A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deska4.jpg

Az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok közötti különbség (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A különbség az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok között nagyobb lehet, mint amekkorának első ránézésre látszik. Útmutatónk tartalmazza a legfontosabb információkat, amelyeket értékelni fogsz egy indukciós vagy üvegkerámia főzőlap választásakor, továbbá a tisztítással és csatlakoztatással kapcsolatban is tanácsokkal látunk el.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/indukce nebo plyn.jpg

A különbség a gáztűzhely és az indukciós főzőlap között (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Indukciós vagy gáz főzőlap? Ha ezt a kérdést fontolgatod, segítünk kiválasztani az elképzelésednek megfelelő tűzhelyt. Bemutatjuk az indukciós és a gázfőzőlap előnyeit és hátrányait, és tanácsokat adunk az indukciós főzőlap és a gáz főzőlap kiválasztásához.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sklokeramicka-deska-nahled.jpg

Hogyan tisztítsuk meg az üvegkerámia főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Bár az üvegkerámia főzőlap felülete sima, amely könnyen tisztítható, mégis gondoskodni kell róla. Ideális esetben rendszeresen és minden főzés után meg kell tisztítani, így elkerülhető a rászáradt foltok és az odaégett ételek fáradságos eltávolítása. Tanácsokkal látunk el, hogyan tisztítsd megfelelően, hogy ne csökkenjen az élettartama, milyen tisztítószereket válassz a kívánt eredmény eléréséhez, és mire figyelj, amikor ilyen típusú főzőlapot választasz. Cikkünkben hasznos tippeket és trükköket találhatsz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-desky.jpg

Hogyan ápoljuk a főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Akár indukciós, kerámia- vagy gázos főzőlapod van, fontos, hogy rendszeresen karbantartsd és tisztítsd. A megfelelő ápolás a kulcsa annak, hogy hosszú ideig jól szolgáljon. Tippjeink és tanácsaink vannak arra vonatkozóan, hogyan tisztítsd kíméletesen és hatékonyan a főzőlapot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-plynovy-sporak-nahled.jpg

A gáztűzhely tisztítása (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit, fúvókáit és grillrácsát. Van néhány házi praktika tippünk is, amelyek segítségével megtisztíthatod a gáztűzhelyedet azzal, amid otthon van.

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ