Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/grand-theft-auto-6-keyart.jpg

Grand Theft Auto 6 – Minden, amit tudhatunk róla

Aligha találhatunk olyan embert a gamer közösségben, aki ne várná a GTA következő részét. Ezt a kultikus akciókaland címet, amely mögött immár a "VI" szám szerepel, továbbra is rejtély övezi, és eddig csak azt tudjuk biztosan, hogy folyamatosan dolgoznak rajta. A konkrét információk hiánya ellenére azonban bátran nekiláttunk a GTA 6-tal kapcsolatos hitelesebb találgatások és "nyomok" összefoglalásának. Miről árulkodnak a kiszivárogtatott információk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-key-art-nahled.jpg

Deathloop (ÉRTÉKELÉS) – Elveszve az időhurokban

Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon sikerült a fejlesztőknek egy érdekes koncepciót kíméletlenül szórakoztató élménnyé változtatni, vagy csak ismétlődő unalommal fogunk találkozni? Tudd meg értékelésünkből. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-ragnarok-special-nahled.jpg

God of War: Ragnarök: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

A skandináv hűvösség Kratos forrongó gyűlöletét hivatott csillapítani a görög istenek iránt, akiknek légiói a háromrészes God of War-sorozat során egyre ritkultak. Északon Kratos feleséget talált, megöregedett és fiút nemzett, Atreuszt. A márka északi rebootjában azonban a helyi isteni panteon végül megismerte Kratos pengéinek élességét is, amely biztos, hogy visszafelé sül el. Hogy milyen lesz a Ragnarök című folytatás, és mit tudunk róla, azt a következő sorokban olvashatjátok.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resident-evil-village-special-cover-nahled.jpg

Resident Evil: Village: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

A Resident Evil: Village a Capcom sikeres Resident Evil 7 játékának közvetlen folytatása. Ismét Ethan Winters szerepébe bújunk, ám a Baker család háza helyett most egy viktoriánus faluban találjuk magunkat, amely nagyobb, nyitottabb, de egy kicsit kevésbé ijesztő. Különkiadásunkból mindent megtudhatsz a készülő túlélő horrorról.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sea-of-thieves-thumbnail-nahled.jpg

Sea of Thieves (TESZT) - új tartalmakkal

A régóta várt kalóz online akció a Sea of Thieves. A tesztünkből kiderül, hogy a DLC hogyan egészíti ki az egyre népszerűbb Rare stúdió címet. Olvassa el cikkünket is.

Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ