Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rgb-osvetleni-pocitace-navod-nahled.jpg

PC Tuning – Milyen RGB PC világítást vegyek? (TIPPEK és TRÜKKÖK)

Szeretnéd stílusos RGB világítással felszerelni a gamer PC-det? Vagy épp az eredeti "világító" komponensekre vetettél szemet? Akkor olvasd el figyelmesen cikkünket, amelyben a PC Tuningra és különösen a különböző RGB világítási elemekre fókuszálunk. Megtudhatod például, hogyan kombináld az RGB összetevőket úgy, hogy minden tökéletesen működjön. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Telefon használata webkameraként (ÚTMUTATÓ)

Az online találkozók ma már mindennaposak, így a webkamera a számítógépek fontos részévé vált. Ha nem szeretnél beruházni egy új webkamerába, készíts egyet a saját telefonodból. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/utopeny-telefon-uvodni-1.jpg

Beázott a telefonom, mit tegyek?

Ha az ember véletlenül vízbe ejti a telefonját, az nem egy kellemes élmény, és ha olyan készülékről van szó, amely nem vízálló, nagy lehet a baj. Ebből a cikkből megtudhatod, mit kell tenned és hogyan kezeld a vízbe fulladt telefont, és mit kell elkerülnöd ilyen esetben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/UWB-xiaomi-uvodni_1.jpg

Az UWB a jövő vezeték nélküli technológiája

Az UWB technológia, közismert nevén ultraszéles sávú technológia egy olyan vezeték nélküli technológia, amely egyre gyakrabban jelenik meg az újonnan bevezetett telefonokban. Széles, akár 500 MHz-es frekvenciasávban működik, ami többszöröse a WiFi vagy a Bluetooth frekvenciájának. Ennek eredményeképpen sokkal több adatot tud továbbítani rövidebb idő alatt. Emellett néhány centiméteres pontossággal képes meghatározni a készülék helyét, de egyéb előnyei is vannak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Telefon csatlakoztatása számítógéphez (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan csatlakoztathatod a mobiltelefonodat a számítógépéhez, például ha fájlokat kell átvinned egyikről a másikra vagy akár mindkét irányba? Akkor cikkünk pont neked szól. Tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan csatlakoztasd a számítógépedet és mobiltelefonodat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/restart-telefonu-uvodni-1.jpg

Telefon újraindítása (ÚTMUTATÓ)

Ha a mobiltelefon nem reagál vagy nem működik úgy, ahogyan kellene, az újraindítás egy lehetséges megoldás. Előfordulhat azonban, hogy a telefon egyáltalán nem reagál semmire. Cikkünkben ismertetjük a telefon újraindításának alapvető típusait, és elmagyarázzuk, hogyan érheted el őket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-svetla-do-auta.jpg

Milyen izzó kell az autómba, és hogyan cserélhetem ki?

Ki kell cserélned egy izzót az autódban, de nem tudsz választani? Nem érted a jelöléseket, vagy csak tanácsra van szükséged, hogy milyen paramétereket keress, és mire figyelj? Melyik izzó világít jobban? Cikkünkben tiszta vizet öntünk a pohárba. Emellett azt is megtudhatod, hogy milyen feltételek mellett cserélheted le a hagyományos halogén autóizzót egy erősebb LED-es típusra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-nahled.jpg

WowME Kids 4G – Használati útmutató

Ha bizonytalan vagy az első lépések megtételében az új WowME Kids 4G okosóráddal, útmutatónk a segítségedre lesz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pc-temperature-thumb.jpg

Hogyan mérjük a számítógép hőmérsékletét? (ÚTMUTATÓ)

A mai cikkben azt nézzük meg, hogyan és mivel mérhetjük a számítógépében lévő alkatrészek hőmérsékletét. Miért és mikor célszerű ilyen mérést végezni? Milyen szoftverre lesz szükségünk ehhez, mit nyerhetünk, és mire kell figyelnünk a mérés során? A számítógép hőmérsékletének méréséről szóló útmutatónkban mindenre fény derül! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-safe-nahled.jpg

WowME Kids 4G Safe+ - használati útmutató

A WowME Kids 4G Safe+ egy funkciókban gazdag okosóra, amelyet inkább gyerekeknek és fiatalabb felhasználóknak terveztek. Hogyan használhatom és hogyan tudom beüzemelni? Útmutatónk ebben lesz a segítségedre. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bomb1.jpg

Fürdőbomba házilag - Hogyan készítsünk fürdőbombát otthon?

A fürdőbombák ápolják a bőrt, ellazítják az izmokat, és segítenek a kikapcsolódásban, ráadásul ajándékként is ideálisak. Fürdőbomba készítése házilag egyáltalán nem bonyolult. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/startovani-pres-kabely-postup-img.jpg

A gépkocsi indítása bikakábel segítségével

Télen ez akár veled is könnyen megtörténhet. Próbálnál elindulni otthonról, de az autó nem hajlandó beindulni. Valószínűleg azért, mert túl alacsony az akkumulátor töltöttsége. Ilyen esetekben egy másik autóból csatlakoztatott bikakábel megoldhatja a problémát. Hogyan kell megfelelően használni a bikakábelt az autó indításához? És hogyan lehet megelőzni az ilyen helyzeteket? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prat-pradlo.jpg

Hogyan mossunk ruhát helyesen? (ÚTMUTATÓ)

Ha érdekelnek a helyes mosás tippek, amelyek segítségével a szennyes hosszabb ideig és jobb állapotban marad, itt most megtalálod őket. Ezenkívül tanácsokat adunk bizonyos speciális szennyestípusok, például a termo alsóneműk, a babaruhák vagy a függöny mosása kapcsán. Cikkünkből nem hiányozhatnak természetesen a ruhák fehérítésével, illetve a cipők mosógépben történő mosásával kapcsolatos kérdések sem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

Hogyan lehet telefonról nyomtatni (ÚTMUTATÓ)

Nagyon hasznos dolog telefonról nyomtatni, hiszen így gyorsan ki lehet nyomtatni a mobilon tárolt dokumentumokat vagy az okostelefonnal készített fényképeket. A nyomtató csatlakoztatása telefonhoz történhet vezeték nélkül vagy egy kábel segítségével. Cikkünkben megnézzük, hogyan lehet telefonról nyomtatni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/momentovy-klic-jak-vybrat-01.jpg

Nyomatékkulcsok - Milyet válasszunk és hogyan használjuk?

Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú nyomatékkulcsot érdemes választani, hogyan kell beállítani őket, és tanácsokat adunk a karbantartásukkal kapcsolatban is. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-pro-seniory-nahled.jpg

Útmutató (nem csak) idősek számára: Hogyan használjunk okostelefont?

Az okostelefonok nem csak a fiatalabb korosztály számára készültek. Sok idős ember is használja őket, akár a családdal való kommunikációra, akár fényképek készítésére és megosztására, vagy a térképen való navigálásra utazás közben. Néhányan azonban inkább kerülik őket, mert túl bonyolultnak találják. Ebben a cikkben azonban megmutatjuk, hogy még az átlagos idősebbek is meg tudnak barátkozni egy okostelefonnal, és elégedettek lesznek a használatukkal. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektronicke-licence.jpg

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenceket?

Hol találod az Alza.hu weboldalon vásárolt elektronikus licenceket és aktiváló kulcsokat? Hogyan alkalmazhatod az e-licenceket a Microsoft, Corel, Adobe, AVG vagy Norton termékekre? Ennél sokkal többet is megtudhatsz részletes beszámolónkból! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sklokeramicka-deska-nahled.jpg

Hogyan tisztítsuk meg az üvegkerámia főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Bár az üvegkerámia főzőlap felülete sima, amely könnyen tisztítható, mégis gondoskodni kell róla. Ideális esetben rendszeresen és minden főzés után meg kell tisztítani, így elkerülhető a rászáradt foltok és az odaégett ételek fáradságos eltávolítása. Tanácsokkal látunk el, hogyan tisztítsd megfelelően, hogy ne csökkenjen az élettartama, milyen tisztítószereket válassz a kívánt eredmény eléréséhez, és mire figyelj, amikor ilyen típusú főzőlapot választasz. Cikkünkben hasznos tippeket és trükköket találhatsz.

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ