AP+ nový vizuál Shop roku

Arctisztítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Funkciók
Kétirányú működés
(9)
Automatikus kikapcsolás
(18)
Időzítő
(10)
Bőrnedvesítés
(2)
Fűtés
(11)
Hűtés
(1)

Az arctisztítás céljából használt készülékek nemcsak mélytisztításra képesek, hanem fiatalítják, masszírozzák, feszesítik vagy ragyogóvá teszik a bőrt. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően a bőröd megtisztul a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől is, így tiszta, egészséges, szép és friss lesz. Az alábbiakban tanácsokat olvashatsz az arctisztítás módjaival kapcsolatban.

Tovább

Mire való az arctisztító, és hogyan válasszuk ki a bőrünknek megfelelő típust?

A bőr napi szinten ki van téve olyan kedvezőtlen körülményeknek, amelyek befolyásolják az állapotát. A megfelelő arctisztítás ezért a szép és egészséges megjelenés alfája és omegája. Egy arctisztító alaposan megtisztítja a bőrt, miközben egészségesebbé és ragyogóbbá is teszi azt. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, és gyönyörűen feltölti a bőrt.

Actisztítás

A különböző, arctisztítás céljából használt termékek a bőrtisztításon kívül fiatalítást, ránctalanítást, masszázst, bőrfeszesítést, fájdalomcsillapítást, vérkeringés-támogatást, ragyogást, feszesítést stb. is biztosíthatnak.

Az arctisztítás számos módon történhet

Az arctisztítás céljából használt termékek nem egyfélék. Többféle típus létezik, amelyeknek különböző sajátosságaik vannak.

Arctisztítás kefékkel

Az arctisztító kefék minden bőrtípusra alkalmasak. Amellett, hogy precízen tisztítják a bőrt, a sminkmaradványokkal és egyéb szennyeződésekkel is elbánnak. Ezek az eszközök feszessé varázsolják arcbőrödet. Kínálatunkban elektromos arctisztító kefe is található, valamint egy kis ügyességet igénylő kézi változatot is választhatsz.

  • Rendszeres tisztításra alkalmas.
  • Csökkenti a finom ráncokat.
  • Megelőzi az akne kialakulását.
  • Ragyogóvá varázsolja és megfiatalítja az arcbőrt.

i

Választhatsz szónikus arctisztító eszközt is. A szónikus arctisztítás egy vibráló fejjel és puha sörtékkel rendelkező kefével történik, így ez a módszer különösen alkalmas a finom és érzékeny bőr ápolására is.

Arctisztítás vákuumos pórustisztítóval

A vákuumos pórustisztítók főleg zsíros bőrre alkalmasak, amelyet pattanások és mitesszerek borítanak. Ezek az arctisztítás céljából használt eszközök a vákuum elvén működnek, és eltávolítják a szennyeződéseket és a faggyút. A vákuumos pórustisztítók nem csak nők számára alkalmasak; ez a a férfiak körében is népszerű arctisztítás mód.

  • Professzionális arctisztítás.
  • Mély és alapos tisztítás.
  • Fájdalommentes arctisztítás.
  • Feszesebb és rugalmasabb bőr a kezelés után.

Ultrahangos arctisztítás

Az ultrahangos arctisztító készülék nemcsak bőrtisztítóként szolgál - fiatalítja és kisimítja a bőrt. Az első fázisban az ultrahangos bőrtisztító vibrál, és ezek a rezgések mélyen megtisztítják a bőrt (eltávolítják az elhalt hámsejteket, faggyút és a szennyeződéseket). A második fázisban a készülék gyengéden masszírozza és felmelegíti a bőrt a nagyfrekvenciás szonoforézis segítségével.

  • Mélyreható arctisztítás.
  • Lágyítja és kisimítja a bőrt.
  • A bőr ragyogóvá válik és fiatalabb hatású lesz.
  • Eltünteti a kisebb ráncokat.

Nagyszerű arctisztítás végezhető egy LED maszk segítségével is, amely a fotonfényterápia elvén működik. A terápia nem fájdalmas, nincs mellékhatása, és nincs szükség gyógyulási időre. A LED maszkok ideálisak pattanások kezelésére, ránctalanításra, bőrfiatalításra vagy például a bőr feszesítésére.

Galvanikus arctisztítás

A galvanikus arcvasalók nemcsak tökéletesen tisztítanak, hanem simítanak is, és nemcsak a testeden, hanem az arcodon is használhatod őket. Az arctisztítás ezen eszközei a galvanoterápia elvén működnek - a galvánáram mélyen behatol a bőrbe, ahol stimulálja a sejteket.

  • A halvány és mély ráncokat egyaránt kezeli.
  • Csökkenti a szem alatti puffadást.
  • Mély arctisztítás – javítja a bőr textúráját is.
  • Hatékony küzdelem a narancsbőr vagy a striák ellen is.

Különleges gondoskodás a bőr számára

A speciális arctisztítás olyan bőrápolási eszközöket foglal magában, mint például a masszírozók, bőrvasalók, masszázshengerek, Gua Sha eszközök vagy fájdalomcsillapító gyűrűk. Az eredmény mindig szép és kipihent bőr.

Bőrtisztító kefe
Bőrtisztítő kefe

Vákuumos pórustisztító
Vákuumos pórustisztító

Galvanikus arcvasaló
Galvanikus arcvasaló

Ultrahangos bőrtisztító
Ultrahangos arctisztítás

i

Ha ki kell cserélned az arctisztítás céljából használt eszköz fejét vagy a szűrőjét, kínálatunkban számos kiegészítőt találsz.

LED maszkok

A LED maszkok fényterápiát alkalmaznak a bőrápoláshoz, amely nem invazív és fájdalommentes. A maszk LED-eket tartalmaz, amelyek különböző színű fényt bocsátanak ki. Minden színnek sajátos hatása van a bőrre. Segítenek a pattanások, ráncok és pigmentfoltok elleni küzdelemben, illetve elősegítik a vérkeringést.

Arcszaunák

Az arcszaunák olyan készülékek, amelyek forró gőzt termelnek, amelyet az arcra irányítanak. A forró gőz segít megnyitni a bőr pórusait, és megtisztítani azt a szennyeződésektől és méreganyagoktól. Emellett fokozza az arc vérellátását, ami elősegíti a sejtek regenerálódását. Az arcszaunával könnyedén felkészítheted bőrödet a bőrápolás következő szakaszaira.

Teljeskörű arctisztítás érdekel? Válassz bőrtisztító készletet

Az arctisztító szettek igazán tetszeni fognak, ha egyszerre szeretnéd beszerezni mindazt, amire a bőrödnek szüksége van. A készletek általában néhány tartozékot, egy vezérlőt, vagy egy állványt vagy utazótáskát is tartalmazhatnak. Ebben a kategóriában nem csak arctisztítás céljából használt eszközöket találsz, hanem például fültisztítót is.

Hogyan működik az arctisztítás?

Az arctisztítás a kiválasztott eszköztől függően különböző módon történhet. Az olcsóbb modellek elemmel működnek, de ezesetben számolnod kell a gyakoribb elemcserével és a valamivel kisebb teljesítménnyel. Kényelmesebb megoldást jelenthet az arctisztítás egy akkumulátoros eszközzel, amely USB kábellel tölthető. Ritkább esetben hálózatról működő modellek is kaphatók.

A tápegység típusa is összefügg a tartóssággal. A vezeték nélküli készülékek tovább bírják, mint az akkumulátoros készülékek. Ezeknél a termékeknél a konkrét ciklusszámot (vagy a tartósságot órákban mérve) adják meg.

Az arctisztítás eszközei számos további funkciót kínálnak

Az arctisztítás céljából használt készülékek önmagukban is nagyszerű eszközök, de extra tulajdonságokkal is rendelkezhetnek.

  • A LED-es töltöttségjelző megmutatja, hogy hány akkumulátorciklus van hátra az akkumulátor teljes lemerüléséig.
  • A kijelző nemcsak az akkumulátor állapotát mutatja, hanem például a kiválasztott ciklust vagy az arctisztítás időtartamát is.
  • A vízállóság a legtöbb arctisztítás céljából használt eszközre jellemző, mivel általában vízzel használják őket.
  • Az állíthatő intenzitás lehetővé teszi a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítás mód beállítását.
  • Az automatikus kikapcsolásnak hála a bőrtisztító eszköz néhány perc után kikapcsol, ha a készülék nincs használatban.
  • Az időzítő lehetővé teszi az arctisztítás szempontjából ideális időtartam beállítását.

Önmagában még a legjobb bőrtisztító készülék sem elég - használj megfelelő kozmetikumokat is a tökéletes arctisztítás érdekében

A tisztítógélek, habok és szappanok megfelelő bőrtisztító készülékkel kombinálva szó szerint csodákra képesek. Egyszerűen vidd fel a megfelelő kozmetikumot a bőrödre vagy közvetlenül a tisztító készülékre, és kezdődhet az arctisztítás. A bőrtisztító készüléknek köszönhetően a termék mélyen a bőrbe hatol, és eltávolít minden szennyeződést.

Legyen az arctisztítás a reggeli és esti rutinod része

Ahhoz, hogy a bőröd tiszta, sima és puha maradjon, építs be arctisztítás tevékenységet a reggeli és esti rutinodba - általában csak 2 perc szükséges (készüléktípustól függően). Reggel zsírtalaníthatod, ragyogóvá és élettelivé teheted a bőröd, este pedig eltávolíthatod a szennyeződéseket.

i

Kíváncsi vagy vásárlóink véleményére? Olvass bele vélemények szekciónkba.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro SK-R360W Pure Beauty Rianne Szállításra kész > 5 db
Arctisztító kefe - oszcilláló, kíméletes tisztítás nagyfrekvenciás rezgéssel, puha, rugalmas sörték, mindennapi bőrápolásra alkalmas, IPX7 vízállóság, zuhanyban is használható, 2 AA elemmel működik, a csomag tartalma: tartalék tisztítófej, állvány és 2 AA elem, 3 év garancia
17 290 Ft

2.
Siguro SK-R420P Pure Beauty Mask Szállításra kész > 5 db
Arckezelő eszköz - LED technológiát használ, magas frekvenciájú rezgés és hőmérséklet az arc bőrsejtjeinek stimulálására, levehető rögzítőgyűrű, 3 üzemmód (nyugtató, ragyogást kölcsönző és hidratáló), IPX7 vízállóság, anyaga szilikon, töltés USB kábellel, az akkumulátor kapacitása 1000 mAh, 3 év garancia
15 990 Ft

3.
Braun FaceSpa Pro 912 Szállításra kész > 5 db
Epilátor - hagyományos, arc szőrtelenítéséhez, női, arctisztító kefe és lemosható fej, elemes tápellátás, 1 fej, tok/tartó, masszázs feltét és borotvafej a csomag része, fehér kivitel
64 190 Ft

Még több
80 termék
4,5
Siguro SK-R360W Pure Beauty Rianne
Arctisztító kefe - oszcilláló, kíméletes tisztítás nagyfrekvenciás rezgéssel, puha, rugalmas sörték, mindennapi bőrápolásra alkalmas, IPX7 vízállóság, zuhanyban is használható, 2 AA elemmel működik, a csomag tartalma: tartalék tisztítófej, állvány és 2 AA elem, 3 év garancia
Szuper ár
17 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SK_R360W
5,0 20×
Siguro SK-R420P Pure Beauty Mask
Arckezelő eszköz - LED technológiát használ, magas frekvenciájú rezgés és hőmérséklet az arc bőrsejtjeinek stimulálására, levehető rögzítőgyűrű, 3 üzemmód (nyugtató, ragyogást kölcsönző és hidratáló), IPX7 vízállóság, anyaga szilikon, töltés USB kábellel, az akkumulátor kapacitása 1000 mAh, 3 év garancia
Szuper ár
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SK_R420W
4,1 16×
Braun FaceSpa Pro 912
Epilátor - hagyományos, arc szőrtelenítéséhez, női, arctisztító kefe és lemosható fej, elemes tápellátás, 1 fej, tok/tartó, masszázs feltét és borotvafej a csomag része, fehér kivitel
64 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRASLM969
4,6 23×
Siguro SK-R540W Pure Beauty Professional
Bőrtisztító készlet - akkumulátoros, vezeték nélküli, 3 tartozék: sörte a napi tisztításhoz, bambusz szén sörték a mélytisztításhoz és szilikon a gyengéd tisztításhoz (bőrnyugtató), hordozható tok, választható forgásirány, 6 sebességfokozat (250-450 ford./perc) ), vízálló, zuhany alatt használható, memória funkció a fordulatszámhoz, dupla töltés (USB kábel vagy töltőtalp), a töltőtalp tartó falra ragasztható a mellékelt ragasztószalaggal, töltési idő 4 óra, folyamatos működési idő töltésenként akár 120 perc, LED töltésjelzők, méretek 182 × 114 × 68 mm, 3 év garancia
Szuper ár
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SK_R540W
3,7 77×
Siguro SK-V640W Pure Beauty Vacupore
Vákuumos bőrtisztító - mély pórustisztításra, mitesszerek csökkentésére, szennyeződés megelőzésére és a bőr masszírozásához, minden bőrtípusra alkalmas, 3 intenzitás. 4 tartozék, fűtőpárna a pórusok kitágítására, műanyag és szilikon, töltés mikro-USB kábellel, az akkumulátor kapacitása 500 mAh, 3 év garancia
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SK_V640W
4,6 34×
Siguro SK-S430P Pure Beauty
Arctisztító kefe - szónikus, alkalmas mindennapi mélytisztításra és masszázsra bármilyen bőrtípus számára, 2-féle kefe (hámlasztó és tisztító), 10 intenzitási fokozat, IPX6 vízállóság, szilikon anyag, töltés MicroUSB kábelen keresztül, 500 mAh kapacitású akkumulátor, 3 év garancia
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SK_S430P
4,6 31×
Siguro SK-U530W Pure Beauty
Ultrahangos arctisztító - lehetővé teszi az ultrahangos bőrtisztítást, minden bőrtípusra alkalmas, 3 üzemmód: Clean a bőr mélytisztításához, Moist a kozmetikai termékek jobb felszívódásáért a bőrbe, Lift a bőr megemelésére és feszesítésére, az IPX6 szerint vízálló, ABS anyag, szilikon, vezeték nélküli használat, töltés USB-C kábelen keresztül, az akkumulátor kapacitása 500 mAh, 3 év garancia
Szuper ár
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SK_U530W
4,9 10×
RECLAR Peeler, arany
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület masszázs, bőrfiatalítás, ránccsökkentés, fájdalomcsillapítás, hálózati - 230 V töltés
101 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RECUS009
4,9 30×
ETA 535390000 Fenité
Ultrahangos arctisztító - fotonikus, ionizációs, felhasználási terület bőrfiatalítás, kozmetikai termékek felszívódásának segítése, kijelző, akkumulátor állapotjelzés, intenzitás beállítás, 2 üzemmód, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga szilikon és fém, 2 tartozék, töltőkábel, állvány a csomag része, akkumulátoros töltés, 1 elem, akkumulátor üzemideje 100 perc, töltési idő 2 óra, mérete 180 × 70 × 55 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 170 g
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETACP432
4,0 12×
Siguro SK-R760W Pure Beauty Multi-Therapy
Masszírozó gép - kollagén regenerációjához, minden bőrtípusra alkalmas, 1 MHz-es RF hullám és vörös fény, 6 intenzitási szint, max. 60 perces üzemidő, időzítő, túlmelegedés elleni védelem, töltés USB-C kábellel, akkumulátor kapacitása: 1000 mAh, 3 év garancia
Szuper ár
22 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SGR_SK_R760W
3,4 16×
Siguro SK-R160W Pure Beauty 2in1
Arctisztító kefe Szónikus kefe, mindennapos mélytisztításra és masszázsra használható, minden bőrtípushoz. 2 az 1-ben kefe a bőr tisztítására és a szemkörnyék masszírozására. Több. mint 52 000, finom, 0,06 mm átmérőjű sörtével rendelkezik a megfelelő tisztítás és felszívódás érdekében. IPX5 vízállóság, ABS anyag. Töltés AAA elemekkel (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SK_R160W
3,1 13×
CONCEPT PO2010 PERFECT SKIN
Vákuumos bőrtisztító - felhasználási terület vérkeringés serkentés, akkumulátor töltöttség jelző, intenzitás beállítás, vízálló, automatikus kikapcsolás, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga műanyag, 3 tartozék, útmutató a csomag része, elemes tápellátás, 1 elem, akkumulátor kapacitás 500 mAh, akkumulátor üzemideje 120 perc, töltési idő 6 óra, mérete 195 × 60 × 45 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS310
Concept PO2030 Perfect Skin - Ultrahangos arctisztító Típusok
4,9 14×
Concept PO2030 Perfect Skin
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület kozmetikai termékek felszívódásának segítése, ránccsökkentés, LED töltésjelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, 1 tartozék, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés, 1 elem, akkumulátor kapacitás 600 mAh, akkumulátor üzemideje 25 perc, töltési idő 3 óra, mérete 155 × 45 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 85 g
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS334
4,7
ETA Fenité Sonic Clean 0353 90000
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület bőrfiatalítás, kozmetikai termékek felszívódásának segítése, akkumulátor állapotjelzés, intenzitás beállítás, automatikus kikapcsolás, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, 2 tartozék, töltőkábel, tok a csomag része, akkumulátoros töltés, 1 elem, akkumulátor üzemideje 60 perc, töltési idő 2 óra, mérete 15 × 165 × 55 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 152 g
21 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAUS018
4,5 10×
CONCEPT PO2060 PERFECT SKIN
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület kozmetikai termékek felszívódásának segítése, ránccsökkentés, vízálló, automatikus kikapcsolás, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, 1 tartozék, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés, 1 elem, akkumulátor kapacitás 500 mAh, akkumulátor üzemideje 60 perc, töltési idő 3 óra, mérete 148 × 44 × 16 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONUS500
5,0
BeautyRelax Creambooster
Galvanikus arcvasaló - segíti a kozmetikai krémek és szérumok jobb beépítését, a kozmetikai termékek hatóanyagai mélyen behatolnak a bőrbe, az elektromos EMS mikropulzusok hozzájárulnak az arcizmok rugalmasságának növeléséhez
16 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERGZ805
3,5
CONCEPT PO2000 PERFECT SKIN
Arctisztító kefe - szónikus, intenzitás beállítás, vízhatlan, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga műanyag, 1 tartozék, útmutató a csomag része, elemes tápellátás, 1 elem, 1100 mAh akkumulátor kapacitás, akkumulátor üzemideje 60 perc, töltési idő 18 óra, mérete 190 × 60 × 58 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 205 g
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONCS303
4,4 14×
Beautyrelax Peel&Lift
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület bőrfiatalítás, 3 üzemmód, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, töltő adapter a csomag része, elemes töltés, akkumulátor üzemideje 240 perc, töltési idő 3 óra, mérete 170 × 50 × 15 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 94 g
17 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEAMP719
Concept PO2031 Perfect Skin - Ultrahangos arctisztító Típusok
4,9 14×
Concept PO2031 Perfect Skin
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület kozmetikai termékek felszívódásának segítése, ránccsökkentés, LED töltésjelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga fém, 1 tartozék, útmutató, tok a csomag része, akkumulátoros töltés, 1 elem, akkumulátor kapacitás 600 mAh, akkumulátor üzemideje 25 perc, töltési idő 3 óra, mérete 155 × 45 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 85 g
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONUS517
VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín - Arctisztító kefe Típusok
5,0
VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín
Arctisztító kefe - szónikus, rendeltetése masszázs, relaxáció, ergonomikus kialakítás, LED hőmérsékletjelző, vízhatlan, fűtés, 2 üzemmód, ház anyaga szilikon, tartozék anyaga szilikon, útmutató a csomag része, hálózati és akkumulátoros tápellátás, 1 elem, 350 mAh akkumulátor kapacitás, akkumulátor üzemideje 60 perc, mérete 160 × 50 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 85 g
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VITcp326
Beautifly B-Booster PRO mezoterápiás készülék
Bőrápoló készülék - ultraszónikus bőrtisztítás, EMS mikroárammal, kollagénstimuláció, fiatalító hatás, 1000 mAh akkumulátor, IPX5 vízálló, időzítővel
94 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BUFKP975
BeautyRelax Vibraskin Smart
Bőrápoló készülék - finom szilikon sörték a bőr pórusainak mély tisztításához, kiválóan tisztítja az arc T-zónáját, az elhalt bőrmaradványokat nagy hatékonysággal távolítja el, eltávolítja a smink maradványait, csökkenti a bőr zsírosságát, a bőr sima és üde lesz
Leárazás -13 %
10 990 Ft 12 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERKP751
17 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDcp605
Beautifly B-Pure, Blush
Arctisztító kefe - szónikus, felakasztható, vízhatlan, töltőkábel, tok a csomag része, akkumulátoros tápellátás
17 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUFKP890

Arctisztítás

bőrápolásSiguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készülék (BEMUTATÓ) Lehetőségünk nyílt letesztelni a Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készüléket, amely a tápláló textil arcmaszkok hatékonyabb felhasználására szolgál. A fényterápia és a gyengéd masszázs kombinációjának köszönhetően aktívan stimulálja az arcbőrt, emellett...
Leteszteltük a Rowenta Radiance Booster arcbőr ápoló kefe kefét. Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnek vigyázni a bőrükre és a lehető legjobb ápolással szeretnék kényeztetni az arcukat. El voltunk ragadtatva tőle, hiszen képes egy perc alatt...
Gyönyörű, egészséges, ragyogó, valamint foltoktól és egyéb hibáktól mentes bőrt kaphatsz akár otthon Te is. A BeautyRelax ultrahangos arctisztító készülék azt ígéri, hogy otthon is úgy gondoskodik majd rólad, mintha csak egy szépségszalonban jártál volna. Most...

Arctisztítás

A Arctisztítás kategóriában összesen 80 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó arctisztítás Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább arctisztítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb arctisztítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: arctisztítás vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ