Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vysetreni-v-tehotenstvi_1.jpg

Terhességi naptár: milyen vizsgálatok várnak rád?

A terhesség során számos vizsgálaton kell részt venned. Vérvételek, genetikai tesztek, különféle vizsgálatok és ellenőrzések. Melyek a kötelező vizsgálatok a terhesség alatt? Mit vigyél magaddal az első terhességi vizsgálatra? Hogyan működnek a genetikai tesztek és mit képesek feltárni? Készítettünk egy áttekinthető terhességi naptárat a számodra, amely nem csak ezekre a kérdésekre ad választ, hanem azokra, amelyek megfogalmazódtak benned. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ruzove-boticky.jpg

Hogyan ismerjük fel a terhességet

Babát tervezel vagy arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Mindkét esetben hasznos lehet, ha ismered a terhesség egyes tüneteit, hogy a lehető leghamarabb, akár teszt nélkül is felismerd, hogy áldott állapotba kerültél. Vessünk egy pillantást az első jelekre, amelyek elárulják, hogy terhes vagy, hogy mikor vegyél terhességi tesztet, és hogy mikor menj  el nőgyógyászhoz.  Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ