Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krmenideti.jpg

Mikor és hogyan kezdjük el bevezetni a szilárd ételeket?

A baba néhány hónapos korában fordulópont következik be, amikor elkezd megismerkedni a szilárd ételekkel. A szilárd ételek bevezetésének megvannak a megalapozott szabályai és módszere. Cikkünkből megtudhatod, hogyan kell elkezdeni a szilárd ételek bevezetését, mikor kell elkezdeni a hozzátáplálást a nem szoptatott gyermekeknél, mikor kell elkezdeni a hozzátáplálást a szoptatott gyermekeknél, milyen zöldségekkel kezdjük el a szilárd ételek bevezetését, és hogyan lehet kombinálni a szoptatást a szilárd ételekkel. Arra nézve is tanácsokkal látunk el, hogyan készítsd el az első ételeket és hogyan tárold azokat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alergie-na-lepek-u-kojencu.jpg

A gyermekeknél előforduló leggyakoribb emésztési problémák a tápszerre és a szilárd ételekre való áttérés során

Cikkünk a leggyakoribb emésztési problémákra összpontosít, amelyek a csecsemők akár 75%-át is érinthetik. E problémák többsége a tápszerre történő áttéréskor vagy a bébiételek és szilárd ételek kezdeti bevezetése során jelentkezik, ezért kifejezetten erre az időszakra fókuszálunk, amelyben a leggyakrabban jelentkezik a csecsemőkori ételallergia, például csecsemőkori tehéntej allergia vagy gluténérzékenység. Mit tegyünk, ha a gyermek elutasítja a szilárd ételt, hirtelen székrekedés vagy szokatlan hányás jelentkezik a csecsemőknél a bébiétel fogyasztása után? Mi a teendő, ha a csecsemő súlya csökken? Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ