Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ipl-epilator-braun-nahled.jpg

Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítő (BEMUTATÓ)

Alaposan leteszteltük a Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítőt, amely az egész test epilálására alkalmas, beleértve az arcot is. Hogyan kell használni ezt az IPL epilátort és mennyire voltunk lenyűgözve az eredménytől? Olvasd el cikkünket és megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IP_epilátor_ETA.jpg

Indítsd a nyarat sima bőrrel az ETA IPL szőrtelenítőnek köszönhetően (BEMUTATÓ)

Tartósan sima bőrre vágysz a nyáron, a szőrtelenítés fáradalmai nélkül? A hagyományos borotválkozásnál fennáll a vágások kockázata, a bőr irritálódhat, és nemkívánatos szőrbenövések keletkezhetnek. Ráadásul így nagyon gyakran kell szőrteleníteni, nem beszélve az új borotvák beszerzésének költségeiről. A hagyományos epilátorral, amely gyökerestől eltávolítja a szőrszálakat, nem kell minden nap szőrteleníteni, azonban maga az eljárás nem teljesen fájdalommentes. Ugyanez vonatkozik a különböző gyantákkal és krémekkel történő szőrtelenítésre is. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ