogy az óra ott van a csuklóján. Az innovatív pin-on csatolás tovább növeli a magas szintű kényelmet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Sport Szíj Nike - 42 mm Fekete / Volt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Sport Nike 42mm Černý/Volt. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Sport Nike 42 mm Čierny/Volt. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband Nike - Schwarz/Volt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband Nike - Schwarz/Volt.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ