Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Hogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ)

Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez hogyan tükröződik az éves villanyszámládon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usetrit-energii.jpg

Hogyan takarékoskodjunk az energiával?

Az elmúlt időszakban minden bizonnyal te is jelentős emelkedést tapasztaltál az energiaárak terén. Hogyan spóroljak, mit tehetek az energiafogyasztás csökkentése érdekében? Biztosan neked is eszedbe jutnak ezek a kérdések. Az energiatakarékosság otthon nem csak rendszeres megtakarítást eredményez, hanem a környezetnek is jót tesz. Csökkentsd okosan a fogyasztásodat! Cikkünkben megmutatjuk, hogy jelentős megtakarítás érhető el azzal, hogy modern készülékekbe és technológiákba fektetsz, amelyek nem csak a kényelmedet növelik, hanem az energiapazarlást is minimálisra csökkentik otthonodban. Cikkünk rengeteg tanácsot és tippet kínál, hogy az energiatakarékosság otthon egyszerű és hatásos legyen.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled bojler.png

Hogyan válasszunk vízmelegítőt

A vízmelegítő kiválasztása a rendelkezésre álló helytől, a fűtési lehetőségektől és a felhasználók számától függ. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/energeticka-trida.jpg

Hűtőszekrény energiaosztályok

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. Az energiacímke, amely minden hűtőszekrényen kötelezően szerepel, megkönnyítheti a választást . A fogyasztást ideális működési feltételek mellett - 20 °C-os környezeti hőmérséklet és a hűtőszekrény rekeszének 70%-os kihasználtsága - határozzák meg. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ