A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium, kávé-karamell színű pánt szövött nylon

Termékkatalógus
Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium, kávé-karamell színű pánt szövött nylon
4,9 39 értékelés
Okosóra - 2x fényesebb Retina kijelző technológiát Force Touch zafír kristály, rozsdamentes acél ház, kerámia hátú digitális Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, vízálló 50 méter, az akkumulátor élettartama akár 18 órán át, watchOS - kompatibilis az iPhone 5-ös iOS 8.2 vagy újabb
Kód:  JA056c4e4 Termékszám:  MNPP2CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium, kávé-karamell színű pánt szövött nylon Megszűnt

Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium, kávé-karamell színű pánt szövött nylon

Az Apple Watch 2014 óta van jelen, és most megérkezett a régóta várt új generációja. Az első visszajelzések alapján, úgy tűnik, hogy helyes irányba indult. Az első generáció jól eltalált dizájnja lényegében változatlan maradt. Az óra belsejére ez egyáltalán nem érvényes. A nagy technológiai változásoknak köszönhetően jelentősen vékonyabb lett a kijelző, és az így megüresedett helyre egy jobb minőségű akkumulátor, teljesen új kétmagos processzor és egyéb érzékelők sora került, többek között az oly keresett GPS.

Az Apple Watch Series 2 legfőbb jellemzői:

  • Beépített GPS
  • 50 méterig vízálló
  • Pontosabb mérés minden tevékenységnél
  • 2 × fényesebb Retina kijelző ForceTouch technológiával
  • Jelentősen javult a watchOS 3 rendszer
  • Rengeteg alkalmazás a mindennapos használatra
  • Hatékony egészségügyi felügyelet
  • Könnyű hozzáférés a beérkezett üzenetekhez és kényelmes gyors válaszlehetőség

Igazi sportóra!

Apple Watch Series 2 minden tekintetben jobb az előző szériánál. A beépített GPS teljesen új használati lehetőségeket biztosít. Futnál egyet? Nem probléma, hagyd nyugodtan az iPhone-od otthon, így biztonságban lesz, továbbá ha lemerült addig nyugodtan töltőre teheted. A beépített pulzusmérőnek hála a sportolást is magasabb szintre emelhetjük vele.

Futás helyett inkább úszni szeretsz? Az új Apple Watch Series 2 50 méterig vízálló, így nem kell félned hogy véletlen magadon marad miközben úszol. Medencében vagy nyílt vizen, akár tengerben is használhatjuk. Búvárkodáshoz, nyíltvízi merüléshez nem alkalmas, a hirtelen merülés miatt.

Tevékenység alkalmazás

Az Apple Watch Series 2 egész nap figyeli a fizikai aktivitásod, és mindent besorol az Állás, Mozgás és Gyakorlat kategóriákba, melyeket az óra gyűrűin figyelhetsz. Állíts be konkrét célokat és tegyél egy nagy lépést az egészséged megőrzéséért.

Apple Watch Series 2, az egészséged ideális őre!

A stressz és a helytelen táplálkozás egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert az egészség alkalmazásokkal figyeli a pihenésre fordított az időt, a folyadékbevitelt, vagy kalóriákat. Minden adat együtt szépen megjelenik az iPhone-od Egészség alkalmazásában. 

Igazi személyi asszisztens

Az alkalmazások következő csoportja kényelmesen kezeli az összes kommunikációs csatornát. Az új kétmagos processzorral és az erős grafikus processzorral az alkalmazások gyorsabban, az animációk pedig simábban futnak. A watchOS 3 rendszeren a kedvenc alkalmazásai azonnal indulnak, és mindig naprakész adatokkal szolgálnak. Az Önt leginkább érdeklő adatokat, melyeket az alkalmazásokból szerzett be, megjelenítheti egyenesen a kijelzőn, ami ehhez tökéletesen testre szabható.

 

Fekete szövött nylon óraszíjjal

Az órához tartozó szíj különleges, 500 nylon szálból szőtt technológiával készítik, ez adja a változatos és egyedi megjelenést viselője számára. A négy egymásba szőtt réteg teszi lehetővé, hogy tartós, magas minőségű kiegészítője legyen a mindennapjainkban. 125-195 mm-es csuklóra alkalmas méret.

 

Paraméterek

Tömeg
34,2 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
34,2 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium, kávé-karamell színű pánt szövött nylon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 42mm Zlatý hliník s kávovo-karamelově hnědým řemínkem z tkaného nylonu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 42mm Zlatý hliník s kávovo-karamelovo hnedým remienkom z tkaného nylonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Aluminiumgehäuse Gold, Armband aus gewebten Nylon Kaffee/Karamel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Aluminiumgehäuse Gold, Armband aus gewebten Nylon Kaffee/Karamel.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ