Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nikon-zf-recenze-nahled.jpg

Nikon Z f (TESZT): retro kamera páratlan stabilizálással

Bemutatjuk a Nikon Z f tükör nélküli fényképezőgép tesztjét, amely a retro dizájnt a mesterséges intelligencia által vezérelt modern felvételi módokkal ötvözi. Mindezeken túl a Nikon Z f kiváló minőségű optikával is rendelkezik, és 24,5 megapixeles érzékelője egy erőteljes autofókusz-rendszerrel kombinálva lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép átlagon felüli éles fotókat készítsen. Állításainkról magad is meggyőződhetsz, ha elolvasod cikkünket és megnézed a Michal Kupsa keze alól kikerült képeket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-a6700-recenze-nahled.jpg

Sony Alpha A6700 (TESZT): a Sony legjobb kompakt tükör nélküli fényképezőgépe?

Ha kompakt tükör nélküli fényképezőgépet keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Sony Alpha A6700 fényképezőgépet. Ez a Sony Alpha sorozat legjobban felszerelt modellje, amely APS-C formátumú chipre támaszkodik. Kíváncsi vagy mit gondol Michal Kupsa fotós erről a fényképezőgépról? A választ megtalálod a cikkben! Részletek itt »

Vásárolj fényképezőgépet vagy kamerát, és nyerj 100 000 forintot az Alzától

Vásárolj az Alza.hu internetes oldalon bármilyen kamerát vagy fényképezőgépet, nevezz be a versenybe, és nyerd meg a 100 000 forintot. A nyereményjáték feltételeit alább olvashatod.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zlata-hodina-07.jpg

Mit jelent az arany óra a fotózásban, és hogyan tudod használni?

Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a cikkben megtudhatod, mit jelent az arany és a kék óra, és hogyan tudod használni őket a fotográfiában.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peak-design-sling-5l.jpg

A Peak Design Everyday Sling 5L egy stílusos táska fényképezőgépek és drónok számára

A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi használatban teszteltük a Peak Desing Everyday Sling 5l-t. Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a fotóstáskáról. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panasonic-lumix-g9-2.jpg

Panasonic Lumix G9 (TESZT)

A Panasonic teljesen új készüléke, a Lumix G9 képes akár 80Mpx képeket is rögzíteni, akár 60 képkocka / másodperc folyamatos felvételkészítést, két memóriakártya-foglalatot és még sok mást. Helyenként elég nehéz körülmények között teszteltük. Hogyan működött és kinek lehet ideális választás? Tesztünkből megtudhatod! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olympus-em10-mark-III-1.jpg

Olympus EM10 Mark III (BEMUTATÓ)

Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/canon-eos-m100-001.jpg

Canon EOS M100 (BEMUTATÓ)

A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és mindeközben minőségi szenzor került. Meglepően jó képeket készít és ezáltal tökéletes a selfie szerelmeseinek is. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ