Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ruzove-detske-boticky_1.jpg

Hogyan ismerjük fel a terhességet

Babát tervezel vagy arra gyanakszol, hogy terhes vagy? Mindkét esetben hasznos lehet, ha ismered a terhesség egyes tüneteit, hogy a lehető leghamarabb, akár teszt nélkül is felismerd, hogy áldott állapotba kerültél. Vessünk egy pillantást az első jelekre, amelyek elárulják, hogy terhes vagy, hogy mikor vegyél terhességi tesztet, és hogy mikor menj  el nőgyógyászhoz.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-tehotenske-brisko-s-letadlem.jpg

Repülés terhesség alatt. Biztonságos?

Manapság a légi közlekedés meglehetősen gyakori és elérhető, függetlenül attól, hogy pihenés vagy munka miatt repülünk. De lehet, hogy felteszed a kérdést, mi van a repüléssel a terhesség alatt. Vajon a repülés nem jelent-e veszélyt-e a meg nem született babádra. Akkor sem kell aggódnod a repülővel való utazás miatt, ha terhes vagy. Az orvosok többsége a 8. hónap végéig biztonságosnak tartja a repülést egy egészséges terhes nő számára. Ennek ellenére körültekintőnek kell lenned, és különösen az első trimeszterben fontold meg az utat a saját érzéseid szerint. Vess egy pillantást mindarra, amit tudnod kell a terhesség alatti repülésről, mielőtt útnak indulnál. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ