AlzaBoxy Q1 Shop roku

Arctisztítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Funkciók
Kétirányú működés
(9)
Automatikus kikapcsolás
(33)
Időzítő
(34)
Bőrnedvesítés
(23)
Fűtés
(12)
Hűtés
(1)
Szűrés

Az arctisztítás céljából használt készülékek nemcsak mélytisztításra képesek, hanem fiatalítják, masszírozzák, feszesítik vagy ragyogóvá teszik a bőrt. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően a bőröd megtisztul a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől is, így tiszta, egészséges, szép és friss lesz. Az alábbiakban tanácsokat olvashatsz az arctisztítás módjaival kapcsolatban.

Tovább

Mire való az arctisztító, és hogyan válasszuk ki a bőrünknek megfelelő típust?

A bőr napi szinten ki van téve olyan kedvezőtlen körülményeknek, amelyek befolyásolják az állapotát. A megfelelő arctisztítás ezért a szép és egészséges megjelenés alfája és omegája. Egy arctisztító alaposan megtisztítja a bőrt, miközben egészségesebbé és ragyogóbbá is teszi azt. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, és gyönyörűen feltölti a bőrt.

Actisztítás

A különböző, arctisztítás céljából használt termékek a bőrtisztításon kívül fiatalítást, ránctalanítást, masszázst, bőrfeszesítést, fájdalomcsillapítást, vérkeringés-támogatást, ragyogást, feszesítést stb. is biztosíthatnak.

Az arctisztítás számos módon történhet

Az arctisztítás céljából használt termékek nem egyfélék. Többféle típus létezik, amelyeknek különböző sajátosságaik vannak.

Arctisztítás kefékkel

Az arctisztító kefék minden bőrtípusra alkalmasak. Amellett, hogy precízen tisztítják a bőrt, a sminkmaradványokkal és egyéb szennyeződésekkel is elbánnak. Ezek az eszközök feszessé varázsolják arcbőrödet. Kínálatunkban elektromos arctisztító kefe is található, valamint egy kis ügyességet igénylő kézi változatot is választhatsz.

  • Rendszeres tisztításra alkalmas.
  • Csökkenti a finom ráncokat.
  • Megelőzi az akne kialakulását.
  • Ragyogóvá varázsolja és megfiatalítja az arcbőrt.

i

Választhatsz szónikus arctisztító eszközt is. A szónikus arctisztítás egy vibráló fejjel és puha sörtékkel rendelkező kefével történik, így ez a módszer különösen alkalmas a finom és érzékeny bőr ápolására is.

Arctisztítás vákuumos pórustisztítóval

A vákuumos pórustisztítók főleg zsíros bőrre alkalmasak, amelyet pattanások és mitesszerek borítanak. Ezek az arctisztítás céljából használt eszközök a vákuum elvén működnek, és eltávolítják a szennyeződéseket és a faggyút. A vákuumos pórustisztítók nem csak nők számára alkalmasak; ez a a férfiak körében is népszerű arctisztítás mód.

  • Professzionális arctisztítás.
  • Mély és alapos tisztítás.
  • Fájdalommentes arctisztítás.
  • Feszesebb és rugalmasabb bőr a kezelés után.

Ultrahangos arctisztítás

Az ultrahangos arctisztító készülék nemcsak bőrtisztítóként szolgál - fiatalítja és kisimítja a bőrt. Az első fázisban az ultrahangos bőrtisztító vibrál, és ezek a rezgések mélyen megtisztítják a bőrt (eltávolítják az elhalt hámsejteket, faggyút és a szennyeződéseket). A második fázisban a készülék gyengéden masszírozza és felmelegíti a bőrt a nagyfrekvenciás szonoforézis segítségével.

  • Mélyreható arctisztítás.
  • Lágyítja és kisimítja a bőrt.
  • A bőr ragyogóvá válik és fiatalabb hatású lesz.
  • Eltünteti a kisebb ráncokat.

Nagyszerű arctisztítás végezhető egy LED maszk segítségével is, amely a fotonfényterápia elvén működik. A terápia nem fájdalmas, nincs mellékhatása, és nincs szükség gyógyulási időre. A LED maszkok ideálisak pattanások kezelésére, ránctalanításra, bőrfiatalításra vagy például a bőr feszesítésére.

Galvanikus arctisztítás

A galvanikus arcvasalók nemcsak tökéletesen tisztítanak, hanem simítanak is, és nemcsak a testeden, hanem az arcodon is használhatod őket. Az arctisztítás ezen eszközei a galvanoterápia elvén működnek - a galvánáram mélyen behatol a bőrbe, ahol stimulálja a sejteket.

  • A halvány és mély ráncokat egyaránt kezeli.
  • Csökkenti a szem alatti puffadást.
  • Mély arctisztítás – javítja a bőr textúráját is.
  • Hatékony küzdelem a narancsbőr vagy a striák ellen is.

Különleges gondoskodás a bőr számára

A speciális arctisztítás olyan bőrápolási eszközöket foglal magában, mint például a masszírozók, bőrvasalók, masszázshengerek, Gua Sha eszközök vagy fájdalomcsillapító gyűrűk. Az eredmény mindig szép és kipihent bőr.

Bőrtisztító kefe
Bőrtisztítő kefe

Vákuumos pórustisztító
Vákuumos pórustisztító

Galvanikus arcvasaló
Galvanikus arcvasaló

Ultrahangos bőrtisztító
Ultrahangos arctisztítás

i

Ha ki kell cserélned az arctisztítás céljából használt eszköz fejét vagy a szűrőjét, kínálatunkban számos kiegészítőt találsz.

LED maszkok

A LED maszkok fényterápiát alkalmaznak a bőrápoláshoz, amely nem invazív és fájdalommentes. A maszk LED-eket tartalmaz, amelyek különböző színű fényt bocsátanak ki. Minden színnek sajátos hatása van a bőrre. Segítenek a pattanások, ráncok és pigmentfoltok elleni küzdelemben, illetve elősegítik a vérkeringést.

Arcszaunák

Az arcszaunák olyan készülékek, amelyek forró gőzt termelnek, amelyet az arcra irányítanak. A forró gőz segít megnyitni a bőr pórusait, és megtisztítani azt a szennyeződésektől és méreganyagoktól. Emellett fokozza az arc vérellátását, ami elősegíti a sejtek regenerálódását. Az arcszaunával könnyedén felkészítheted bőrödet a bőrápolás következő szakaszaira.

Teljeskörű arctisztítás érdekel? Válassz bőrtisztító készletet

Az arctisztító szettek igazán tetszeni fognak, ha egyszerre szeretnéd beszerezni mindazt, amire a bőrödnek szüksége van. A készletek általában néhány tartozékot, egy vezérlőt, vagy egy állványt vagy utazótáskát is tartalmazhatnak. Ebben a kategóriában nem csak arctisztítás céljából használt eszközöket találsz, hanem például fültisztítót is.

Hogyan működik az arctisztítás?

Az arctisztítás a kiválasztott eszköztől függően különböző módon történhet. Az olcsóbb modellek elemmel működnek, de ezesetben számolnod kell a gyakoribb elemcserével és a valamivel kisebb teljesítménnyel. Kényelmesebb megoldást jelenthet az arctisztítás egy akkumulátoros eszközzel, amely USB kábellel tölthető. Ritkább esetben hálózatról működő modellek is kaphatók.

A tápegység típusa is összefügg a tartóssággal. A vezeték nélküli készülékek tovább bírják, mint az akkumulátoros készülékek. Ezeknél a termékeknél a konkrét ciklusszámot (vagy a tartósságot órákban mérve) adják meg.

Az arctisztítás eszközei számos további funkciót kínálnak

Az arctisztítás céljából használt készülékek önmagukban is nagyszerű eszközök, de extra tulajdonságokkal is rendelkezhetnek.

  • A LED-es töltöttségjelző megmutatja, hogy hány akkumulátorciklus van hátra az akkumulátor teljes lemerüléséig.
  • A kijelző nemcsak az akkumulátor állapotát mutatja, hanem például a kiválasztott ciklust vagy az arctisztítás időtartamát is.
  • A vízállóság a legtöbb arctisztítás céljából használt eszközre jellemző, mivel általában vízzel használják őket.
  • Az állíthatő intenzitás lehetővé teszi a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítás mód beállítását.
  • Az automatikus kikapcsolásnak hála a bőrtisztító eszköz néhány perc után kikapcsol, ha a készülék nincs használatban.
  • Az időzítő lehetővé teszi az arctisztítás szempontjából ideális időtartam beállítását.

Önmagában még a legjobb bőrtisztító készülék sem elég - használj megfelelő kozmetikumokat is a tökéletes arctisztítás érdekében

A tisztítógélek, habok és szappanok megfelelő bőrtisztító készülékkel kombinálva szó szerint csodákra képesek. Egyszerűen vidd fel a megfelelő kozmetikumot a bőrödre vagy közvetlenül a tisztító készülékre, és kezdődhet az arctisztítás. A bőrtisztító készüléknek köszönhetően a termék mélyen a bőrbe hatol, és eltávolít minden szennyeződést.

Legyen az arctisztítás a reggeli és esti rutinod része

Ahhoz, hogy a bőröd tiszta, sima és puha maradjon, építs be arctisztítás tevékenységet a reggeli és esti rutinodba - általában csak 2 perc szükséges (készüléktípustól függően). Reggel zsírtalaníthatod, ragyogóvá és élettelivé teheted a bőröd, este pedig eltávolíthatod a szennyeződéseket.

i

Kíváncsi vagy vásárlóink véleményére? Olvass bele vélemények szekciónkba.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
104 termék
Beautifly B-Booster PRO mezoterápiás készülék
Bőrápoló készülék - ultraszónikus bőrtisztítás, EMS mikroárammal, kollagénstimuláció, fiatalító hatás, 1000 mAh akkumulátor, IPX5 vízálló, időzítővel
94 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: BUFKP975
Beautifly B-Scrub PRO
Ultrahangos arctisztító - mechanikus, intenzitás beállítás, vízálló, időzítő, bőrnedvesítés, 4 üzemmód, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés
61 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 30.
Termékkód: BEAul86
Beautifly B-Derma PRO
Vákuumos bőrtisztító - fotonikus, mechanikus, felhasználási terület bőrfiatalítás, lábadozás, kijelző, ergonomikus kialakítás, intenzitás beállítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, bőrnedvesítés, 4 üzemmód, ház anyaga műanyag, töltőállomás, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
40 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: BEAkos84
Beautifly B-Derma Ice
Vákuumos bőrtisztító - fotonikus, mechanikus, felhasználási terület bőrfiatalítás, lábadozás, kijelző, ergonomikus kialakítás, intenzitás beállítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, bőrnedvesítés, 5 üzemmód, ház anyaga műanyag, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
61 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: BEAkos40
Beautifly B-Clean PRO
Arctisztító kefe - ionizációs, mechanikus, szónikus, vibrációs, tisztítókészlet, rendeltetése bőrfiatalítás, lábadozás, ergonomikus kialakítás, intenzitás beállítás, vízhatlan, automatikus kikapcsolás, időzítő, 2 üzemmód, ház anyaga szilikon és műanyag, töltőállomás, útmutató a csomag része, akkumulátoros tápellátás
53 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: BEAcis18
Beautifly B-Fresh, Rózsaszín
Arctisztító kefe - szónikus, rendeltetése bőrfiatalítás, ránccsökkentés, intenzitás beállítás, vízhatlan, időzítő, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
15 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: BUFKP982
Rio FSTE
Szauna - felkészíti arcbőrét a további kezelésekre, például mélytisztításra vagy arcpakolásra, a szauna használata után a bőr puha, friss és hidratált lesz, a készlet egy maszkot, egy inhalátort és egy alapegységet tartalmaz, mély pórustisztítás, bőrfeszesség csökkentés, 2 állítható szint, inhalációs és illóolaj párologtatóval, illetve mérőpohárral
14 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEUSA001
VITAMMY SILIKO Sonic - Arctisztító kefe Típusok
5,0
VITAMMY SILIKO Sonic
Arctisztító kefe - szónikus, rendeltetése masszázs, relaxáció, ergonomikus kialakítás, LED hőmérsékletjelző, vízhatlan, fűtés, 2 üzemmód, ház anyaga szilikon, tartozék anyaga szilikon, útmutató a csomag része, hálózati és akkumulátoros tápellátás, 1 elem, 350 mAh akkumulátor kapacitás, akkumulátor üzemideje 60 perc, mérete 160 × 50 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 85 g
7 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: VITcp319
Beautifly B-Scrub Blush
Ultrahangos arctisztító - mechanikus, intenzitás beállítás, vízálló, időzítő, bőrnedvesítés, 2 üzemmód, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés
20 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAul99
Beautifly Scrub Slim Blush
Ultrahangos arctisztító - mechanikus, intenzitás beállítás, vízálló, időzítő, bőrnedvesítés, 3 üzemmód, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés
28 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAul70
Beautifly B-Scrub PRO Slim
Ultrahangos arctisztító - mechanikus, intenzitás beállítás, vízálló, időzítő, bőrnedvesítés, 3 üzemmód, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés
49 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAul88
Beautifly Scrub Mini
Ultrahangos arctisztító - mechanikus, intenzitás beállítás, vízálló, időzítő, bőrnedvesítés, 3 üzemmód, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés
10 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAul63
Beautifly B-Plasma PRO
Ultrahangos arctisztító - mechanikus, intenzitás beállítás, vízálló, időzítő, bőrnedvesítés, 2 üzemmód, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés
123 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAul19
Beautifly B-Derma Basic
Vákuumos bőrtisztító - mechanikus, felhasználási terület bőrfiatalítás, lábadozás, ergonomikus kialakítás, intenzitás beállítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, bőrnedvesítés, 4 üzemmód, ház anyaga műanyag, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
24 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos83
Beautifly B-Hydrapeel PRO
Vákuumos bőrtisztító - mechanikus, felhasználási terület bőrfiatalítás, lábadozás, ergonomikus kialakítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, bőrnedvesítés, ház anyaga műanyag, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
40 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos70
Beautifly Derma Blush
Vákuumos bőrtisztító - mechanikus, felhasználási terület bőrfiatalítás, lábadozás, kijelző, ergonomikus kialakítás, intenzitás beállítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, bőrnedvesítés, 4 üzemmód, ház anyaga műanyag, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
20 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos79
Beautifly Derma Glow PRO
Vákuumos bőrtisztító - mechanikus, felhasználási terület bőrfiatalítás, lábadozás, kijelző, ergonomikus kialakítás, intenzitás beállítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, bőrnedvesítés, 5 üzemmód, ház anyaga műanyag, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
53 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos49
Beautifly B-Hydraclear PRO
Vákuumos bőrtisztító - mechanikus, felhasználási terület bőrfiatalítás, lábadozás, kijelző, ergonomikus kialakítás, automatikus kikapcsolás, időzítő, bőrnedvesítés, ház anyaga műanyag, töltőkábel, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
61 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos002
Beautifly B-Plasma Blush
Bőrápoló készülék - plazmamasszírozó, plazmahatás, a bőr sejtstruktúrájának helyreállítása és javítása, akne elleni ápolás, intenzív fiatalítás, a bőr mély revitalizációja és regenerációja, a bőr kollagénszerkezetének helyreállítása, mélytisztítás és ózonos sterilizálás
61 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAksm20
Beautifly Scrub Aqua Glow PRO
Bőrápoló készülék - kavitációs hámozás automatikus gőzfejlesztővel, szonoferezis, 4 üzemmód, rezgési frekvencia 27 kHz, intenzív táplálkozás, a bőr feszesítése, harc a pattanások ellen
57 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAksm44
Beautifly Fresh Duo Care Blush
Arctisztító kefe - ionizációs, forgó, szónikus, vibrációs, rendeltetése bőrfiatalítás, lábadozás, ergonomikus kialakítás, intenzitás beállítás, vízhatlan, időzítő, fűtés, 3 üzemmód, ház anyaga szilikon és műanyag, töltőkábel, útmutató a csomag része, akkumulátoros tápellátás
40 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAcis87
Beautifly Meat Intense
Bőrápoló készülék - akkumulátorteljesítmény, időzítő, automatikus kikapcsolás, bőrfiatalítás, bőrtisztítás, lábadozás
135 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos22
Beautifly B-Meso
Bőrápoló készülék - akkumulátoros, időzítő, automatikus kikapcsolás, bőrfiatalítás, bőrtisztítás, lábadozás
82 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos96
Beautifly Glossy Acne
Bőrápoló készülék - akkumulátoros tápellátás, időzítő, automatikus kikapcsolás, bőrfiatalítás, bőrtisztítás, lábadozáshoz
28 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BEAkos55

Arctisztítás

Arctisztítás

A Arctisztítás kategóriában összesen 104 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó arctisztítás Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább arctisztítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb arctisztítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: arctisztítás vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ