Apple Watch Series 2 42 mm-es rózsaszín arany alumínium éjfélkék sportos övvel DEMO

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 42 mm-es rózsaszín arany alumínium éjfélkék sportos övvel DEMO
Okosóra - 2x fényesebb OLED Retina kijelző, Force Touch technológiával Ion-X üveggel, alumínium tok kerámia háttal, Digitális korona, pulzusszámmérő, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, vízálló 50M, akkumulátor élettartama akár 18 óra, watchOS 3 - kompatibilis az iPhone 5-ös vagy újabb verzióval, iOS 8.2-es vagy újabb verzióval
Kód:  XXJA056c4d2x Termékszám:  3C334Z/A Gyártó honlapja:
Apple Watch Series 2 42 mm-es rózsaszín arany alumínium éjfélkék sportos övvel DEMO Megszűnt

Apple Watch Series 2 42 mm-es rózsaszín arany alumínium éjfélkék sportos övvel DEMO

Az Apple Watch 2014 óta velünk van, és most már olyan sok várt új generáció. És az első jelentések szerint úgy tűnik, a helyes irányba ment .Az első generációs történet lényegében ugyanaz maradt. Ez nem kevésbé igaz az óra belsejében. A nagy technológiai váltásnak köszönhetően jelentősen vékonyabb kijelzõt és jobb minõségû akkumulátorral töltött helyet, egy teljesen új, kétmagos processzort és sok más érzékelõt lehetett használni, beleértve a sok szükségletû GPS-t.

Főbb jellemzők

  • Beépített GPS és vízálló 50M-ig
  • Az összes tevékenység pontosabb mérése
  • 2 × világosabb Retina kijelző Force Touch funkcióval
  • Jelentősen javult a watchOS 3 rendszer
  • Elég alkalmazások mindennapi használatra
  • Az egészségi állapot hatékony ellenőrzése
  • Könnyű hozzáférés az értesítésekhez és kényelmes gyors válasz

Sportóra

Az Apple Watch Series 2 minden irányban jobb. Csak a beépített GPS ad új lehetőségeket . Futtatni akarsz? Nem probléma, és hagyja, hogy az iPhone pihenjen otthon a töltőn. Ráadásul a pontos pulzusérzékelésnek köszönhetően professzionális képzésben részesül.

Inkább inkább úszni a kocogás helyett? Az órák 50 méterig vízállóak , ami azt jelenti, hogy vízszintes tevékenységekhez használhatók. Például úszni a medencében vagy a tengerben. Nem szabad használni a búvárkodáshoz, a vízisízéshez és egyéb olyan tevékenységekhez, amelyek érintkezésbe kerülnek a gyorsan mozgó vízzel vagy nagyobb mélységekkel.

Az Apple Watch Series 2 folyamatosan nyomon követi az összes fizikai tevékenységet egész nap, és mindent a tevékenységgyűrűkké alakít. Még mindig oszthatja meg barátaival vagy családjával. A kölcsönös motiváció további érveket szolgáltat a kitűzött célok eléréséhez.

Az Apple Watch Series 2 egészséget biztosít

A stressz és a nem megfelelő étkezés egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 hibátlan megoldás, mivel segíthet az időben pihenni, ivás vagy kalória felhasználásával egészségügyi alkalmazások segítségével. Az összes adat együtt fog megjelenni az Egészségben az iPhone-on

Nézzenek asszisztensként

Más alkalmazásrészek kényelmesen szolgálnak minden kommunikációs csatornán .Egy új, kétmagos processzorral és erősebb grafika alkalmazással gyorsabbak és az animációk simábbak. Kedvenc alkalmazásai mostantól a watchOS 3-ban nyitva vannak, és mindig naprakész információkkal rendelkeznek.A leginkább érdeklődő alkalmazások aktuális adatai közvetlenül egy teljesen testreszabható tárcsázóra helyezhetők.

Középkék kék sportpánt

A nagy funkcionalitású fluoroelasztomer sport heveder tartós és elég erős, de meglepően puha. Kellemesen körbeveszik a csuklóját, és határozottan megfogja a helyzetét. Az innovatív pin-on rögzítés ezután tökéletes komfortérzetet biztosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 42 mm-es rózsaszín arany alumínium éjfélkék sportos övvel DEMO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 42mm Růžově zlatý hliník s půlnočně modrým sportovním řemínkem DEMO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 42mm Ružový zlatý hliník s polnočným modrým športovým pásom DEMO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42mm Růžově zlatý hliník s půlnočně modrým sportovním řemínkem DEMO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42mm Růžově zlatý hliník s půlnočně modrým sportovním řemínkem DEMO.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ