A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobil és biztonság: a modern azt jelenti, hogy biztonságos

A mobiltelefonok is ki vannak téve a hackertámadások veszélyének. Mégis gyakran alábecsülik a biztonságuk fontosságát. Mire kell figyelni? Segít a vírusirtó? Cikkünkben megpróbálunk választ adni a legégetőbb kérdésekre.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-detektory-nahled.jpg

Intelligens detektorok és érzékelők - hogyan lehet a biztonságos otthont biztosítani?

Amit a szem nem lát, azt az intelligens detektorok és érzékelők megbízhatóan ellenőrzik. Minden okos otthonnak részét kell képezniük azoknak az eszközöknek, amelyek távollétedben is gondoskodnak a biztonságról és az egészségről. Mit tehetnek az intelligens biztonságnak mindezek a nem feltűnő elemei? Tudd meg a cikkünkből! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-trezor-nahled.jpg

Hogyan válasszunk széfet

A széf kiválasztása minden bizonnyal nem mindennapi tevékenység, így nem csoda, hogy kissé csapdában érezheted magadat. Akár egy kis széfet keresel kevesebb készpénznek, akár egy nagyobb széfet az értékeidnek, sok fontos paraméter létezik. Ezért örömmel adunk tanácsot az ajánlatunkban való tájékozódáshoz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-chytra-dovolena-nahled.jpg

Hogyan élvezheted a gondtalan nyaralást okos otthonodnak köszönhetően?

Ki vigyáz a házunkra? Soha többé nem kell aggódnod e kérdés miatt, amikor tervezed a nyaralásodat. Az okos háztartás tökéletesen gondoskodik magáról. Cikkünkből megtudhatod, hogyan menj okos nyaralásra! Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ