Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sea-of-thieves-thumbnail-nahled.jpg

Sea of Thieves (TESZT) - új tartalmakkal

A régóta várt kalóz online akció a Sea of Thieves. A tesztünkből kiderül, hogy a DLC hogyan egészíti ki az egyre népszerűbb Rare stúdió címet. Olvassa el cikkünket is.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navod-elektronicke-licence-hry-big.jpg

Útmutató az elektronikus licencek érvényesítéséhez – játékok

Játékot vásároltál az Alzánál elektronikus licenc formájában, de nem tudsz mit kezdeni vele? Ha segítségre van szükséged a megvásárolt elektronikus kulcsok aktiválásához, akkor a legjobb helyen jársz. Cikkünkből megtudhatod, hogyan érvényesítheted a játéklicenceket az EA alkalmazás-ban, a Steam-en, a Ubisoft Connect-en (Uplay), a Rockstar Games Launcher-ben, az Epic Games Launcher-ben, a GOG-ban, a Battle.net-en, az MS Store-ban, a PS Store-ban és az Xbox Store-ban, valamint azt is, hogyan és hol válthatod be az Xbox Game Pass előfizetésedet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pubg-thumbnail-nahled.jpg

PlayerUnknown’s Battlegrounds (TESZT) – A sziget térképe már a teszt szerveren játszható

A PUBG továbbra is a népszerű játékok közé tartozik. A koreai Bluehole műhely Battle Royale tavalyi kiadása egy újabb térkép formájában kínál jelentős frissítést. További információk a cikkünkben.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-5-2400G-nahled.jpg

AMD Raven Ridge - Ryzen 5 2400G és Ryzen 3 2200G (ÉRTÉKELÉS ÉS TESZTEK)

Képes-e a processzoron integrált grafikákon zökkenőmentesen lejátszani? Ahogy a véleményünk is mutatja, igen. A Raven Ridge APU az AMD-től a Vega grafikus maggal éppen megérkezett. Tehát az AMD Ryzen olyan érdekes interakciókat csábít, amelyek elegáns, olcsóbb költségkeret-megoldást eredményeznek népszerű és újabb játékok, különösen az eSport szegmens számára. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zlata-hodina-07.jpg

Mit jelent az arany óra a fotózásban, és hogyan tudod használni?

Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a cikkben megtudhatod, mit jelent az arany és a kék óra, és hogyan tudod használni őket a fotográfiában.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/storj-nahled.jpg

STORJ (MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES)

A STORJ egy ambiciózus projekt, melynek célja egy decentralizált tárhely létrehozása, ahol bárki rendelkezésre bocsáthatja, vagy éppen használhatja az egyes eszközök szabad adattárolási kapacitását. Hogyan működik a STORJ? Hogyan lehet részt venni a projektben? Mi a decentralizáció előnye? Tudd meg cikkünkből! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dron-dji-mavic-air-recenze.jpg

DJI Mavic AIR - részletes teszt

Kipróbáltuk a DJI Mavic Airt, amely ma a drónok között a legkompaktabb és legnagyszerűbb technológia. Tudj meg többet arról, hogy hogyan működik az okos repülési mód, mennyi ideig bírja az akkumulátor, és mi van a Fly More Combo csomagban. Cikkünkben találhatók mintaképek, valamint a DJI Mavic Air által készített videók. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/horizen-zencash-nahled.jpg

ZenCash (MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL)

Mai cikkünkben az egyedülálló ZenCash projekt kerül nagyító alá. Ahogy maguk a fejlesztők is hangsúlyozzák, ez nem csak egy újabb kriptovaluta, hanem inkább egy bővíthető, blockhainen alapuló privát platform, amely jelentősen túlmutat a tranzakciók végrehajtásán. Mi teszi egyedülálló a ZenCash-t, és miért érdemes odafigyelni rá? Cikkünkből megtudhatod! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ethereum-logo-nahled.jpg

Ethereum (Minden, amit tudni szeretnél róla)

Manapság a Bitcoin után a második legnépszerűbb virtuális valuta az Ethereum. Kíváncsi vagy, mi az Ethereum? Miben különbözik a Bitcointól? Segítünk megérteni az egész Ethereum-hálózat koncepcióját, tudjuk, hogyan zajlik az Ethereum bányászata, és tanácsot adunk, hol lehet a legkönnyebben megtudni az Ethereum aktuális árfolyamát! Cikkünkből mindent megtudsz, amit az Ethereumról tudni szeretnél. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/powerline-nahled.jpg

Otthoni hálózat a PowerLine-adapterekkel

A vezeték nélküli hálózatok csak ritkán fedik le problémamentesen a nagyobb lakásokat vagy házakat. Erre az egyik megoldás lehet az elektromos vezetékek használata a Powerline adapterekkel, amelyek a meglévő vezetékeket adatkábelekké alakítják át. Milyen sávszélesség érhető el így és hogyan lehet hozzá kapcsolódni?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vertcoin-nahled.jpg

Vertcoin (Minden, amit tudni szeretnél)

A Vertcoint gyakran a kicsiben bányászók kriptovalutájának nevezik. Úgy fejlesztették, hogy ellenálljon az ASIC berendezéseknek, és a kriptobányászat visszatérjen az emberek kezébe. Mit érdemes még tudni erről a kriptovalutáról és miért olyan érdekes a története? Olvasd el a cikkünkben!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/htc-vive-pro-nahled.jpg

HTC Vive Pro - VR új generációs headset

Az idei CES kiállítás számtalan technológiai újítást hozott a világ számára. Az egyik legérdekesebb az új HTC Vive Pro VR headset, amely a díjnyertes elődjén alapszik. Milyen fejlesztéseket várhatunk, és hogyan fog kinézni a Vive Pro közvetlenül az elődjéhez képest? Tudj meg többet a cikkünkből!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oneplus-5t-232.jpg

OnePlus 5T (ÁTTEKINTÉS)

Alaposan leteszteltük a mai okostelefon egyik legerőteljesebb modelljét, a OnePlus 5T-t. Keret nélküli kijelző, Snapdragon 835 processzor, és villámgyors Dash Charge töltő… csak néhány az új csúcsmobil-gyilkos telefon számos előnyéből. Gyengepontot is találtunk, de jóval kevesebbet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-televize_2.jpg

Mi az a gaming TV és miért éri meg

A gaming TV, mint ideális játékkonzol eszköz megpróbálja kiküszöbölni az egyik olyan alapvető problémát, amelyben a televízió családja már időtlen idők óta szenved – a nagy beviteli késleltetést. Arról, hogy hogyan működik és hogy megéri-e egy gaming TV vásárlása ebben a cikkben bővebben olvashatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ricoh-theta-v-01.jpg

Pentax Ricoh Theta V (ÁTTEKINTÉS)

Unod már, hogy mindig ugyanolyan képeket készítesz a hagyományos fényképezőgépeddel? Akkor próbáld ki a sokkal kreatívabb 360°-os képkészítést! Nemrég teszteltük le számodra a RICOH THETA V szférikus fényképezőgépet. Téged is éppúgy rabul ejtenek a 360 fokos képek, mint minket? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cpu-snapdragon-845-nahled.jpg

Qualcomm Snapdragon 845 (MINDEN, AMIT TUDUNK)

A Qualcomm vállalat új chipsetje végre minden részletével együtt hivatalosan is bemutatásra került. A modell jelölése Snapdragon 845, és az elkövetkezendő hónapokban számos mobiltelefonnál találkozunk majd vele. Milyen újdonságokkal érkezik, és mennyivel nőtt a teljesítménye az előző generációkhoz képest?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a8-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy A8 (ÉRTÉKELÉS)

A Samsung Galaxy A8 és A8 + mobiltelefonokat a vártnál kicsit korábban vezették be. Nagyméretű kijelzőt, vékony kereteket és kézreálló ujjlenyomat-leolvasót kapott. Ennél azonban jóval többet tud. Mi mást várhatunk még? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/co-je-to-delid.jpg

Mit jelent a processzor kupaktalanítása?

Szeretnéd a legtöbbet kihozni a processzorból? Mindössze egy jó levegős hűtőrendszerre lesz szükség, és hagyd, hogy a CPU dolgozzon. Segítségünkre lesz Michal Mikle, az overclocker alias Elkim. Mi történik a processzorral a ezalatt? És hogyan változnak a működési paraméterei? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ripple-nahled.jpg

Ripple (MINDEN, AMIT TUDNI SZERETNÉL)

A ripple digitális valuta folyamatosan növekvő piaci értékével a világ legkedveltebb virtuális pénznemei közé küzdi magát. Ennek ellenére teljesen másképp kell rá tekinteni, mint például a bitcoinra vagy ethereumra. Mi a ripple, miért szül annyi vitát a kriptovaluták világában, és milyen a jelenlegi árfolyama? Cikkünkből megtudhatod! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/data-232.jpg

Mi az az LTE? És milyen előnyöket kínál a korábbi hálózatokkal szemben?

Az LTE rövidítést nap mint nap látjuk a telefonok paramétereiben vagy a mobilszolgáltatók reklámjaiban. De tudod, hogy mi is valójában az az LTE? Ismered az LTE előnyeit a régebbi 3G hálózatokkal szemben? És mi a különbség az LTE és a 4G kifejezés között? Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ