Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-zari-2023-nahled.jpg

Közeleg a szeptemberi Apple Event, ahol rengeteg újdonság kerül bemutatásra

A szeptemberben megrendezésre kerülő éves Apple Event már csak egy karnyújtásnyira van. Idén az eseményre szeptember 12-én kerül sor a Steve Jobs Színházban, helyi idő szerint este 7 órakor, melynek keretében az Apple bemutatja legújabb termékeit. Mit láthatunk majd az eseményen? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wwdc-2023-nahled.jpg

WWDC 2023: az Apple új rendszereket és egy AR/VR headsetet mutatott be

Új rendszerek az összes Apple-eszközhöz, az utolsó hiányzó számítógép frissítése Apple Silicon processzorral, és végül "még egy dolog". Ennyire zsúfolt volt a WWDC 2023 nyitó keynote. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-se-2-generace-2022.jpg

Apple Watch SE 2022 (BEMUTATÓ) – Minimális ár, maximális felszereltség

A várakozásoknak megfelelően az új Apple Watch SE elsősorban a rendkívül kedvező ár/teljesítmény arányával nyűgöz le, ebből adódóan jó esélye van rá, hogy a legnépszerűbb okosórává váljon a piacon...

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-series-8-chytre-hodinky-2022.jpg

Apple Watch Series 8 (BEMUTATÓ) – minden felhasználó valóra vált álma

A népszerű Apple Watch sorozat új zászlóshajó változata már ott figyel a boltok polcain. Olvasd el cikkünket, ha kíváncsi vagy, milyen újításokat hoz magával...

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-ultra-recenze-2022.jpg

Apple Watch Ultra (BEMUTATÓ) - Nagy outdoor meglepetés

Ez az első Apple Watch, amelyet a legszélsőségesebb körülmények közé is magaddal vihetsz. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit tudnod kell...

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-chytre-hodinky-mini.jpg

Milyen okosórát vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Útmutatónk segít eligazodni az okosórák színes világában, így itt minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-series-7-mini.jpg

Apple Watch Series 7 (ÚJDONSÁG) – nagyobb kijelző, ellenállóbb szerkezet és még gyorsabb töltés

Mit hoz a legendás Apple Watch legújabb generációja? Nagyobb kijelző, ellenállóbb konstrukció és új funkciók. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit az Apple Watch 7-ről tudnod kell.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/velikost-chytrych-hodinek-titul.jpg

Milyen okosórát vegyek méret alapján?

Gyakran elhangzik nálad a kérdés, hogy mégis milyen okosórát vegyek? De nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretet? A következő cikkben az óra méretezésének alapfogalmait vesszük szemügyre, és adunk néhány tippet arról is, hogy milyen okosórát érdemes venni.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-pay.png

Apple Pay Magyarországon: Hogyan és hol lehet fizetni iPhone és Apple Watch segítségével?

Az iPhone vagy Apple Watch okosóra tulajdonosok bármely kereskedőnél fizethetnek Apple Pay segítségével, ahol elérhető az érintésmentes fizetési mód. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan adhatod hozzá a kártyádat az iPhone-hoz vagy az Apple Watch-hoz, és hogyan fizethetsz az Apple Pay segítségével. Azt is elmondjuk, hogy mely eszközökön használható az Apple Pay. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-7-predobjednavky.jpg

Apple Watch 7: még nagyobb kijelző

Větší displej. Odolnější konstrukce. Rychlejší nabíjení. A vyspělé funkce jako aplikace Saturace kyslíkem* nebo EKG. Pozdrav svoje zdravější já. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre hodinky a telefonovani.jpg

Telefonálásra is képes okosóra

Az okosórák nem csak a mozgási aktivitás nyomon követésére vagy a telefonról érkező értesítések megjelenítésére szolgálnak, hanem telefonhívások fogadására is használhatók. Hogyan telefonálhatok az okosórámról? Melyek azok az órák, amelyek csak kihangosítanak, és melyek azok, amelyek telefon nélkül is elboldogulnak? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a következő cikkből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch1.jpg

A watchOS 8 operációs rendszer hamarosan megérkezik

Az Apple Watch különféle előre telepített alkalmazásokkal érkezik, amelyekkel nyomon követheted az egészségi állapotodat, az edzéseidet és a kommunikációdat. És ez még nem minden, amelyet a watchOS operációs rendszernek kezelnie kell. Hogyan lehetséges, hogy annyira megbízhatóan működik és miben tér el a többi okosóra rendszerétől?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ciferniky-chytrych-hodinek-nahled-1.jpg

Okosóra számlapok: hogyan működnek és honnan lehet letölteni őket?

Ha van okosórád, lehetőséged van arra, hogy testre szabd a számlap megjelenését. A gyártótól függ, hogy az alapképernyő megjelenéséhez milyen testreszabási lehetőségeket kínál, és az már csak a felhasználó szorgalmán múlik, hogy megtalálja azt a számlapot, amely a legjobban illik hozzá. De mit is kell pontosan tenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-013_1.jpg

Hogyan működik az alváskövetés az Apple Watch-on?

Tudtad, hogy 2020-tól az Apple Watch automatikusan mérni tudja az alvás időtartamát? Mit kell beállítani az Apple Watch-on, hogy reggelente kellemes rezgéssel ébredj?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-ekg-nahled.jpg

EKG mérése az Apple Watch-on

Olvasd el, hogyan méri az Apple Watch az elektrokardiogramot (EKG), és nézz meg néhány tippet a pontosabb mérésekhez. Azt is bemutatjuk, hogy melyik Apple Watch támogatja ténylegesen az EKG-mérést. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-android-nahled.jpg

Apple Watch és Android: milyen lehetőségek vannak?

Az okosórák világa csordultig van sikeres darabokkal. Az Apple Fashion évekkel ezelőtt indította el a trendet. Na de mi a helyzet, ha nincs iPhone-od? Az Apple Watch Androidon is működik? Mik a lehetőségek?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-6-uvodka-mini.jpg

Apple Watch 6 (RECENZIÓ) – a mai idők legjobb órája?

Az Apple Watch 6 sokak szerint a valaha volt legjobb okosóra. De mit mond a gyakorlati tapasztalat, és vajon tényleg a beleharapott alma a legjobb választás? Nem csak erről fogunk beszélni a mai recenzióban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch.jpg

Hogyan válasszunk Apple Watch-ot?

Apple Watch karórát szeretnél vásárolni, de nem ismered az egyes sorozatokat? Olvasd el útmutatónkat, amely segít eligazodni a különböző változatok között. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ