Rapture 30 dnů na vrácení

Arduino Android Kit

Termékkatalógus
Arduino Android Kit
Építőjáték - HiTech, elektronikus platform, Android operációs rendszerekhez fejlesztett projektek számára
Kód:  ARD101c Termékszám:  K000008

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Arduino Android Kit

Ezt a készletet a Wrox kiadó gondozásában megjelent "Android Open Accessory" című könyv példái ihlették. Olyan projekteket hozhat létre vele, mint az SMS üzenetekhez köthető LED-kijelző, az érzékelő parkoláshoz, egy egyszerűbb robot vagy egy hangmintavevő. Használja a mellékelt USB kábelt Android operációs rendszert futtató készülékekhez. Szerelje össze találmányait kábellel, egyetlen forrasztás nélkül. Ezekhez vizuális mutatókat is kapcsolhat a csomagban lévő LED-ek segítségével.

Az Arduino Android készlethez jár egy vezérlő kártya is, amely az ATmega2560 technológián alapul. USB csatlakozója pedig a MAX3421e IC rendszert használja. További információkért kérjük, keresse fel a szövegbe illesztett linkeket.

Mi is az Arduino?

Az Arduino egy felhasználóbarát hardver és szoftver alapokra épülő, nyitott elektronikus platform. Olyanoknak, akik szeretnének új, interaktív és szórakoztató projekteket létrehozni. És azoknak is, akik meg akarnak tanulni programozni vagy szeretnék megérteni, hogyan működnek a modern technológiák. Az Arduino gyakorlatilag egy számítógép, amely a külvilág érzékelésére különféle szenzorokat használ. Legyen szó motorkerékpárok mozgásáról vagy LED kijelzők bekapcsolásáról.

Az Arduino platform előnyei közé tartozik a praktikusság, a széles kompatibilitás, a kedvező ár, az úgynevezett Arduino Shield és a világszerte létező felhasználói közösség. Ennek a globális csoportnak köszönhetően szinte nincs olyan téma, amelyről ne találnál leírásokat. Legyen szó az Arduin kenyérpirítóként való használatáról, egy 3D nyomtató összeszereléséről vagy egy műhold űrbe való fellövéséről…

A készlet tartalma:

1x Arduino ADK tábla (Rev.3)
1x USB kábel;
1x micro vezérlőkártya
LED (10x piros , 10x zöld, 10x sárga, 10x kék)
5x Fotoodpor
8x Potenciométer 10 Kohm
176x ellenállás (különböző értékek)
2x Folyamatos szervó
1x TINKERKIT dőlésjelző
1x Hőmérséklet érzékelő
1x Piezoelektromos hangérzékelő
5x Gomb
1x TINKERKIT relé modul
1x Feszültségszabályozó (5V)
2x TINKERKIT kábel (100 cm)
3x Kábel (50 cm)
2x RGB Matrix 32x16-os

 
Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Arduino Android Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino on Android Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Arduino on Android Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino-Kit für Android. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino-Kit für Android.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ