Apple Watch Series 2 Nike + 38 mm-es asztroszürke Nike antracitfekete sportszíj

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 Nike + 38 mm-es asztroszürke Nike antracitfekete sportszíj
4,9 39 értékelés
Okosóra - 2x nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző Force Touch technológiával, Ion-X üveg, alumínium tok kerámia hátborítással, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, vízálló 50 m-ig, az akkumulátor üzemideje akár 18 órás, watchOS 3 - kompatibilis: iPhone 5 vagy újabb és iOS 10 és újabb verziókkal
Kód:  JA056j3k Termékszám:  MQ162CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 Nike + 38 mm-es asztroszürke Nike antracitfekete sportszíj Megszűnt

Apple Watch Series 2 Nike + 38 mm-es asztroszürke Nike antracitfekete sportszíj

Apple Watch Series 2 Nike+
 

 Nike Series 2 + beépített GPS.

 
Nike+
 
Nike+
 

A magas minőségi design akár a sport órákat is helyettesítheti

Az Apple Watch Series 2 minden irányban fejlődött. Az innovatív beépített GPS teljesen új felhasználási lehetőségeket kínál. Szeretne elmenni kocogni? Nem probléma! Egyszerűen hagyja az iPhone készülékét pihenni a töltőn. Továbbá, a pontos pulzusszám mérésnek köszönhetően úgy edzhet, mint egy profi. Futás helyett inkább úszni menne? A mostani óra modell 50 méterig vízálló, ami azt jelenti, hogy bátran használhatja a vízi tevékenységeihez, akár az uszodai edzésről vagy a tengerben való megmártózásról van szó. Azonban kerülje az óra használatát a búvárkodás, vízisí és más olyan tevékenységek végzése közben, ahol az óra gyorsan mozgó víznek vagy nagyobb vízmélységnek van kitéve.

Nike řemínek
 
Nike řemínek
 

Nike sport szíj 

A sport szíj rendkívül funkcionális fluoroelasztomer anyaga tartós és elég erős, mégis meglepően gyengéd egyben. Kellemesen körbeöleli a csuklóját, és szorosan a helyén marad. Továbbá, ez a modell sokkal könnyebb, emellett a három sor perforált lyuk szellőzést biztosít.

Měření veškerého pohybu
 

Tevékenységek

Az óra belekalkulálja az egész napi tevékenységét a napi mozgás mennyiségébe, ami nem csak a kimondott edzést, de a megtett sétát és az állással töltött időt is színes körgrafikonon tárja Ön elé. Állítson be konkrét célokat hogy jelentősen javítani tudjon az egészségén! 

Detaily cvičení
 

Edzéshez

A körgrafikon, amely az összteljesítményét mutatja nem elég a tevékenységeinek pontos nyomon követéséhez, így személyes eredményeit könnyen megtekintheti részleteiben is, tevékenységekre lebontva. 

Měření tepu
 

Pulzus

Az óra hátoldalán található pontos pulzusmérő gondoskodik a szíve működésének megfigyeléséről. A rögzített adatokat részletesebben megtekintheti majd az iPhone készülékéről. 

Apple Watch Series 2, az ideális őr az egészsége védelmére

A stressz és a nem megfelelő tpálálkozás egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert használhatja akár a folyadék vagy kalória bevitelének megfigyelésére és időzítésére is. Minden rögzített megjelenik majd az iPhone készülékén a Health applikációban. 

Aplikace Dýchání
 
Aplikace Dýchání
 
hírek a notifikace
 

Üzenetváltás

Gyengéden rezgő értesítés jelzi, ha új  bejövő üzenete érkezik, amire lehetősége van egyszerű és azonnali választ adni.

hívás s Apple Watch
 

Hívás

Bejövő hívás esetén ezentúl már nincs szükség arra, hogy a hívás fogadásához elővegye készülékét a zsebéből. 

naptár na Apple Watch
 

Naptár 

Egyetlen egyszerű mozdulattal elfogadhatja a meghívási felkérést egy eseményre,  vagy megtekintheti a közelgő eseményeit.

Az óra, amely egyben az asszisztense is 

Az extra alkalmazások kényelmesen kiszolgálják az összes kommunikációs csatornát. Az új kétmagos processzor és nagy teljesítményű grafikus alkalmazások gyorsabb és gördülékenyebb animációt biztosítanak. A kedvenc alkalmazásai már a watchOS 3-ban is elérhetőek, így mindig rendelkezik majd az aktuális információkkal. A jelenlegi alkalmazás adatok amelyek a legjobban érdeklik Önt immár egyenesen és egyszerűen rátölthetők egy teljesen testreszabható órára.

Új nap, új szíj

Az Apple Watch örvendetes tulajdonsága a cserélhető szíja. Különböző típusú szíjak közül választhat, amelyek  tökéletesen illeszkednek a csuklója köré, de egyéni stílusához is megfelelően illeszkednek. Kínálatunk több tucat eredeti darabból áll amelyek között biztosan megtalálja majd az igazit. 

 

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Tömeg
0 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
0 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 Nike + 38 mm-es asztroszürke Nike antracitfekete sportszíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Vesmírně šedý hliník s antracitově černým sportovním řemínkem Nike. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 Nike + 38mm Vesmírne šedý hliník s antracitovo čiernym športovým remienkom Nike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Aluminiumgehäuse Space grau mit Nike Sportarmband schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Aluminiumgehäuse Space grau mit Nike Sportarmband schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ