Akvizice ApF HU Effaclar

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés

A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-zero-30-recenze-nahled.jpg

Infinix Zero 30 5G (TESZT): mesterséges intelligencia extravagáns köntösben

Az Infinix márka bizonyára nem rendelkezik túl nagy hírnévvel hazánkban, viszont annál érdekesebb lehet megnézni a termékcsaládját. Mi a jelenlegi slágerét, az Infinix Zero 30 5G-t vettük górcső alá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-kamera-nahled.jpg

Mobil és kamera: tényleg olyan jók az olcsó telefonok kamerái?

Manapság az okostelefonok alsóbb árszegmensében egyáltalán nem ritka a négy objektívvel és a magas megapixel számmal rendelkező fotómodul. Ezek a specifikációk azonban nem feltétlenül igazolják azonnal a nagyszerű minőségű kamerát. Milyen specifikációkat érdemes részletesebben megvizsgálni, és hogyan viszonyulnak az alsóbb kategóriás kamerák a középkategóriás modellekhez? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-m3-nahled.jpg

Xiaomi Poco M3 (PREVIEW): 6 000mAh akkumulátor, nem feltűnő dizájn és nagyon alacsony ár

A Xiaomi POCO sorozatú mobiltelefonok nagyon népszerűek a telefonok - különösen az alacsonyabb osztályúak - rajongói körében. Sok felhasználó megkedvelte őket a nagyszerű paramétereknek és a nagyon barátságos árnak köszönhetően. Az új Poco M3 valószínűleg nem lesz kivétel - többek között egy nagy akkumulátort és példátlanul jó kamerát kínál majd a saját árkategóriájában. Minek örülhetsz már előre? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ