Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/RH1239WO-rowenta.jpeg

Rowenta X-TREM Compact Flex Essential 2 az 1-ben rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kíváncsi vagy a háztartási takarítással kapcsolatos legfrissebb hírekre? Akkor ajánljuk figyelmedbe a Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2 az 1-ben RH1239 rúdporszívót bemutató cikkünket. A praktikus, kétoldalas Flex-csukló mellett ez a kompakt szépség számos egyéb olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami megkönnyíti a háztartás takarítását, ráadásul nagy teljesítményű és akár 40 percig is porszívózhatsz vele. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-h350w.jpg

Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtő (BEMUTATÓ)

Hogyan oldható meg a hűtés egy olyan lakásban, amelynek az egyik oldalán reggeltől kezdve betűz a nap? Kipróbáltuk a nagy teljesítményű Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtőt, amely változatos alkalmazási lehetőségeivel, vonzó kialakításával és megfizethető árával nyerte el tetszésünket. Bemutatónkból megtudhatod, hogyan teljesített nálunk a készülék, mi mindent kínál és kiknek ajánljuk elsősorban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-banner_1.jpg

Siguro SK-R760 Pure Beauty White arcmasszírozó gép (BEMUTATÓ)

Kíváncsi vagy, milyen eredményeket érhetsz el a Siguro SK-R760 arcmasszírozóval, ha a használatát beépíted a rendszeres bőrápolási rutinodba? Ez egy innovatív eszköz, mely rádiófrekvenciás és mikroáramú kezeléseket, valamint infravörös fényterápiát kínál. Lehetőségünk nyílt otthoni környezetben kipróbálni és letesztelni. Lássuk, mire jutottunk a Siguro arcmasszírozóval. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-recenze.jpg

Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készülék (BEMUTATÓ)

Lehetőségünk nyílt letesztelni a Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készüléket, amely a tápláló textil arcmaszkok hatékonyabb felhasználására szolgál. A fényterápia és a gyengéd masszázs kombinációjának köszönhetően aktívan stimulálja az arcbőrt, emellett regenerál, hidratál és táplál. Hogyan teljesített a Siguro arckezelő készülék a teszt során és milyen eredményeket értünk el vele?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-masazni-pristroj-nahled.jpg

Rowenta LV7030F0 Lift Contour arcmasszírozó (BEMUTATÓ)

Hogyan cselezheted ki az időt és nyerheted vissza a fiatalos és szép arcbőrt megereszkedett kontúrok nélkül? A megoldás a Rowenta LV7030F0 Lift Contour arcmasszírozó, amelyet személyesen is leteszteltünk, és a 14 napos tesztelést követően lehetőségünk nyílt kiértékelni a hatását és a készülékkel elért általános eredményeket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience hajformázó (BEMUTATÓ)

Leteszteltük az abszolút újdonságnak számító Rowenta CF9720F0 forgókefés hajformázót, mely elsősorban az ionizációs technológiában és az extra kíméletes hajápoláshoz szükséges speciális felszerelésben jeleskedik. Ismerd meg, hogyan kell ezzel a vonzó eszközzel dolgozni, és milyen eredményeket várhatsz tőle a gyakorlatban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta_3.jpg

Rowenta Radiance Booster arcbőr ápoló kefe (BEMUTATÓ)

Leteszteltük a Rowenta Radiance Booster arcbőr ápoló kefe kefét. Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnek vigyázni a bőrükre és a lehető legjobb ápolással szeretnék kényeztetni az arcukat. El voltunk ragadtatva tőle, hiszen képes egy perc alatt eltávolítani minden szennyeződést, ráadásul gyengéden kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrt. Bemutatónkból azt is megtudhatod, milyen eredmények születtek három hét rendszeres használat után. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ