Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tlakomer-navod.jpg

Magas vérnyomás – miért olyan veszélyes és hogyan lehet csökkenteni?

A magas vérnyomással nemcsak az idős és elhízott embereknek kell foglalkoznia. Ez a betegség téged is érinthet! Becslések szerint a felnőtt lakosság akár 50%-a szenved magas vérnyomásban. A magas vérnyomás az egyik ún. civilizációs betegség. Készítettünk egy átfogó áttekintést, amelyben az erre a súlyos betegségre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat megtalálhatod. Megtudhatod, miért hívják ezt a betegséget „csendes gyilkosnak”, és mik a fő okai. Arról is tájékozódhatsz, hogyan lehet természetes módon csökkenteni a magas vérnyomást, és hogyan kell otthon helyesen vérnyomást mérni. További értékes tippeket és tanácsokat is találhatsz, amelyek mindenképpen hasznosak lesznek neked is.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mereni-tlaku-nahled.jpg

Normális vérnyomás: ideális értékek és azok fenntartásának módja

Nem tudod pontosan, mi tekinthető normális vérnyomásnak, és mely értékek jelenthetnek már kockázatot? Cikkünkből megtudhatod, pontosan miről árulkodik a vérnyomás, hogyan kell mérni, hogy helyes értékeket kapjunk, mely számokat tekintjük ideálisnak és hogyan lehet az optimális vérnyomást fenntartani idős korig.

Read more »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info