Apple Watch Series 2 38 mm-es hely fekete fekete rozsdamentes acél, fekete fekete övvel DEMO

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 38 mm-es hely fekete fekete rozsdamentes acél, fekete fekete övvel DEMO
Okosóra - 2x fényesebb OLED retina kijelző ForcePointer technológiával zafírüveggel, rozsdamentes acél tok kerámia háttal, digitális korona, pulzusérzékelő, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, vízálló 50M-ig, akkumulátor élettartama 18 óráig, watchOS 3 kompatibilis iPhone 5-ös vagy újabb verzióval, iOS 8.2-es vagy újabb verzióval
Kód:  XXJA056c3n6 Termékszám:  3C353Z/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 38 mm-es hely fekete fekete rozsdamentes acél, fekete fekete övvel DEMO Megszűnt

Apple Watch Series 2 38 mm-es hely fekete fekete rozsdamentes acél, fekete fekete övvel DEMO

Az Apple Watch 2014 óta velünk van, és most már olyan sok várt új generáció. És az első jelentések szerint úgy tűnik, a helyes irányba ment .Az első generációs történet lényegében ugyanaz maradt. Ez nem kevésbé igaz az óra belsejében. A nagy technológiai váltásnak köszönhetően jelentősen vékonyabb kijelzõt és jobb minõségû akkumulátorral töltött helyet, egy teljesen új, kétmagos processzort és sok más érzékelõt lehetett használni, beleértve a sok szükségletû GPS-t.

Főbb jellemzők

  • Beépített GPS és vízálló 50M-ig
  • Az összes tevékenység pontosabb mérése
  • 2 × világosabb Retina kijelző Force Touch funkcióval
  • Jelentősen javult a watchOS 3 rendszer
  • Elég alkalmazások mindennapi használatra
  • Az egészségi állapot hatékony ellenőrzése
  • Könnyű hozzáférés az értesítésekhez és kényelmes gyors válasz

Sportóra

Az Apple Watch Series 2 minden irányban jobb. Csak a beépített GPS ad új lehetőségeket . Futtatni akarsz? Nem probléma, és hagyja, hogy az iPhone pihenjen otthon a töltőn. Ráadásul a pontos pulzusérzékelésnek köszönhetően professzionális képzésben részesül.

Inkább inkább úszni a kocogás helyett? Az órák 50 méterig vízállóak , ami azt jelenti, hogy vízszintes tevékenységekhez használhatók. Például úszni a medencében vagy a tengerben. Nem szabad használni a búvárkodáshoz, a vízisízéshez és egyéb olyan tevékenységekhez, amelyek érintkezésbe kerülnek a gyorsan mozgó vízzel vagy nagyobb mélységekkel.

Az Apple Watch Series 2 folyamatosan nyomon követi az összes fizikai tevékenységet egész nap, és mindent a tevékenységgyűrűkké alakít. Még mindig oszthatja meg barátaival vagy családjával. A kölcsönös motiváció további érveket szolgáltat a kitűzött célok eléréséhez.

Az Apple Watch Series 2 egészséget biztosít

A stressz és a nem megfelelő étkezés egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 hibátlan megoldás, mivel segíthet az időben pihenni, ivás vagy kalória felhasználásával egészségügyi alkalmazások segítségével. Az összes adat együtt fog megjelenni az Egészségben az iPhone-on

Nézzenek asszisztensként

Más alkalmazásrészek kényelmesen szolgálnak minden kommunikációs csatornán .Egy új, kétmagos processzorral és erősebb grafika alkalmazással gyorsabbak és az animációk simábbak. Kedvenc alkalmazásai mostantól a watchOS 3-ban nyitva vannak, és mindig naprakész információkkal rendelkeznek.A leginkább érdeklődő alkalmazások aktuális adatai közvetlenül egy teljesen testreszabható tárcsázóra helyezhetők.

Fekete sportpánt

A nagy funkcionalitású fluoroelasztomer sport heveder tartós és elég erős, de meglepően puha. Kellemesen körbeveszik a csuklóját, és határozottan megfogja a helyzetét. Az innovatív pin-on rögzítés ezután tökéletes komfortérzetet biztosít.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 38 mm-es hely fekete fekete rozsdamentes acél, fekete fekete övvel DEMO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 38mm Vesmírně černá nerezová ocel s vesmírně černým sportovním řemínkem DEMO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 38mm Space čierna čierna nehrdzavejúca oceľ s priestorom čierny športový pás DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 38mm Vesmírně černá nerezová ocel s vesmírně černým sportovním řemínkem DEMO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 38mm Vesmírně černá nerezová ocel s vesmírně černým sportovním řemínkem DEMO.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ