A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Watch Series 1 42 mm rozéarany alumíniumtok pink sportszíjjal

Termékkatalógus
Apple Watch Series 1 42 mm rozéarany alumíniumtok pink sportszíjjal
4,8 111 értékelés
Okosóra - Retina kijelző, Force Touch technológia, Ion-X üveg, alumínium ház kompozit hátlappal, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, akár 18 óra akkumulátor-üzemidő, watchOS3 - Kompatibilitás: iPhone 5 és újabb iPhone készülékek, iOS 10 és újabb iOS operációs rendszerek
Kód:  JA055s Termékszám:  mq112cn/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 1 42 mm rozéarany alumíniumtok pink sportszíjjal Megszűnt

Apple Watch Series 1 42 mm rozéarany alumíniumtok pink sportszíjjal

Az iPhone-od kinyújtott keze.

A hordható elektronika előtt a legfényesebb jövő áll. Az Apple, csakúgy mint a eddig, meghatározó szereplő ezen a teljesen új területen, és megalkotta az első igazán okos órát, amit boldogan fogsz használni a mindennapokban. Az Apple Watch-csal minden fontos információ és alapvető funkció a csuklódon lesz.

Budete je doslova nosit na rukou
 
Budete je doslova nosit na rukou
 

Egyedülálló kijelző Force Touch technológiával.

Az Apple Watch alapja egy gyönyörű OLED érintőképernyő, aminek felbontása 312 × 390 pixel. Az aktuálisan kiválasztott OLED technológia élénk színeket, kiváló feketét és kiváló látószöget biztosít. Olvashatósága tökéletes még egy napsütéses napon is.

A Sapphire fedőlemez kiváló munkát végez,  nyugodtan el lehet felejteni a karcolást. Ráadásul a kijelző felismeri az erősebb nyomást is. Az alkalmazott Force Touch technológia egy sor új vezérlési lehetőséget kínál. Az Apple Watch segítségével könnyebben és okosabban megbírkózol a mindennapi problémákkal. Könnyen kezelheted még azokat a dolgokat is, amik eddig egyszerűen nem mentek.

Notifikace
 
Notifikace
 
értesítés
 
 

Értesítések

Az órád diszkrét rezgéssel jelzi, ha üzenetet kapsz. Elegendő közvetlenül az okosórádon keresztül válaszolnod az üzenetre.

telefonálás
 

Telefonálás

Ha egy gyors hívást szeretnél elintézni, nem kell az iPhone-odat elővenni.

pénztárca
 

Pénztárca

Tartsd kéznél a beszállókártyát, törzsvásárlói kártyákat és jegyeket..

Az Apple Watch mindenre készen áll.

A csuklón az ideális pozíciónak köszönhetően soha nem fogsz lekésni egyetlen eseményt sem. Az Apple Watch lágy vibrálással vagy diszkrét hanggal figyelmeztet.

Többféle módon tudsz reagálni. Választhatod a rövid, előre beállított kifejezéseket, amelyek azon alapulnak, hogy az adott összefüggésben általában hogy szoktál reagálni.Fitness aktivity

 
tevékenység
 

Tevékenység

Az Állás, a Mozgás és a Gyakorlat gyűrűk megmutatják, mennyit mozogtál a nap folyamán, és arra buzdítanak, hogy egy kis plusz aktivitással bezárd őket.

ünnepély

Edzés

A tevékenységgyűrűk használata önmagában nem elegendő, ha speciális edzésed eredményedre vagy kíváncsi. Ezzel az alkalmazással könnyen áttekintheted egy konkrét tevékenység részletes eredményeit.

oktató alkalmazás jiných vývojářů
 

Edzés app

Használd a kedvenc sport alkalmazásodat. Az edzéseket a kör számolja.

A kifinomult design és az egyedülálló funkciók kombinációja.

Fedezd fel a varázslatos szép előlapot, amit tökéletesen a stílusod vagy állapotod szerint állíthatsz be.
A legnagyobb királyság a fő vezérlő. Lehet forgatni, érinteni, nyomni. A kettős érintés belép az előző appba, a nyomás a főmenübe visz. Ez az alapoktól újragondolt intuitív kezelőfelület segít kezelni az alkalmazásokat. Kifejezetten az Apple Watchhoz készült.

Jedinečný design
 
Jedinečný design
 

Minden napra új szíjat.

Az Apple Watch egy nagyszerű új tulajdonsággal örvendeztetett meg minket, a cserélhető szíjakkal.   Különböző óraszíjak között válogathatsz nagy választékban, amelyek tervezése nem csak tökéletesen illeszkednek a csuklód köré, de egyedi módon képviselik stílusodat. Kínálatunkban több tucat eredeti darab között válogathatsz és minden bizonnyal megtalálod majd az igazán hozzád valót.

ŘemínkyPřetažením nebo kliknutím vložte obrázek.
 
Řemínky
 

Cseréld ki percek alatt

Nyomd meg a szíjon a gombot, és told be az új szíjat, amíg a helyére nem kattan. A precíziós megmunkálású barázdák miatt a szíj tökéletesen illeszkedik.

Snadná výměna pásku
 
Snadná výměna pásku
 

Töltd fel egy éjszaka alatt.
Viseld egész nap.

Apple Watch-ot egész nap használni akarod. Ezért az akkumulátor akár 18 órát is bír. És könnyű a töltés. Csak tartsd a csatlakozót a az óra hátuljához, és mágnesek gondoskodnk róla, hogy automatikusan a helyére pattanjon.

Mindenki másképp fogja használni az Apple Watch-ot. A különöző funkciók eltérő  energiaigényűek. Ezért van néhány konkrét segítség az akkumulátor élettartamának optomalizálásához.

Snadné nabíjení
 
Snadné nabíjení
 

Apple Watch
mindenkinek.

Vannak, Apple Watch pro každého
 
Vannak, Apple Watch pro každého
 
 
 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában, Stopper Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 1 42 mm rozéarany alumíniumtok pink sportszíjjal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 1 42mm Růžově zlatý hliník s pískově růžovým sportovním řemínkem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 1 42mm Ružovo zlatý hliník s pieskovo ružovým športovým remienkom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 1 42mm Aluminiumgehäuse Rose Gold mit Sportarmband Sandrosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 1 42mm Aluminiumgehäuse Rose Gold mit Sportarmband Sandrosa.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ