Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/UWB-xiaomi-uvodni_1.jpg

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Telefon csatlakoztatása számítógéphez (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan csatlakoztathatod a mobiltelefonodat a számítógépéhez, például ha fájlokat kell átvinned egyikről a másikra vagy akár mindkét irányba? Akkor cikkünk pont neked szól. Tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan csatlakoztasd a számítógépedet és mobiltelefonodat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-club-sluchatka-nahled_1.jpg

Fülhallgató csatlakoztatása (ÚTMUTATÓ)

Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi években a vezeték nélküli fülhallgatók nagy szabadságot hoztak magukkal, csatlakoztatásuk azonban kissé trükkös lehet. Cikkünkben tanácsokkal látunk el arra vonatkozóan, hogyan kell a Bluetooth fülhallgatót a telefonnal párosítani, illetve miként lehet fejhallgatót számítógéphez, televízióhoz vagy konzolhoz csatlakoztatni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bluetooth.jpg

Bluetooth

A Bluetooth egyfajta vezeték nélküli kommunikáció, amely két vagy több elektronikus eszközt, például táblagépet, mobiltelefont, fülhallgatót stb. összekapcsol. Hasznos továbbá hang-, video- és egyéb fájlok átviteléhez.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-osvetleni-bluetooth-nahled.JPG

Philips Hue Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva – biztosan tetszeni fog!

Most kezdesz megismerkedni a Philips Hue intelligens világítással, és szeretnéd kipróbálni az egy helyiségben található, összes lámpa kényelmes vezérlését? A Philips Hue Bluetooth ezt lehetővé teszi. Tudj meg mindent, mire van szükség a Bluetooth-on keresztüli csatlakoztatáshoz, és melyik lámpák támogatják ezt a funkciót. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/SmartHome-preview.jpg

Hogyan legyen okosotthonod

Az okostelefonok és az internet korában az okos háztartás már rég nem a képzelet szüleménye vagy csupán öncélú játszadozás. Életünkbe természetes módon hoz nagyobb kényelmet és kontrollt, amelyek kéz a kézben járnak az energia- és pénzmegtakarítással. A piacon azonban széles a termék- és a kommunikációs protokollkínálat, ami a laikust könnyen elbizonytalaníthatja. Ezért igyekszünk útmutatónkban bemutatni az alapvető kifejezéseket és tanácsot adni, mire ügyelj, ha okosháztartást szeretnél.

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ