Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-upgradovat-kdyz-musite.jpg

Hogyan frissítsd a PC-det vagy laptopodat, ha arra kerül a sor?

Mint minden gépnek, a számítógépnek is szüksége van időről időre karbantartásra. Ha biztonságosan szeretnél hozzáférni a banki szolgáltatásokhoz, elvégezni a munkafeladatokat vagy játszani a modern játékokkal, akkor gondoskodnod kell a rendszeres frissítésről. Mikor érdemes ezt megtenni? És mely esetben jobb egy vadonatúj gépet venni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hdd-thumbnail.jpg

Milyen SSD-t vegyek? | Milyen HDD-t vegyek?

Ha HDD-t vagy SSD-t keresel, de elakadtál a kiválasztási folyamatban, készítettünk számodra egy cikket, amely segít eligazodni az alapvető paraméterek között, hogy ki tudd választani az igényeidnek leginkább megfelelő adattárolót. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klonovani-disku-nahled.jpg

A merevlemez klónozása

A merevlemez klónozása egyszerű, de hatékony módja az összes felhasználói adat és alkalmazás megőrzésének a merevlemez cseréjekor. Cikkünkből megtudhatod, hogyan végezhető a meghajtó klónozása, és azt is megmutatjuk, hogyan végezhetsz biztonsági mentést lemezkép készítésével.

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ