ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odposlech-telefonu-uvodni-1.jpg

Telefon lehallgatás – Hogyan észlelhető és mire kell figyelni?

Azt gyanítod, hogy lehallgatják a telefonodat? A lehallgatás hozzáférést jelent az SMS-ekhez, a csevegőalkalmazásokhoz, sőt, még a készülék tartózkodási helyéhez is. Cikkünkből megtudhatod, mi az a lehallgatás, és hogyan észlelheted a telefonodon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/podvody-na-internetu-nahled.jpg

Hogyan kerülheted el, hogy internetes csalók áldozatává válj?

Az internetes pénzügyi csalások száma egyre nő, ráadásul a csalók egyre kreatívabbak. Hogyan ismerheted fel a hamis ajánlatokat, hogy elkerüld az anyagi veszteséget? Cikkünkben tanácsokkal látunk el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Powerbankok repüléshez: melyek ezek és mire kell figyelni?

A powerbankok ideális áramforrások a mobiltelefonok és a táblagépek számára a hosszú utazások során. Pozitívum, hogy akár repülőgépen is használhatók. Ennek azonban vannak bizonyos korlátozásai. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skartovac-rez-papiru-nahled.jpg

Iratmegsemmisítés: az aprítás típusai

Az iratmegsemmisítés legfontosabb paramétere a papír vágása. Három típus létezik, nevezetesen a horizontális metszet, a keresztmetszet és a mikro vágás. Mindegyik más-más biztonsági szintet kínál, ezért különböző célokra alkalmasak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobil és biztonság: a modern azt jelenti, hogy biztonságos

A mobiltelefonok is ki vannak téve a hackertámadások veszélyének. Mégis gyakran alábecsülik a biztonságuk fontosságát. Mire kell figyelni? Segít a vírusirtó? Cikkünkben megpróbálunk választ adni a legégetőbb kérdésekre.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-tehotenske-brisko-s-letadlem.jpg

Repülés terhesség alatt. Biztonságos?

Manapság a légi közlekedés meglehetősen gyakori és elérhető, függetlenül attól, hogy pihenés vagy munka miatt repülünk. De lehet, hogy felteszed a kérdést, mi van a repüléssel a terhesség alatt. Vajon a repülés nem jelent-e veszélyt-e a meg nem született babádra. Akkor sem kell aggódnod a repülővel való utazás miatt, ha terhes vagy. Az orvosok többsége a 8. hónap végéig biztonságosnak tartja a repülést egy egészséges terhes nő számára. Ennek ellenére körültekintőnek kell lenned, és különösen az első trimeszterben fontold meg az utat a saját érzéseid szerint. Vess egy pillantást mindarra, amit tudnod kell a terhesség alatti repülésről, mielőtt útnak indulnál. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/norton-360-nahled-update.png

Új Norton 360 víruskereső szoftverek: hatékony védelem az eszközeidhez

A Symantec vállalat piacra dobta az új Norton 360 víruskereső szoftvereket. Mindegy, hogy asztali számítógéped, laptopod, tableted vagy okostelefonod van - egyetlen Norton-fiókkal akár 10 otthoni készüléket is megvédhetsz. Milyen funkciókat kínál az új Norton 360? Miben különbözik a Standard, a Deluxe és a Premium verzió? Olvasd el a cikkünket! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaloha-obnova-dat-telefonu-android-ios.jpg

Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon (RÉSZLETES ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy csupán 15 percig tart az összes adatod lementése? A telefon elvesztése vagy megrongálódása esetén nem veszítesz értékes adatokat, ugyanakkor megkönnyíti az új eszközökre - telefonra vagy tabletre - való átállást. Melyek a legismertebb biztonsági mentési módszerek és programok, vagy mik az előnyei és hátrányai? Ne hagyd ki gyakorlati tanácsainkat!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odemykani-oblicejem.jpg

Arcfelismerő funkció: Hogyan működik és mire kell figyelni?

Manapság fontos, hogy telefonod biztonságban legyen illetéktelen kezektől és szemektől. Telefonunk biztonságának garantálására a klasszikus ujjlenyomat-olvasó, PIN-kód, vagy kézi gesztusok mellett arcfelismerő funkciót is alkalmazhatunk. Milyen előnyei és hátrányai vannak e funkció használatának? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/operacni-system-windows-10.jpg

Megszűnik a Windows 7 támogatás

Egy régebbi számítógéped vagy laptopod van, amely a Microsoft Windows 7 operációs rendszeren fut? Akkor mindenképpen tisztában kell lenned azzal, hogy 2020. január 14-vel a rendszer támogatása megszűnt. Hogy mit is jelent ez pontosan és hogyan befolyásolja a felhasználókat? Vajon továbbra is biztonságos a meglévő készülék használata, vagy esetleg jobb lenne egy új készülékre váltani? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ