Kávéfőzőgépek Antikámen

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bomb1.jpg

Fürdőbomba házilag - Hogyan készítsünk fürdőbombát otthon?

A fürdőbombák ápolják a bőrt, ellazítják az izmokat, és segítenek a kikapcsolódásban, ráadásul ajándékként is ideálisak. Fürdőbomba készítése házilag egyáltalán nem bonyolult. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/startovani-pres-kabely-postup-img.jpg

A gépkocsi indítása bikakábel segítségével

Télen ez akár veled is könnyen megtörténhet. Próbálnál elindulni otthonról, de az autó nem hajlandó beindulni. Valószínűleg azért, mert túl alacsony az akkumulátor töltöttsége. Ilyen esetekben egy másik autóból csatlakoztatott bikakábel megoldhatja a problémát. Hogyan kell megfelelően használni a bikakábelt az autó indításához? És hogyan lehet megelőzni az ilyen helyzeteket? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prat-pradlo.jpg

Hogyan mossunk ruhát helyesen? (ÚTMUTATÓ)

Ha érdekelnek a helyes mosás tippek, amelyek segítségével a szennyes hosszabb ideig és jobb állapotban marad, itt most megtalálod őket. Ezenkívül tanácsokat adunk bizonyos speciális szennyestípusok, például a termo alsóneműk, a babaruhák vagy a függöny mosása kapcsán. Cikkünkből nem hiányozhatnak természetesen a ruhák fehérítésével, illetve a cipők mosógépben történő mosásával kapcsolatos kérdések sem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

Hogyan lehet telefonról nyomtatni (ÚTMUTATÓ)

Nagyon hasznos dolog telefonról nyomtatni, hiszen így gyorsan ki lehet nyomtatni a mobilon tárolt dokumentumokat vagy az okostelefonnal készített fényképeket. A nyomtató csatlakoztatása telefonhoz történhet vezeték nélkül vagy egy kábel segítségével. Cikkünkben megnézzük, hogyan lehet telefonról nyomtatni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/momentovy-klic-jak-vybrat-01.jpg

Nyomatékkulcsok - Hogyan válasszunk és hogyan használjuk?

Már régóta nem szükséges minden erőd megfeszítésével húzgálni a csavarokat, és pláne nem kalapáccsal ütögetni őket. Ma már az alapvető megoldás az, ha a csavarokat nyomatékkulccsal húzzuk meg az előírt nyomatékra. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen célra, milyen típusú nyomatékkulcsot érdemes választani, hogyan kell beállítani őket, és tanácsokat adunk a karbantartásukkal kapcsolatban is. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-pro-seniory-nahled.jpg

Útmutató (nem csak) idősek számára: Hogyan használjunk okostelefont?

Az okostelefonok nem csak a fiatalabb korosztály számára készültek. Sok idős ember is használja őket, akár a családdal való kommunikációra, akár fényképek készítésére és megosztására, vagy a térképen való navigálásra utazás közben. Néhányan azonban inkább kerülik őket, mert túl bonyolultnak találják. Ebben a cikkben azonban megmutatjuk, hogy még az átlagos idősebbek is meg tudnak barátkozni egy okostelefonnal, és elégedettek lesznek a használatukkal.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektronicke-licence.jpg

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenceket?

Hol találod az Alza.hu weboldalon vásárolt elektronikus licenceket és aktiváló kulcsokat? Hogyan alkalmazhatod az e-licenceket a Microsoft, Corel, Adobe, AVG vagy Norton termékekre? Ennél sokkal többet is megtudhatsz részletes beszámolónkból! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sklokeramicka-deska-nahled.jpg

Hogyan tisztítsuk meg az üvegkerámia főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Bár az üvegkerámia főzőlap felülete sima, amely könnyen tisztítható, mégis gondoskodni kell róla. Ideális esetben rendszeresen és minden főzés után meg kell tisztítani, így elkerülhető a rászáradt foltok és az odaégett ételek fáradságos eltávolítása. Tanácsokkal látunk el, hogyan tisztítsd megfelelően, hogy ne csökkenjen az élettartama, milyen tisztítószereket válassz a kívánt eredmény eléréséhez, és mire figyelj, amikor ilyen típusú főzőlapot választasz. Cikkünkben hasznos tippeket és trükköket találhatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-plynovy-sporak-nahled.jpg

A gáztűzhely tisztítása (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit, fúvókáit és grillrácsát. Van néhány házi praktika tippünk is, amelyek segítségével megtisztíthatod a gáztűzhelyedet azzal, amid otthon van. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-sims-3-navod-licence-nahled_1.jpg

Útmutató a The Sims 3 és a kiegészítő tartalmak elektronikus licencének aktiválásához

Ha tőlünk vásároltad meg a The Sims 3 vagy kiegészítőinek (DLC) elektronikus licencét, de nem tudod, hogyan tovább a kóddal, a választ megtalálod ebben a gyors útmutatóban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klonovani-disku-nahled.jpg

A merevlemez klónozása

A merevlemez klónozása egyszerű, de hatékony módja az összes felhasználói adat és alkalmazás megőrzésének a merevlemez cseréjekor. Cikkünkből megtudhatod, hogyan végezhető a meghajtó klónozása, és azt is megmutatjuk, hogyan végezhetsz biztonsági mentést lemezkép készítésével. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-susit-pradlo-v-susicce-nahledovy.jpg

Hogyan szárítsuk meg a ruhaneműt a szárítógépben (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a nagyszerű készüléket, és egyúttal elkerüld az olyan baleseteket, mint a ruhanemű túlszárítása a szárítóban vagy a tönkrement nyomtatott minta a pólón. És nem csak ezekről fogunk beszélni. Tanácsot adunk a szárítógép tisztításának módjával kapcsolatban úgy, hogy az hosszú ideig és jól szolgáljon Téged, és elmagyarázzuk, hogy is működik ez a szárítógéppel és az öblítővel. Cikkünkben mindent megtudhatsz a ruhák szárítógépben történő szárításáról.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-susicku-nahled.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a szárítógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a megszárított ruhanemű mindig gyönyörűen puha és illatos legyen, akkor nem célszerű elhanyagolni a karbantartását. Idővel a megjelenhet a szárítógép kellemetlen szaga, és nem csak ez. Az elhanyagolt karbantartás jelentősen lerövidíti a készülék élettartamát és növeli az energiafogyasztást. Cikkünkben megtudhatod, hogyan kell tisztítani a szárítógépet, vagy mit kell tenned, ha a ruhanemű nem illatozik, amikor kiemeled a szárítógépből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-pracku-navod.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig működjön, és hogy ruhaneműink mosás után valóban tiszták és illatosak legyenek. Cikkünkben azzal kapcsolatban adunk tanácsot, hogyan tisztítsuk meg a mosógépet a mosószer- és ruhamaradványoktól, különböző szennyeződéseitől, hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosógépből, vagy hogyan távolítsuk el a mosógép kellemetlen szagát. És ha régi mosógéped elhasználódott, és azon gondolkodsz, melyik mosógépet válaszd, akkor ajánlatunk is van a számodra - hogyan és hol lehet megtudni, mire kell összpontosítanunk a választás során, és mely mosógépek a legmegbízhatóbbak.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recepty-na-nejlepsi-smoothie.jpg

8 nagyszerű smoothie recept

Javában zajlik a smoothie szezon. Kényeztesd magad vitaminokkal teli finom koktélokkal, vagy próbálj ki egy méregtelenítő smoothie kúrát. 6 nagyszerű smoothie receptet készítettünk neked és 2 kicsit furcsábbat. El mered készíteni ezeket is?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cviceni-z-domu-tipy-triky.jpg

Otthoni edzés eszközök

Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/muz-zrcadlo-zastrihovani-vlasu.jpg

Hogy lehet levágni a hajat és a szakállat - olyan frizurák, amelyeket otthon is el tudsz készíteni

A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-udelat-printscreen-navod.jpg

Hogyan készíthetünk printscreen (screenshot) képernyőképet?

Gyorsan rögzítened kellene a telefon tartalmát, vagy meg kell osztanod egy hibaüzenetet a laptopról? Akkor készíts képernyőképet (screenshot), írj hozzá megjegyzést, és egyszerűen küldd el az eredményt e-mailben vagy bármely kommunikációs csatornán keresztül. Megmutatjuk, hogyan tudod ezt megtenni a legfontosabb platformokon.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-digestor.jpg

Hogyan tisztítsuk meg a páraelszívót (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor tanácsokkal látunk el, hogyan előzd meg a rozsdamentes acél páraelszívó sérülését. Ha új páraelszívót tervezel beépíteni, ahhoz is van pár tippünk.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-instalace.jpg

Első lépések az okosórával (ÚTMUTATÓ)

Könnyen és érthetően elsajátíthatod az okosóra első beállításait. Útmutatónk megadja az összes szükséges információt, és megválaszolja az új felhasználók leggyakoribb kérdéseit. Részletek itt »
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ